bu arada altyapı yetersizliği ile ilgili görüş belirtenler hakkaten haklı onlara sonuna kadar katılıyorum
hala bizim evin ( Bandırmanın ortası ) bazı yerlerinde ses kesliliyor olmaz böyle şey
Saolasın jethıca..
maximus_16 bey kardeşim rica ederim sizin açtığınız avea devri bitiyor isimli konu başlığına tümüyle zıt görüşler verdim ama efendilikten hiç taviz vermediniz
esas siz sağolun
Yokya zaten bu topici tartışmak için açmıştım sende olaya farklı bi boyut kazandırdın walla
quote:
Orjinalden alıntı: jethoca
maximus_16 bey kardeşim rica ederim sizin açtığınız avea devri bitiyor isimli konu başlığına tümüyle zıt görüşler verdim ama efendilikten hiç taviz vermediniz
esas siz sağolun
telsim
bence gayet iyi operatör bazı yerlerde çekme özürlü olsa bile
Ya zaten şuanda avea ile telsim kıyaslanamz telsim aveadan çok çok iyi.sen diyosun telsim bazı yerlerde çekmiyor ama aveada bazı yerlerde çekmiyor...
quote:
Orjinalden alıntı: er_dem
telsim
bence gayet iyi operatör bazı yerlerde çekme özürlü olsa bile
Eee jet hoca artık yorum yazmıyorsun_?
benim tüm dersim ne avea ne türkcell ne de başkası
benim derdim rekabet ülkemizde mobil operatörlerde tam başlamayan ve 10 yıldır Türk insanının nimetlerinden faydalanamadığı rekabet jethoca lakaplı ben bir piyasa aaştırmacısıyım öğğretmenlik mesleğimin yanında en çok yaptığım şey yakın arkadaşlarım ve tanıdıklar için alışveriş yapmak yani mesela arkadaşım için bilgisayar toplamakl evlenecek birisi için tv, buzdolabı mobilya vb almak bazı aylar yaptığım alışverişler 10 larca milyarı buluyor
aldığım ürünleri fiyat ve kalite açısından birde piyasa araştırması yapmadan alanlarla ( Mesela oğlunu evlendirecek hacı amca gider 500 ytl ye bulunabilecek bir beyaz eşyanın daha kalitesizini taksitle 800 ytl ye alır ) kıyaslıyorum da bazı evlenen arkadaşlar için toplam 3,4 milyar liralık fark çıkıyor
neden reakabet yok.
ve hep şikayet ettiğim konu rekabet
mobil operatör topiklerine bakıyorum da bir Allahın kulu Türkcell bizi soyuyor diye yazmıyor
Türkcell de haklı hazır 30 milyona yakın ve çok sadık bir müşteri grubu ne araştırma var ne yeni talep yükleniyor kazık fiyatlara
AVEA DEVRİ BİTMEMELİ O ZAMAN REKABET TE OLMAZ 40 MİLYON TÜRKCELLİ VE EN AZ %50 DAHA YÜKSEK FİYATLAR
herkese saygılar
benim tüm derdim ne avea ne türkcell ne de başkası
benim derdim rekabet ülkemizde mobil operatörlerde tam başlamayan ve 10 yıldır Türk insanının nimetlerinden faydalanamadığı rekabet jethoca lakaplı ben bir piyasa aaştırmacısıyım öğğretmenlik mesleğimin yanında en çok yaptığım şey yakın arkadaşlarım ve tanıdıklar için alışveriş yapmak yani mesela arkadaşım için bilgisayar toplamak evlenecek birisi için tv, buzdolabı mobilya vb almak bazı aylar yaptığım alışverişler 10 larca milyarı buluyor
aldığım ürünleri fiyat ve kalite açısından birde piyasa araştırması yapmadan alanlarla ( Mesela oğlunu evlendirecek hacı amca gider 500 ytl ye bulunabilecek bir beyaz eşyanın daha kalitesizini taksitle 800 ytl ye alır ) kıyaslıyorum da bazı evlenen arkadaşlar için toplam 3,4 milyar liralık fark çıkıyor
neden reakabet yok. rekabet talebi yok
ve hep şikayet ettiğim konu rekabet
mobil operatör topiklerine bakıyorum da bir Allahın kulu Türkcell bizi soyuyor diye yazmıyor
Türkcell de haklı hazır 30 milyona yakın ve çok sadık bir müşteri grubu ne araştırma var ne yeni talep yükleniyor kazık fiyatlara
AVEA DEVRİ BİTMEMELİ O ZAMAN REKABET TE OLMAZ 40 MİLYON TÜRKCELLİ VE EN AZ %50 DAHA YÜKSEK FİYATLAR
herkese saygılar
Ya ne güzel hoş söylüyosun(AVEA DEVRİ BİTMEMELİ)diye ama avea kendi kendini bitiriyo şu turkcellin en zor günlerini yaşadığı zamanda sen güzelim mobilöğrenci tarifesine kısıtlamalar koyuyorsun..Neden?yok msjlar artık sadece şebeke içi bnm tel rehberimde 250 kişi varsa toplasan 20 kişi avealıdır böylede olmazki yaaa.
maximus 16 arkadaşı m son mesajını ( eee jet hoca artık cevap yazmıyorsun ) sonradan gördüm
haftasonu yoğun işlerim vardı interneti yeni açtım.
siszngibi saygıdeğer insanlara cevap vermek bir mutluluk herkese selamlar
saygıdeğer yüzbaşım tüm samimiyetimle söylüyorum geç bir avea öğretmene o zaman gör cep telefonunun nimetleri neler miş neler değilmiş
yada öğretmen tarifesini kullanan bir arkadaş gubuna çok değil şöyle üç beş gün takıl
ben son bir yıldır ne sorun ne de problem gördüm
ha bazzı yerlerde çekmiyor mu evet çekmiyor bende çeken yerden konuşuyorum
armudun sapı üzümn çöpü var ama diğer operatörlerin bir tarafımıza giren ve canımızı acıtan kazıkları var
tekrar saygılar
ülmize bir almanya daki cepten konuşma tarifeolerinin yarısı gelse bu vatandaş bayram eder
maaaaalesef rekabet yok
ayrıca avea devri bitme yeni başlıyor
Jethocam iltifatların için çok teşekkür ederim yüzbaşı falan onların hepsi hikaye boşver sen...Walla ben bu mobilöğrenciyi(yeni)fazla sewmedim bende bi öğretmen tarifesine geçiyimde bakalım nsl olacak
hemen geçersin inşallah yüzbaşım saygı kadar espri amaçlıydı neyse
avea öğremene geçersen belki konuşuruz sizinle
neden olmasın
saygılar
Ya daha önce sordummu hatırlamıyorum ama ben öğretmen değilim yinede geçebiliyormuyum bu tarifeye jethocam.TEĞMENİM
quote:
Orjinalden alıntı: jethoca
hemen geçersin inşallah yüzbaşım saygı kadar espri amaçlıydı neyse
avea öğremene geçersen belki konuşuruz sizinle
neden olmasın
saygılar
Neyse hocam cevabını yarın okurum bugün çok yoruldum uykum geldi walla ben en iyisi şimdi uyuyım....Sanada iyi geceler bu arada
her öğretmenin emekli öğretmenler dershane öğretmenlri ve meb in diğer çalışanları dahil üçer hakkı var onlardan alabilirsin ama bir kaç kişi ile beraber geçmelisin mesela nişanlı eşin yada kız arkadaşın ile beraber geçersen daha iyi olur
saygılar
Ben bu foruma yeni katıldım bu topic gerçektende mükemmel tartışmalar falan süper bayıldım bende avea hat almayı düşünüyorum hangisini alayım_?
Walla şuan gözüken oki en iyi tarife avea öğretmen gibi gözüküyor....Ama sen bilirsin...