sokakta satılan avea hatlardan aldım.10ytl verdim 3gün oldu açılmadı.hep aynı yerdeyiz dedilir gittim aynı standa başka adamlar var tanımıyoruz diyolar.aman ben ettim siz etmeyin sokaktan hat almayınnn kimlik fotokopisi vermeyin
ne biliyim işte salaklık yaptık ankara kızılayda her yerde var bunlardan
Ortalama 6 7 ay önce bende almıştım. Acil lazım olmuştu. Akşama açılır abi dedi adam. Açılmadı da. Ertesi gün gittim adamlar yoktu. Hergün farklı firmalar satar dediler. Eyvallah dedik akşama kadar bekleyelim dedik. Akşam yine açılmadı. Bi sonraki gün gittim bayiden hat aldım bu sefer. Akşama o açıldı. Diğer hattı kontrol ettim. O da açıldı. Olan benim 10 YTL'ye oldu.
hala açılmadı zaten satanlar piyasada yok en iyi bayiden almakmış hata ettik
Hatta verdiğin 10 ytl önemli değilde eğer dediğin gibi sahtekar falansalar kimlik fotokopin önemli.o bilgilerle senin adına kredi kartı bile çıkartırlar. Umarım olmaz öyle birşey.
Keşke bayiden alsaymışsınız bu zamanda kimseye güven olmaz kimlik fotokopisi verilmez...
yok valla adamları bulamıyorum aveanın standı altında nasıl böyle bir sahtekarlık yapıyorlar aveanın bunlardan haberi yokmu bu nasıl bi memleket yav
dranov yanımda olsaydın inan bunu yemiştin
arkadaş açmak zorundalar hattını değilse onlar zarar eder 10 milyona satılan hatlardan kesinlikle bir aksilik olmuştur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme