Şimdi Ara

Avea faturalı Jet Modem de 5 GÜNLÜK DEV FIRSAT ! ... - faturalı jet Modem cihazi (30 Nisan'a kadar) 29 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    --------------------------

- Üstelik Modeminiz yoksa, 30 Nisan'a kadar Jet Mobil Modem 49 TL yerine sadece 29 TL!
    Bu kampanyadan yararlanmak için tek yapmanız gereken JET yazarak, 5060'a SMS göndermek ve gelen şifreyle en yakın
    Avea bayisine uğramak!

-------------------------

Kademeli Jet Modem Kampanyası Detayları:
    ------------------------------------------
    Müşterilerin, bu kampanyadan faydalanabilmek için JET yazıp 5060'a SMS göndermeleri ve gelen şifreyle en yakın Avea bayisine gitmeleri yeterlidir.
    Kampanyaya katılmak için SMS gönderimi KDV+ÖİV dahil 0,40 TL ile ücretlendirilir.
    Avea tarafından müşteriye kampanya kapsamında kullanabileceği şifre SMS aracılığıyla iletilecektir.
    Kampanya dönemi süresince bu şifre ile Avea bayisine gelen müşteri Jet Modem'ini 49 TL yerine 29 TL'ye satın alabilecektir. Kampanyadan faydalanabilmek için indirimli olarak satın alınan Jet Modem ile birlikte Kademeli Jet Tarife aktivasyonu zorunludur.
    Kampanya kapsamında faydalanılacak modem modelleri ZTE MF633, ZTE MF190, ZTE MF627'dir.
    Müşteri kampanyadan aynı şifre ile 1 kere faydalanabilir.
    Sınırlı sayıda müşteri, kampanyadan yararlanabilecektir. Kampanya sınırı dolduğunda, şifre almak için 5060'a SMS gönderen müşterilere konuyla ilgili bilgilendirme SMS'i gidecektir.

--------------------------
    - Avea Jet Modem ile kontratsız, taahhütsüz 1 GB internet tüm vergiler dahil ayda sadece 9 lira!
    1 GB'ı aştığında da otomatik olarak 29 liralık 4GB paketine geçiş var!

-------------------------------
    Aylık İnternet Kullanımı

1 GB'a kadar 9 TL

4 GB'a kadar toplam 29 TL

4 GB üzeri internet kullanımı 5 Kr / MB

Modem (30 Nisan'a kadar) 29 TL

Abonelere, veri kullanımından yansıtılacak en fazla fatura tutarı KDV ve ÖİV dahil 99 TL olacaktır. Abonenin kullanımlarının bu bedelin üzerine çıkması halinde abonelere ayrıca ücret yansıtılmayacaktır.

--------------------------------

http://www.avea.com.tr/tr/sta/3G/net/kademeli_jet.shtml?pagemenu=3glinet.pcden.cihaz3gli.kademeli&pagemenu=3glinet.pcden.cihaz3gli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 26 Nisan 2011; 21:42:52 >

• vergi olmasa herkes alırdı... hızlı modemleri heryerde bulabilir miyiz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo
    vergi olmasa herkes alırdı... hızlı modemleri heryerde bulabilir miyiz acaba

Anlayamıyorum çinde 2$ olan dandik modem türkiyede nasıl bu fiyatla pazarlanıyor dev fırsatmış aveanın hizmeti zaten vasat bedava verse almam
  • sen alma zaten. peki bu modellerin hangisi daha iyi?
  • Halihazırda faturalı olan hatlarda yararlanabilecekmi? Yoksa sadece yeni hat aktivasyonumu gerekli acaba???
  • quote:

Numara taşımayla vergiden kurtulabilirsiniz. Ben Turkcell data hattını Avea'ya taşıdım verginin olmayacağını sadece ilk açılışta yeni hat tahsis falan onun olacağını söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearlessPunisher

quote:

