Şimdi Ara

avea hakknda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benm uzun zamndr avea hattım var mobil örenci yaptrmıştım zamannda.. kullanmıyordum bir süredir, içinde 5 kntr vardı geçen açtım kullabıyorum daha kntr yüklemedim ama benm merk ettiğim, diğer avealılarla ne kdra knşcam ben şmdi? 10dk iki kntr tüm avealılara geçiyor mu? kesin bilen biri sölerse çk sevinirim tşkrler

• evet konuşabilirisn her ay hattına min 100 kontör yüklemen gerek.

MobilÖğrenci Paketi'ne abone ol, ayda 100 ve üzerinde kontör yüklediğinde tüm MobilÖğrencileri süper avantajlı bir fiyata, 10 dakikası 2 kontöre ara!

100 ve üzeri kontör yükle, yüklediğin kadar SMS kazan, tüm Avea'lılarla aranda bol bol mesajlaş!

Tüm MobilÖğrencileri
    10 dakikası 2 kontör*
    Diğer Avealıları
    2 kontör / dk
    Sabit hatları ve diğer operatörleri
    4 kontör / dk

* 100 ve üzerinde kontör yüklendiğinde geçerli olan fiyattır. Bu koşullar yerine getirilmediğinde uygulanan fiyat dk'sı 1 kontördür.

Paket Özellikleri
    100 kontör ve üzerinde kontör yüklendiğinde, yüklenen kontör kadar şebeke içi SMS hediyesi verilecektir. Kazanılan hediye SMS'lerin 30 gün içinde kullanılması gerekmektedir. Bu süre sonunda (30 gün içinde SMS kazandıran yeni bir yükleme yapılmazsa) kullanılmayan SMS'ler silinecektir.
    Hediye SMS'lerin dışında gönderilen SMS'lerin fiyatı 1 kontördür (Katma değerli servislerde kullanılan SMS'ler hariç).
    Hediye SMS'ler katma değerli servislerin kullanımında ve uluslararası hatlara gönderimlerde geçerli değildir. Hediye SMS'ler ile başka bir promosyondan hediye kazanılmaz.

• çok teşekkürler
    yazdığınz yazıda diğer avealıları aramanın dakikası 2 kntr yazıyor. demek ki karşmda ki mobil örenci deilse dkkda 2 kntr gitcek :(
    tşkr ederim bilgilendirdiğinz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interesting -- 23 Ağustos 2006; 2:27:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: interesting

çok teşekkürler
    yazdığınz yazıda diğer avealıları aramanın dakikası 2 kntr yazıyor. demek ki karşmda ki mobil örenci deilse dkkda 2 kntr gitcek :(
    tşkr ederim bilgilendirdiğinz için

evet öğrenc değilse 1 dak = 2 kontr

öenmli dğeil arkadaşım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.