Bir çok bilinçsiz kullanıcıya yönelik açıyorum bu konuyu olumlu ve olumsuz yorumları lütfen belirtin. Bir çok arkadaşım avea faturasından şikayetçi sebepler şu şekilde 444 lü hatlar aranıyor extra ücret yansıyor kullanıcı bunu dk dan gidiyo sanıyo Hastane randevu hattı , bilinmeyen numaralar ücretli İnternete girenler girmedim diyo tek dokunmayla nete giren dandik cihazlar var veya 3.party uygulamalar giriyo otomatik Iphonesi olup nete girmedigini iddia edenler dahi var (onlara gülüyorum) We belirteyim paketsiz internet fiyatı çok pahalırı 1mb awea wap 24 tl olabiliyor. Yurt dışına arama dk dan gitmez . Yurt dışına sms paketten gitmez. Extra ücret yansırsa extra vergi yansır %18 kdv %25 öiv net için %5 1mayıstan sonra dk lardan gitcek 444 lü hatlar ama tarifenizin sabit hatlara dk sı varmı kontor edin Bu arada mh ı aradıgınızda bagırmayın karsıdaki sagır degil yapcagı varsada yapmaz Merak edenler için belirteyim ben 2 kere aradım şebeke problemine yapamadılar hattımı taşıdım asla fatura itirazı yapmadım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme