Şimdi Ara

aVeA dEvRiDe bİtİyO!!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
5.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avea nın öğretmen tarifesini kullannalar bu operatörn değerini bilirler

bu topikteki pek çok arkadaşa benim tavsiyem öğretmen değilsek bile çevremizdeki öğretmenlerden yararlanarak bu tarifeye geçmenin bir yolunu bulalım

ben ikibuçuk yıl önce avea öğretmen tarifesine bağlandığımda bir kendim ve birde nişanlım bu hattaydı.

bulunduğum ilçede bunun dışında sadece iki öğretmen arkadaş vardı avealı olarak listemde

tabi avea ya geçerken eski hattım Türkcell'i de sürekli yanımda taşıyordum

şimdi mühemdis arkadaşım ve ailesi

esnaf arkadaşım

doktor arkadaşım

kardeşim

daha sayamayacağım 70 küsür arkadaş bu hatta

öğretmen tarifesinde halkayı genişlettimi keyfine doyum olmuyor

benim tavsiye ve bilgilendirmemle avealı olan arkdaşlarımın sayısı 10'dan çok.

hattın en güzel taraflarından birisi şehirlerarası evi evden eve fiyatından daha düşük bir bedelle arayabiliyorsun

Avea devletin derken yönetiminden bahsetmiştim

eski müdür avea ya devlet tarafından atanmış birisi idi

avea daki yeni yapılanma ile çok şey değişir

şimdi avea nın 6.5 milyon aktif abonesi var

telsim 'in 10 milyon kadar

Türkcell'in ise 29 milyon civvarı ( Ne kadarı aktif bilemiyorum)

pazarın %62 si TÜrkcelin ve % 17 si avea nın ( Habertürk sitesi haberlerinden derledim )

yani sizin anlayacağınız daha net bir rekabet yok

rekabet bundan sonra başlayacak

herkese saygılar

hoşçakalın

• Geçtiğimiz yıllarda öğrenciler toz kondurmuyordu Avea'ya, şimdi de öğretmenler yere göğe sığdıramıyor. Bal tutan parmağını yalıyor valla. Nerde beleş orda yerleş.

Ben en başından beri diyordum, "Avea'nın azıcık biti kanlansın, bütün kullanıcılarının canına okuycak." diye. Yarın biraz daha kullanıcısı artsın, öğretmenlere de poposunu dönüp, basıcak kazığı.

Öğrenciler bir süredir küfürleri saydırmaya başladılar bile. Avea'ya .
  • Haklsın +10000
    quote:

Orjinalden alıntı: ZORZORRO

Geçtiğimiz yıllarda öğrenciler toz kondurmuyordu Avea'ya, şimdi de öğretmenler yere göğe sığdıramıyor. Bal tutan parmağını yalıyor valla. Nerde beleş orda yerleş.

Ben en başından beri diyordum, "Avea'nın azıcık biti kanlansın, bütün kullanıcılarının canına okuycak." diye. Yarın biraz daha kullanıcısı artsın, öğretmenlere de poposunu dönüp, basıcak kazığı.

Öğrenciler bir süredir küfürleri saydırmaya başladılar bile. Avea'ya .

• öğretmen tarifesi 10 yıllık yani 10 yıl boyunca fiyatlar enflasyon kadar artırılabilecek bu kayıt sözleşmesinde belirtiliyor

yani bitide kanlansa avea çok ta büyüse bu tarife avantajını hep koruyacak
    herkese saygılar
    hoşçakalın
  • Aveanın bu tarifeden vazgeçme gibi bi olasılığı yok mu_?
  • Sen yanlış şeler yazıon siteye sıçıon
  • Husa_kp arkadaş,
    ne iş yaptığıınızı bilmiyorum ama bana değilse bile mesleğime karşı en azından saygılı olmanızı bekliyorum

söylediğiniz hakaret içerikli ve iyi bir insana yakışmayan argo ifadelere değinmeyeceğim

bu topik altında farklı görüş belirtmek suç mu?

görüşünüzde haklı iseniz neden benim yazdıklarımın tersini ispatlama yoluna gitmiyorsunuz ?

bir topikte olayın her yönün değerlenlendirilmesi bence daha doğru. avea nın iyi yönleri de kötü yönleri de bence kullanıcılar veokuyucular tarafından bilinmeli

herkese saygılar
  • kıymetli arkadaşlar ben tarife seçenekleri arasında bana mantıklı gelenleri yazmıyorum
    iki yıldır başımdan geçenleri yazıyorum

daha önceden ben de herkes gibi Türkcell hazırkart kullanıyordum.

iki buçuk yıldır avea öğretmen tarşfesi kulllanıyorum.

iki yıl önce avealı olan nişanlımla ( şimdi evliyiz) konuşmak için avea da bazen bir buçuk saatten fazla telefonda hatların müsait olmasını beklyorduk. yani arayıp duruyor ama bağlanamıyorduk.

ben avea nın alt yapısı süper ( Hala en kötüsü ) servisleri çok iyi falan demiyorum

Avea öğretmen tarifesi şu anda piyasa daki en avantajlı kampanya

zaten bilen biliyoo

bana küfürlü sözleri seçerek yanıt veren arkadaşı ciddiye alarak cevabı uzatmama ve topiği meşgul etmeme gerek yok

herkese saygılar

hoşçakalın
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxco

Ama sadece o kontörleri Aveaya doğru kullanibiliyosun...

Telsim şuan en iyisi
    250 kontor yükle 250 hediye sms kazan
    + 80 kontor

250 kontör 250 hediye sms + 80 kontör mü???

Bu 80 kontör nereden çıktı? gerçekten böyle bir promosyon varmı. 250 kontör yükleyene 80 kontör ücretsiz olarak mı veriliyor???
  • forumlar insanların tartıştığı bir konunun iyi olumlu ve olumsuz yönlerinin en azından bir konu üzerindeki farklı görüşlerin ele alındığı tartışma türleridir ( Türkçe ÖSS hazırlık Güvender yay )

açılan topik başlığının tam tersini idda ederek dikkat çektiğimin farkındayım ama ben görüşlerimde iddalıyım

avea'nın alt yapısı berbat, avea müşteri hizmetleri iyi çalışmıyor, avea hala merkezi yerlerde bile hala tam olarak çekmiyor dense tama bende bunlara katılıyorum diyeceğim

ama piyasaya en son girmiş ve diğerlerinden beş yıl sonra işe başlamış bir operatör olarak avea devrini yeni başlatmak gayretinde

çünkü herkesin bileceği gibi piyasaya yeni giren bir operatörün uzun yııları alt yapı yatırımını tamalamak ile geçer

bu 10 yıl önce Türkcell ve Telsim için de böyleydi

1998 yılındaki reklamlarında Türkcell ve Telsim ben burda çekiyorum burda rakiplerimiz çekmiyor diye anlatıyordu.

TÜrkiyede cepte rekabet yeni başlıyor

hem telsim ve hem de avea yeni ve daha büyük patronları ile sektöre hızlı girmenin peşinde

herkese saygılar
    hoşçakalın

• maximus_16 kardeş avea nın bu tarife den vazgeçme gibi bir ihtimali yok mu diye sormuştun

zaten avea yı avea yapan şeyde ilk olarak onun başlattığı ve çok yaygınlaşan bu kurumsal tarifeler

avea şu anda müşteri sayısı bakımından sonuncu sırada

ama bu kurumsal tarifesi o kadar tuttu ki onu kale bile almayacak durumdaki rakiplari önce telsim ve sonra Türkcell arkası arkasıya kurumsal tarife başlattılar

yani avea bu sıralar bu tarifeyi bırakırsa kendi ipini çekmiş olur

şu an piyasada kurumsal tarife kullananların nerdeyse tümü avea lı

benim her gün yeni bir arkadaşım hocam bizde öğretmen tarifesine geçtik bu numaramı kaydedin diye arıyor

mesela telefonumda kayıtlı öretmen tarifesini kullanan numara sayısı geçen sene 20 civarındaydı

şimdi sayı seksene yaklaştı

avea öğretmen tarifesini kullananlar bilir

üç operatörün sayısı onları bulan tarifeleri içinde evi aramak, diğer avealıları aramakçok ucuza ve de kendi içinde sınırsız bedava olan başka bir tarife yok

tersini idda eden arkadaşlar yazsınlar ve görüşlerim tek taraflı olmasın

vatandaş bilgilensin diyorum

herkese saygılar
    hoşçkalın

• avea öğretmen tarifesinin toplam kapsamı 3 milyon yani üç milyon kişi birbiriyle bedavaya sınırsız konuşacak düzeyde bir kapsam var

jet hoca şimdi üç milyonu nerden uyduruyorsun denmesin diye açıklayım.

bu tarifede her öğretmen üç hat alabilir

milli eğitimde görev yapan öğretmenler ( 650 000 civarı ) dershane öğretmenleri , özel eğitim kurumunda öğretmenlik yapanlar ,yükseköğretim kurumunda öğremenlik yapanlar milli eğitim kurumunda görevli amir ve memurlar ve emekli öğretmenler herhalde bir milyonu bulur ve geçer de
  • arkadaşlar cevaplar gelmeyecek mi?
    iki gündür bu topiği takip ediyorum benden başka yazan yok

herkese saygılar
  • müşteri temsilcilerine tüm konuyu anlattım valla 1.hattım turkcell dedim 2. hattım telsimdi aveaya çevirdim dedim tekrar vodafone neden olmasın dedim apıışıp kalıyolar. beyfendii şeey yanii şöyle.... filan.. adamın öyle kalktıki bi tarafları. 5-6 kontör varken netten mesaj atamıyosun en az 62 kontörü olmayan birine ödemeli yapamıyorsun daha neler neler.. "avenaın gidişine dur deyin herkes okusun""" okuyun formu lütfeen

