Şimdi Ara

aVeA dEvRiDe bİtİyO!!!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
5.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada altyapı yetersizliği ile ilgili görüş belirtenler hakkaten haklı onlara sonuna kadar katılıyorum

hala bizim evin ( Bandırmanın ortası ) bazı yerlerinde ses kesliliyor olmaz böyle şey
  • Saolasın jethıca..
  • maximus_16 bey kardeşim rica ederim
    sizin açtığınız avea devri bitiyor isimli konu başlığına tümüyle zıt görüşler verdim ama efendilikten hiç taviz vermediniz

esas siz sağolun
  • Yokya zaten bu topici tartışmak için açmıştım sende olaya farklı bi boyut kazandırdın walla
    quote:

Orjinalden alıntı: jethoca

maximus_16 bey kardeşim rica ederim
    sizin açtığınız avea devri bitiyor isimli konu başlığına tümüyle zıt görüşler verdim ama efendilikten hiç taviz vermediniz

esas siz sağolun

• telsim

bence gayet iyi operatör bazı yerlerde çekme özürlü olsa bile
  • Ya zaten şuanda avea ile telsim kıyaslanamz telsim aveadan çok çok iyi.sen diyosun telsim bazı yerlerde çekmiyor ama aveada bazı yerlerde çekmiyor...
    quote:

Orjinalden alıntı: er_dem

telsim

bence gayet iyi operatör bazı yerlerde çekme özürlü olsa bile

• Eee jet hoca artık yorum yazmıyorsun_?
  • benim tüm dersim ne avea ne türkcell ne de başkası

benim derdim rekabet
    ülkemizde mobil operatörlerde tam başlamayan ve 10 yıldır Türk insanının nimetlerinden faydalanamadığı rekabet
    jethoca lakaplı ben bir piyasa aaştırmacısıyım
    öğğretmenlik mesleğimin yanında en çok yaptığım şey yakın arkadaşlarım ve tanıdıklar için alışveriş yapmak
    yani mesela arkadaşım için bilgisayar toplamakl
    evlenecek birisi için tv, buzdolabı mobilya vb almak
    bazı aylar yaptığım alışverişler 10 larca milyarı buluyor

aldığım ürünleri fiyat ve kalite açısından birde piyasa araştırması yapmadan alanlarla ( Mesela oğlunu evlendirecek hacı amca gider 500 ytl ye bulunabilecek bir beyaz eşyanın daha kalitesizini taksitle 800 ytl ye alır ) kıyaslıyorum da bazı evlenen arkadaşlar için toplam 3,4 milyar liralık fark çıkıyor

neden reakabet yok.

ve hep şikayet ettiğim konu rekabet

mobil operatör topiklerine bakıyorum da bir Allahın kulu Türkcell bizi soyuyor diye yazmıyor

Türkcell de haklı hazır 30 milyona yakın ve çok sadık bir müşteri grubu
    ne araştırma var ne yeni talep
    yükleniyor kazık fiyatlara

AVEA DEVRİ BİTMEMELİ
    O ZAMAN REKABET TE OLMAZ
    40 MİLYON TÜRKCELLİ
    VE EN AZ %50 DAHA YÜKSEK FİYATLAR

herkese saygılar

• benim tüm derdim ne avea ne türkcell ne de başkası

benim derdim rekabet
    ülkemizde mobil operatörlerde tam başlamayan ve 10 yıldır Türk insanının nimetlerinden faydalanamadığı rekabet
    jethoca lakaplı ben bir piyasa aaştırmacısıyım
    öğğretmenlik mesleğimin yanında en çok yaptığım şey yakın arkadaşlarım ve tanıdıklar için alışveriş yapmak
    yani mesela arkadaşım için bilgisayar toplamak
    evlenecek birisi için tv, buzdolabı mobilya vb almak
    bazı aylar yaptığım alışverişler 10 larca milyarı buluyor

aldığım ürünleri fiyat ve kalite açısından birde piyasa araştırması yapmadan alanlarla ( Mesela oğlunu evlendirecek hacı amca gider 500 ytl ye bulunabilecek bir beyaz eşyanın daha kalitesizini taksitle 800 ytl ye alır ) kıyaslıyorum da bazı evlenen arkadaşlar için toplam 3,4 milyar liralık fark çıkıyor

neden reakabet yok.
    rekabet talebi yok

ve hep şikayet ettiğim konu rekabet

mobil operatör topiklerine bakıyorum da bir Allahın kulu Türkcell bizi soyuyor diye yazmıyor

