Bu arada kardeş topic için söylediğin o güzel sözler içingerçekten çok teşekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: D_A_V_E
Ben bu foruma yeni katıldım bu topic gerçektende mükemmel tartışmalar falan süper bayıldım bende avea hat almayı düşünüyorum hangisini alayım_?
Esas ben teşekkür ederim maximus_16..Avea heryerde çekiyor mu_?
Hayır ne yazıkki heryerde çekmiyor ama bi şehirde yaşıyorsan rahat çeker_?
Ben beşiktaşta oturuyorum ama işim dolyısıyla çok geziyorum...örneğin istanbul içinde nerdeyse heryere gidiyorum istanbulun heryerinde çeker mi_?-
İstanbul un heryerinde çeker zannedersem ama tam olarak bilen bi arkadaş varsa o söyleyebilir_?
Cevapların için çok teşekkür ederim şimdilik sorucaklarım bu kadar saol!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: Maximus_16
İstanbul un heryerinde çeker zannedersem ama tam olarak bilen bi arkadaş varsa o söyleyebilir_?
Rica ederim arkadaşım....YİNE BEKLERİZ
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
bu hat istanbulun her yerinden kesinlikle çeker
eğer İxstanbulun kuş uçmaz bir köyünde uzun zaman kalmayacaksanız çekme sorunu olmaz
çekme sorunu bundan sonra hiç olmaz çünkü avea yı Türk telekomu rekor fiyatla alan Oger telekom almış
artık yatırımlara başlar
avea öğretmen tarifesine geçeceksen çevrendeki arkadaşlarınında olmasına dikkat et öyle daha avantajlı olur
teşekkürler herkese saygılar
+1000
quote:
Orjinalden alıntı: jethoca
quote:
quote:
quote:
bu hat istanbulun her yerinden kesinlikle çeker
eğer İxstanbulun kuş uçmaz bir köyünde uzun zaman kalmayacaksanız çekme sorunu olmaz
çekme sorunu bundan sonra hiç olmaz çünkü avea yı Türk telekomu rekor fiyatla alan Oger telekom almış
artık yatırımlara başlar
avea öğretmen tarifesine geçeceksen çevrendeki arkadaşlarınında olmasına dikkat et öyle daha avantajlı olur
teşekkürler herkese saygılar
Yardımlarınız sizlere gerçekten çok teşekkür ederim JETHOCA ve MAXİMUS_16 söyledikleriniz çok makbule geçti!!Başka sorularım olabilir?
Önemli değil kardeşim istediğin soruları sorabilirsin bildiğim kadarıylada yanıtlamaya çalışırım
quote:
Yardımlarınız sizlere gerçekten çok teşekkür ederim JETHOCA ve MAXİMUS_16 söyledikleriniz çok makbule geçti!!Başka sorularım olabilir?
avea öğretmen hattına geçecek arkadaşlar a önemli bir uyarıda bulunayım
tek başınıza geçerseniz bu tarife avantajlı olmaz tam tesine bedevadan sabit ücret ödenir
ama bir iki kiişiyle bile başlasanız hemen çevreyi kendiliğinden sarıyor bundan emin olabilirsiniz
Şakaydı arkadaşlar biraz msj sayım artsın diye yazmıştım kendi kendime eğleniyorum işte....Özür dilerim...
quote:
Önemli değil kardeşim istediğin soruları sorabilirsin bildiğim kadarıylada yanıtlamaya çalışırım
quote:
Yalnız arkadaşım ayıp oluyor msj sayını arttırmak istiyosan git başka bi topite arttr ama eğer soru soracaksan buyur sor
avea 64 kb sim kart kullanma avantajı vermesiyle diğerlerinden bir adım önde.ayrıca hiçbir zaman şebeke meşgul veya geç iletilen smslere rastlamadım.gaytet memnunum ben.ayrıca tcellden tcelle dksı 4 kontörken ben 3 kontöre konuşuyorum!telsim'in cep öğrencisi şebeke rezaletine değmez..
Yanlız arkadaşlar ben avea ile konuşurken arada sırada ses gidip geliyor bu neredeyse hep oluyor neden acaba____*
artık hat değiştirmekten bıktım yaaa adam gibi uygun kaliteli tarifesi olan yokmu yaa