Abi adamlar daha ne yapsınlar ya Turkcell de böyle kampanyalar var mı? 100 kontöre 100 SMS! Ocak'ta 100 kontör yükle 100 kontör hediye!
bence telsim e geçelim benim avealı çok az arkadaşım var.şebeke içi mesaj hiçbişeyime yaramıyoki benim yaaa
EWET AVEA GERÇEKTEN ÇOK PAHALI KATILIYORUM SANA....::::
artık yawaş yawaş aveada bitiyo bu bi gerçek arkadaşlar!!!!!!!!1
telsim turkcell ve avea' ya rekabetçi olacak az kaldı
vodafone un martta ismini kullanmaya başlaması bekleniyomuş bedava telefon olayında da referans olarakwww.vodafone.co.uk u gösteriolar orada da ayda 10pound a 6681+75dakika konuşma alınabilio ya da 13pound(yanlış hatırlamıosam)a w800i+75dakika konuşma fiyatlar çok cazip
aveama kontür almayı düşünüyordum ama şüpheye düştüm.turkcell iyi ama çoooook pahalı.bu kadar da olmazki demi
ewet olmaz!!!!!!!!!!!
Avea M.Ö.'si gerçekten iyiydi ama şimdi diğer mobil öğrencilerle 2 kontöre 10 dk konuşabilmek için ayda 100 kontör yükleme şartı hiç de iyi değil. Avea piyasaya göre iyi olmasına rağmen önceki taçlı olan krallığına şimdi tacını atarak devam edecek gibi.
bunları boswerin bence en iysi turkcell hiç sorun yaşamadım
ama arkadaşlar turkcellde hiç kampanya çıkarmıyorki yawww!!!!!!!!!!!!!!
vaeanın kontor sayısınıda kafasına gore düşürmesi bugüğnlerde iyice arttı sabah 15 sn konustum 8 kontor eksilmiş ya ne biçim otomoayon sistemleri var bunların ya da kastlı bu bole yani ne kadar iyi bi otomasyonları var tabi kendileri için bizim için değil ben de wodafone gelsin sağlam bi kampanya yapsın telsime gececem
Cep öğrenciden dolayı avea almıştım ama çok fıss hatmış kaldırıp attım bi kenara türkcell pahalı ama 6senedir kullanıyorum hizmeti çokiyi
Telsim de heryerde çekmiyo arkadaşlar. O eskidendi diyecekler olacak şimdi. Gitsinler Elazığ merkezde çekmiyo. Telsim anca adamı camdan attırır. (Çekecek diye yapılan taklalar sonucu) Avea devrinin bittiğine ben de katılıyorum. Sabit ücreti durmadan zamlıyolar. Herhalde en iyisi Turkcell. Biraz tuzlu ama adam gibi.
aRKADAŞIM TAMAM TELSİM HERYERDE ÇEKMİODA avea çeliomu YAW!!!!!!!!!!
Ya ben avea çalışanı değilim ne bu hiddet. Çekmiyodur doğru. Biz de bunları demeye çalışıyoruz. Öğretmen hattı var bende o yüzden avea kullanıyorum. Yani mecburiyet. Ama bu forumların sinirli tiplerinden gına geldi bana.