Türkcell de haklı hazır 30 milyona yakın ve çok sadık bir müşteri grubu
    ne araştırma var ne yeni talep
    yükleniyor kazık fiyatlara

AVEA DEVRİ BİTMEMELİ
    O ZAMAN REKABET TE OLMAZ
    40 MİLYON TÜRKCELLİ
    VE EN AZ %50 DAHA YÜKSEK FİYATLAR

herkese saygılar

• Ya ne güzel hoş söylüyosun(AVEA DEVRİ BİTMEMELİ)diye ama avea kendi kendini bitiriyo şu turkcellin en zor günlerini yaşadığı zamanda sen güzelim mobilöğrenci tarifesine kısıtlamalar koyuyorsun..Neden?yok msjlar artık sadece şebeke içi bnm tel rehberimde 250 kişi varsa toplasan 20 kişi avealıdır böylede olmazki yaaa.
  • maximus 16 arkadaşı m son mesajını ( eee jet hoca artık cevap yazmıyorsun ) sonradan gördüm

haftasonu yoğun işlerim vardı interneti yeni açtım.

siszngibi saygıdeğer insanlara cevap vermek bir mutluluk
    herkese selamlar
  • saygıdeğer yüzbaşım
    tüm samimiyetimle söylüyorum geç bir avea öğretmene
    o zaman gör cep telefonunun nimetleri neler miş neler değilmiş

yada öğretmen tarifesini kullanan bir arkadaş gubuna çok değil şöyle üç beş gün takıl

ben son bir yıldır ne sorun ne de problem gördüm

ha bazzı yerlerde çekmiyor mu evet çekmiyor
    bende çeken yerden konuşuyorum

armudun sapı üzümn çöpü var ama diğer operatörlerin bir tarafımıza giren ve canımızı acıtan kazıkları var

tekrar saygılar
  • ülmize bir almanya daki cepten konuşma tarifeolerinin yarısı gelse bu vatandaş bayram eder

maaaaalesef rekabet yok

ayrıca avea devri bitme yeni başlıyor
  • Jethocam iltifatların için çok teşekkür ederim yüzbaşı falan onların hepsi hikaye boşver sen...Walla ben bu mobilöğrenciyi(yeni)fazla sewmedim bende bi öğretmen tarifesine geçiyimde bakalım nsl olacak
  • hemen geçersin inşallah
    yüzbaşım saygı kadar espri amaçlıydı neyse

avea öğremene geçersen belki konuşuruz sizinle

neden olmasın

saygılar
  • Ya daha önce sordummu hatırlamıyorum ama ben öğretmen değilim yinede geçebiliyormuyum bu tarifeye jethocam.TEĞMENİM
    quote:

Orjinalden alıntı: jethoca

hemen geçersin inşallah
    yüzbaşım saygı kadar espri amaçlıydı neyse

avea öğremene geçersen belki konuşuruz sizinle

neden olmasın

saygılar
  • Neyse hocam cevabını yarın okurum bugün çok yoruldum uykum geldi walla ben en iyisi şimdi uyuyım....Sanada iyi geceler bu arada
  • her öğretmenin emekli öğretmenler dershane öğretmenlri ve meb in diğer çalışanları dahil üçer hakkı var onlardan alabilirsin ama bir kaç kişi ile beraber geçmelisin
    mesela nişanlı eşin yada kız arkadaşın ile beraber geçersen daha iyi olur

saygılar
  • Ben bu foruma yeni katıldım bu topic gerçektende mükemmel tartışmalar falan süper bayıldım bende avea hat almayı düşünüyorum hangisini alayım_?
  • Walla şuan gözüken oki en iyi tarife avea öğretmen gibi gözüküyor....Ama sen bilirsin...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.