Anlayamıyorum çinde 2$ olan dandik modem türkiyede nasıl bu fiyatla pazarlanıyor dev fırsatmış aveanın hizmeti zaten vasat bedava verse almam

nerdeymiş o çinde 2 dolarlık 3g modem. eleştiriyorsanız da biraz destekli eleştirin.

operatörler 3g modem satarak para kazanmaktan ziyade, modemi mümkün olduğunca ucuz ya da ücretsiz verip abone toplamaya çalışıyorlar. belki de ülkemizde çindeki fiyatlara en yakın şey 3g modemlerdir.

dealextreme sitesinin fiyatlarının uygun olduğunu bilmeyen yoktur. orda bile 30 doların üzerinde 3g modemler.

http://s.dealextreme.com/search/3g.html?category=314

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yahu boyle bir sacmalik olamaz
    her turlu vergiler dahil 9 tl diyorlar sitede gittim bayiye sordum 9 tl + 4.5 tl hat acilis vergisi var diyorlar her ay 13.5 tl
    madem boyle bir vergi var onu neden yazmiyorlar anlamiyorum.
    Yeni hat acma zorunlulugu olmasa tamam diyecem ama illa ki yeni hat almaniz lazimmis sacmaliga bak zaten faturali hat kullaniyorum daha niye yeniden hat alayim birde 55 tl hat acilis vergisi vereyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kortex
    yahu boyle bir sacmalik olamaz
    her turlu vergiler dahil 9 tl diyorlar sitede gittim bayiye sordum 9 tl + 4.5 tl hat acilis vergisi var diyorlar her ay 13.5 tl
    madem boyle bir vergi var onu neden yazmiyorlar anlamiyorum.
    Yeni hat acma zorunlulugu olmasa tamam diyecem ama illa ki yeni hat almaniz lazimmis sacmaliga bak zaten faturali hat kullaniyorum daha niye yeniden hat alayim birde 55 tl hat acilis vergisi vereyim ?

evet mevcut hattı olanlara vermemeleri çok saçma olmuş. hadi faturasızı anlarım da faturalı hattı olana yeni hat aldırmamaları gerek.
  • arkadaşlar siz de 8 tl'ye 100 mb paketi alın. modeme 50-100 tl para verin yorumlarınızı da kendinize saklayın.
  • şimdi yeni faturalı hat almadan numara taşıma ile vergi olayını bedavaya getirebiliyor muyuz öyleyse hemen alacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prodowns
    şimdi yeni faturalı hat almadan numara taşıma ile vergi olayını bedavaya getirebiliyor muyuz öyleyse hemen alacağım?

hayır
  • Bu avea'nın modemlerinden hangisini alsak iyi olur. Bu konuda kullanan bilen varmı bir kaç model var çünki. En son bayide 49 tl peşin hatsız satılıyordu. Bu kampanyayı daha henüz sormadım, verirlerse 29 tl ye almayı düşünüyorum. Modeller "MF190, MF633" ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kortex

quote:

Orijinalden alıntı: prodowns
    şimdi yeni faturalı hat almadan numara taşıma ile vergi olayını bedavaya getirebiliyor muyuz öyleyse hemen alacağım?

hayır

Numara taşımayla vergileri ödemiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

Bu avea'nın modemlerinden hangisini alsak iyi olur. Bu konuda kullanan bilen varmı bir kaç model var çünki. En son bayide 49 tl peşin hatsız satılıyordu. Bu kampanyayı daha henüz sormadım, verirlerse 29 tl ye almayı düşünüyorum. Modeller "MF190, MF633" ?

mf633'de sd kart girişi var 4gb'ye kadar
  • mf190 veriyorlar ve micro sd girişi mevcut. özelliklere bakarsak 633 ile 190 arasında fark yok.
  • bence güzel olmuş, ama nolursa olsun faturalı hat kullanmakta tereddüt ediyorum.. Tl kullanmak en iyisi paran kadar konuşuyosun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.