en ucuzu telsim oldu avea kazık bende katılıyorum ama insanın ihtiyaçlarına göre hangi oparatörü kullanıcağına karar vermesi gerek en başta nasıl desem neredeyse 3 oparatörde aynı oldu..
Arkadaşlar şuan en ilerde telsim walla kim ne derse desin!!!!!!!!!!!!!!1
ama televizyon işi oldu arkadaşalr!!!!!!
Beyler bu topici biraz canlandrsak diyorum avea ile ilgili soru ve görüşlerinizi buraya yazsanız!!
EEE canlandrmak istemiyomusunuz bu topici yaw.
sanırım Aveayı bırakıp TELSIMe gecme zamanı geldi...
Vodafone tam olarak adını falan deişsin, sim kartın üzerinde vodafone falan yazsın ozaman alcam vodafone
quote:
Orjinalden alıntı: thorondor06
Öğretmen kampanyası nasıl sizce arkadaşlar?
valla oda artık kazık oldu çünkü ayda 60 ytl den aşağı fatura gelmiyor bana üstelik turkcel ve telsim hattımda olmasına rağmen.. o kadar fatura nasıl ve nerden geliyor anlayabilmiş değilim..
Aveanında öyle ama sadece şebeke içi rehberimde 150 kişi varsa 10 tanesi avealı........Güzel olmadı walla bu şebeke içi sms.....
ARKADAŞLAR 2 HATTIM VAR 1- avea kurumsal(öğretmen hattı) 2- avea mobil öğrenci açıkçası çoook memnunum ...; Biz millet olarak telefonu nerde nasıl kulanacağımızı bilmediğimizden dolayı hepimiz şikayet eder hale geldik .. elbette ki teknolojinin nimetlerinden yararlanmak lazım ama bazı şeyleride düşünmek lazım örnek: kontür=para açıkçası avea tam ideal olan tarifeleriyle beni ve çevremdekilerin gözde operatörü oldu.. iyi kullanan aveadan iyi yararlanır diye düşünüyoruö.. Ayrıca her bir yeniliğin öncüsü aveadır unutmamak lazım.. başka operatörlerde olmayan servisler aveada var unutmayalım...
arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar ben bu sitenin yaklaşşık bir haftalık üyesiyim
yaklaşık sekiz aydır bu forumlardaki konuları zevkle okuyorum çok güzel bir olay
gelelim konuya
ilk söyleyeceğim bular benim acizane fikir ve değerlendirmelerim
yanlış ve eksik olabilir kusurlarım şimdiden affola diyorum
topiğin başlığı avea bitiyor
bence avea daha başlamadı ki bitsin
avea mobil operatör sektörüne en son katılanı telsim ve türkcell den yaklaşık 5 yıl kadar sonra katıldı
bence avea bitmiyor avea daha yeni başlayacak
herkese saygılar iyi akşamlar
ben avea nın öğretmen tarifesini kullanıyorum cep telefonun kulağa yapıştığı batarya çürüten 20 kişiyle özgür konferans yapılan sınırsız konuşulan tarife abonelerinin sadece üçte birinin öğretmen olduğu ve birmilyona yakın üyesi ile en kapsamlı tarife
müthiş bir olay
TÜrkcell yapar mıydı bize böyle kıyak bir tarife sizce 30 milyona yakın abonesi ile en kazık fiyatlarla gayet güzel giderken
b en telefonuma kayıtlı 78 tane avea öğretmen numarası var geçen ay toplan 70 saat konuşmuşum fatura ne kadar geldi biliyormusunuz ?
17.5 ytl ( Küsürat biraz daha var her neyse )
ayrıntılı listede 71 adet diğer konuşmalar var
tarife içi konuşmayı ayrıntılı tarifeye katacak olsalar bir cilt kitap basmak gerekir
herkese selamlar hoşça kalın
Arkadaşım tamam güsel sölüosunda peki bu avea başlamadı diysun peki ne zaman başlıcak====???
quote:
Orjinalden alıntı: jethoca
arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar ben bu sitenin yaklaşşık bir haftalık üyesiyim
yaklaşık sekiz aydır bu forumlardaki konuları zevkle okuyorum çok güzel bir olay
gelelim konuya
ilk söyleyeceğim bular benim acizane fikir ve değerlendirmelerim
yanlış ve eksik olabilir kusurlarım şimdiden affola diyorum
topiğin başlığı avea bitiyor
bence avea daha başlamadı ki bitsin
avea mobil operatör sektörüne en son katılanı telsim ve türkcell den yaklaşık 5 yıl kadar sonra katıldı
bence avea bitmiyor avea daha yeni başlayacak
herkese saygılar iyi akşamlar
Avea şidiye kadar tümüyle devletin elinde olan bir operatör dü
Türk telekom un özelleştirlmesi ile telekomu alan ortak gruba bu özelliştirme ile telekom Un elindeki Avea payı ve kısaca Avea yönetimi de satıldı
tıpkı telsim gibi
yani Avea ve Telsim yani bir yapılanma içersinde
ne zaman başlarlar ?
artık ufak ufak TÜrkçell ile profesyönel ce rekabete başlarla herhalde
aksi takdirde avea nın eski arya ile birkaç milyar dolar yatırımı var
telsim de 4 küsür milyar dolara satıldı adamların yeni müşteri bulup bunları çıkarmaları gerekir
herkese saygılar
Aveann devletin olunda olduğunu söylemek çok komik..
aycellin zaten aria peşkeş çekilmesi devletten kurtarma operasyonuydu..
AVEA nbında kendine göre bildiği var..
Altyapısını hızla büyütüyor..
Bekleyelşim bence
telsimemi geçsem acaba.
walla artık bende ciddi ciddi telsime geçmeyi düşünüyorum..