arkdaşalr 62 kontörünüz olmadan ödemeli çağrı alamıyorsunuz ya da 62 kontörü olmayan birine ödemeli çağrı yapamıyorsunuz. nasıl bu da iyi dimi? geri dönecekerlni söylediler ve geri dönmediler aradım geri dönüş olmaz bu sadece öneri dediler müşteri temsilciliği değil şirket avukatlığı yaptıklarını söyledim hiç bir şey diyemiyolar.. peşini bırakmayacağım. vodafone u 4 gözle bekliyorum. öğrenciyi çabuk kazandılar aynı hızla kaybedecekerl sanırım. sebebi kontör görüşme değil.
    5 kontör varken internetten mesaj atamıyosunuz
    62 kontör olmayan kişiye ödemeli atamıyorsunuz (10 kontörünüz olsa ödemeli kabul etseniz yaklaşık 40-50 dk konuşabilirsiniz)
    1 kontörünüz varken çağrı atamıyosunuz
    telesekreterinin açık olduğundan bile haberi olmayan şahsı aradığınızda a sesinin duyar duymaz 2 kontörünüz gidiyor
    12, 23 vb.. dklarda hat bi güzel kesiliyor
    tek iyi yanı 10 dk 2 kontör kısaca biz ona 10 dk sı 4 hatta 6 kontör diyelim.. tek cazibesi bu.. tabi yukarıda saydığım maddi değeri olmayan
    saçma sapan şirket politikalarından dolayı kendinizi tuhaf hisseetmiyorsanız sorun yok. öğrenci için 6 hatta 10 kontör bile çok çok değerlidir. 10 kontör demek 50 dk dmetir. az mı? tabi 3 kontörünüz varken kapalı ve sekreteri açık olan telefonu aradıınızda 2 kontörünüz giderse 1 kontörlede çağrı yapamazsınız bu da apayrı bi cinslik..

UNUTMAYIN ARKDAŞLAR

HİÇBİR ŞEY BEDEVA DEĞİLDİR. ASLOLAN ORJİNAL OLANDIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 19 Mart 2006; 19:43:32 >

• jethoca haklısın.

• oneMoreaCupofCoffee kardesime katılıyorum konturlu hatlarda kafalarına gore ındırıyorlar

ayrıca bir ay onceki bu bedawa kontur olayı ne oldu 250 kontur yukledım dediler ayın 12 sinde hediye kontorleri gondercez nerde kontorler ben ancak yeni kontor yukleyince onlarda bedawa kontoru gonderiyo onun dısinda ıhtıyacım oldugu anda gondersene benim kontorum bitmiş lazım ne imiş kontor yokken bedawa mesajda olmazmıs kontorde gonderilmezmiş kardesim adam eger bana bunu bildirdiyse uyması lazım degil 12 sinden 12sine kontorleri godermeli

• quote:

Orjinalden alıntı: jethoca

avea öğretmen tarifesinin toplam kapsamı 3 milyon yani üç milyon kişi birbiriyle bedavaya sınırsız konuşacak düzeyde bir kapsam var

milli eğitimde görev yapan öğretmenler ( 650 000 civarı ) dershane öğretmenleri , özel eğitim kurumunda öğretmenlik yapanlar ,yükseköğretim kurumunda öğremenlik yapanlar milli eğitim kurumunda görevli amir ve memurlar ve emekli öğretmenler herhalde bir milyonu bulur ve geçer de

Hocam, üniversitelerdeki öğretim görevilileri ve öğretim üyeleri de Avea'nın bu tarifesinden yararlanabiliyor mu? Bu meslek grubunda tanıdığım hiç kimse bu tarifede değil??? Bir yanlışlık olmasın?

• Ya bu tarifeye geçmek için öğretmen olmasak olur mu_?
    quote:

Orjinalden alıntı: mfiz

quote:

Orjinalden alıntı: jethoca

avea öğretmen tarifesinin toplam kapsamı 3 milyon yani üç milyon kişi birbiriyle bedavaya sınırsız konuşacak düzeyde bir kapsam var

Hocam, üniversitelerdeki öğretim görevilileri ve öğretim üyeleri de Avea'nın bu tarifesinden yararlanabiliyor mu? Bu meslek grubunda tanıdığım hiç kimse bu tarifede değil??? Bir yanlışlık olmasın?

• Hocam, üniversitelerdeki öğretim görevilileri ve öğretim üyeleri de Avea'nın bu tarifesinden yararlanabiliyor mu? Bu meslek grubunda tanıdığım hiç kimse bu tarifede değil??? Bir yanlışlık olmasın?

tam emin değilim avea nın 4441500 nolu müşteri hizmetlerinden sormam gerekiyor

uyardığın için teşekkürler
  • öğretmen olmayanlar öğretmenlerin kullanma hakkı bulunan fazla hat hakkından yararlanabilirler

şimdi evli bir öğretmen ailesinin 6 hat hakkı var biz esnaf doktır mühendis pek çok arkadaşı bu şekilde tarifeye geçirdik

herkese saygılar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.