buralarda bir yerlerde bir mesajımız olacaktı ama iyi saatte olsunlar mesajımızı yemişler. Kimin tavuğuna kışt dedik acaba ya da hangi altın kuralı çiğnedik? bu saygısızlığı açıklayacak biri var mı buralarda?
Ben böyle dansözlük görmedim. Avea artık güvenilir bir şirket olmaktan çok uzaklaştı. Madem kaldıramadın, açık açık söyle biz bu işin altından çıkamadık diye. Operatör savaşları bana Fener-GS arasındaki çekişmeyi anımsatıyor. Sanki Avea, "özürdileriz, biz bu işin altından kalkamadık" dese, diğer operatörüm müşterileri (taraftarı oldu artık) hemen dalga konusu yapacak bunu? Saçma sapan işler yapıyor Avea vesselam..
Aveanın amatör oldugunu biliyordum ama bu kadar amatör oldugunu tahmin edememiştim..
Avea bizimle dalga geciyor bizde ona gereken cevabı verelim ben şahsım olarak verdim bütün avea no larımı turkcelle cevirdim her yöne sınırsız kampanyasındaki basiretsizliği ve TÜRK milletiyle dalga gecişi ardından bende onu kınadım siz hala neden avedasınız onu anlamadım ne bir hat cekiyor nede 3g bir hayat var sizde tepkinizi gösterin gecin başka operatöre
arkadaşlar bugun beni aveadan aradılar baya bir konuştum tüm dertlerimizi söledim ama karşımda beni kaybetmeye hazır ne dediğimin çokta önemli olmadığını düşündüren bır müşteri hizmetleri çalışanı vardı ee ee dedı ve en son yıne yapıcaklarını yaptılar benim aveaya 150 tl borcum çıktı ve hattımı aramalara kapadılar nedenı 1000 dakkayı geçmemmış önce 150 tl yatırcakmışım sonra bu oran faoturamdan duşcekmış böle bıır mantık olamaz eminim bu sadece benım başıma gelmıyordur avea adamı çileden çıkartır kapatıyorum hattımı tamamen allah cezlarını versın
AVEA öğretmen hattımı her yöne sınırsız tarifesine geçirdim.Bin pişman oldum.Önce, sözde usulsüz kullanığım için uyarı msjı geldi daha sonra bana sorulmadan her yöne 1200dk. ücretsiz tarifesine geçirdiler.Bu da yetmezmiş gibi fatura ödemelerim aksamamasına rağmen hattım kullanıma kapatıldı.Müşteri hizmetlerine zor zahmet ulaştım ve bana 150TL ara ödeme yapılması gerektiğini söyledi.Ne ara ödemesi neyin arama ödemesi bu anlamıyorum!!!2gündür telefonumu kullanamıyorum.Bu rezilliğe bir son verilmel
İşyerime benimde geldi borcum yok ama hattı kapandı diyorlar..
Böyle bişi olabilirmi ya
Görülen o ki, Avea hızla prestij kaybediyor...
quote:
Orijinalden alıntı: wero
Avea kendi kendini vuruyor.Türktan dan sonra gelen yönetici onu çok aratacak gibi görünüyor.
haklısınız,niye bu kadar saçmaladıkları na en güzel açıklamayı getirmişsiniz..
quote:
Orijinalden alıntı: muratremix
Bu uygulama yeni aboneler için geçerli sanırım. Eski aboneler panik yapmasın.
Uygulama eski aboneler içinde geçerli.
quote:
Orijinalden alıntı: s.volkan
Mevcuıt abonelere geçerlimi halen bilgisi olan yokmu
Evet.
Şu anda banada aynı mesaj geldi 444 1 500 ü arıyorum fakat ulaşamıyorum...
5 aydır kullanıyorum bu paketi, bu gün banada sms geldi, 3000 dk ve 75 kişi için. Bugün bende gidip hattı kapattıracağım. 1 kişi daha kaybettiler.
banada geldi bu mesa.bende kapatıyorum.vodafone tşıyacağım numaramı.avea benim içinde bitmiştir.
HER YÖNE ÖZGÜRLÜK TARİFESİ GÜNCELLENMİŞTİR. GÖRÜŞME SÜRESİ 3000 DAK. OLUP BİR AY İÇERİNDE DİĞER OPERATÖRLERDEN 75 NUMARAYI ARAMA SINIRI GELMİŞTİR. 76 NUMARADAN İTİBAREN GÖRÜŞME ÜCRETİ 0.12 krş. OLMUŞTUR. SABİT ÜCRETİ K.D.V. VE ÖZEL İLETİŞİM VERGİSİ DAHİL 77 TL OLMUŞTUR . BİLGİNİZE ...
az önce mail ve sms ler yollandı. tarife yeni çıkmış gibi değerlendirirsek (eski halini düşünmeyip) gerçekten çok kazık ve karmaşık bir tarife olmuş. 75 numara sınırı ile günde ortalama 2,5 farklı kişi aranılabilir. ve en önemlisi 67 olan tarife fiyatı 77 tl olmuş. bence hemen terkedilmesi gereken bir tarifedir artık
Tarifeye İlişkin Avea Sitesindeki Detaylar..
quote:
Avea tarafından belirlenen ve abonelere duyurulan makul kullanım esasları kapsamında ve bu esaslara ilişkin şartlara ek olarak, bir fatura döneminde ilgili hattan aranan farklı telefon numarası sayısının 75'i aşması ve aynı fatura döneminde tarifeye kayıtlı olarak kullanılan hat başına toplam yurt içi arama süresinin 3.000 dakikayı geçmesi halinde, yurt içi her yönü aramanın dakikasının KDV ve ÖIV dahil 0.12 TL üzerinden ücretlendirilir.
Anladığım kadarıyla, 75 kişiyi geçtikten sonra sınırlama geliyor. 75 kişiyi geçmezse gelmiyor.. Tabi kesin bi açıklama beklemek lazım, müşteri hizmetleri bile bu konuda salağa yatıyor.
direk olarak türkcelle geçiyorum zten diyarbakırda ne konuştugumu bile anlamıyordum ses durmadan kesilip geri geliyordu yazıklar olsun avea sana.....75 kişi neymiş ya oturup aradıgımız farklı kişiyimi sayacaz çocuklarmı bunlar ya ?
Aynı Mesaj Banada Geldi...
Benim İçinde Avea Bitmiştir... Daha Avea'yı Kullanmam.... One minute One minute OLMAZzz......
Rezil Operatör Ne Olacak....
Artık Avea'nın İtibarı 0 [SIFIR]
bence abone sayısını dusurselerde baktılar zarardalar sımdı ınsanları cazıp olmayan sekılde tarıfeden cıkarmaya calısıyorlar ! turkcell 79 a 5000dk verırken heryone 1000 dk ka verırken sen gel avea ya 77 ver :D
bunlar onun farkında diilimi sanki
!
Bana mesaj gelmedi ama ben zaten fazla konuşmadığım için Turkcellin her yöne 1500 dakikasına geçtim 3 gün önce ,enteresan olan AVEA'yı çıkmak için aradığımda hiç itiraz etmeden okey dediklerini ve nerdeyse boynuma atlayacakalrını hissettmiştim.demek sebebi buymuş:)..Son söz: AVEA Kurumsal davranmıyor ve güvenilir bir şirket değil,kısa vadede kazanıyor gibi gözüken aslında BATMAKTA OLAN bir KOBİ işletme bence