aveanın sitesinden baktım ayarlara eskiden manuel olarak yapabilmek için görüntüleniyordu ama şimdi yok. Kontörlerimin bitmesini göze alarak sms ile telefonuma attım ama yapılandırma mesajlarında olması gereken "kaydet" seçeneği çıkmadı. Müşteri hizmetlerini arayıp ayarları yenden istedim ama yine nafile...
Sonuç olarak ayarları hala yapamadım ve giden kontörler de cabası
Şu halde var mı avenın gprswap ve mobilvizyon ayarları manuel olarak nasıl yapılır Siemens SX1 de?
yok mu bir bilen arkadaşlar?
her yeni fw den sonra bunu yaşamak zorunda mıyız offffffffffffffffffffffffffffffffffff
bendede aynı sorun 7610 var ayarları alıon alıom olmuo
sx 1 gprs wap aayarları
(Menu) Araçlar / Ayarlar / Bağlantı / Erişim Noktaları / Seçenekler / Yeni erişim noktası / Varsayılan ayarları kullan
Bağlantı adı: avea gprs
Veri Taşıyıcı: GPRS
Erişim noktası adı: wap
Kullanı adı: wap
Şifre sorma: Hayır
Şifre: wap
Doğrulama: Normal
Ağgeçidi IP Adresi: 213.161.151.201
(Menu) Araçlar / Ayarlar / Bağlantı / Erişim Noktaları / avea gprs / Seçenekler / Düzenle
Anasayfa: wap.avea.com.tr
Bağlantı güvenliği: Kapalı
Oturum modu: Geçici
(Menu) Araçlar / Ayarlar / Bağlantı / GPRS /
GPRS bağlantısı: Gerekitğinde
(Menu) Internet / Seçenekler / Ayarlar /
Varsayılan Erişim Noktası: avea gprs
Resimleri göster: Evet
Metin Sarma: Kapalı
Yazı boyutu: Normal
Çerezler: İzinli
7610 için ayar verin varsa
en basitinden *999# ye basıp arama tuşuna bastığıızda telefonunuzun modelini tespit edip otomatik olarak ayarlarınız gönderiliyor.şifre kısmına 500 yazıcaksınız.saygılar..
merhaba arkadaşlar bende avea'nın gprs ayarlarını almak istedim fakat 0,79 kuruşa yükleniyormuş. bu aveada her şeyi paraya dökmeye başladı, eskiden manuel olarak yüklenebiliyordu. bende google'ye lg avea gprs wap ayarları yazdım. avea'nın eski manuel ayarları verdiği sayfasına ulaştım :) ve ayarları yükledim. burada tüm tlf ların ayarları var aramanız gerek. işte lg'nin ayarları bence diğer telefonlara da olur: