Bildiğiniz gibi Avea 3-4 gündür bireysel müşterilerine mesajlar gönderip,hatlarının adil kullanım kriterlerine uymadığı için gün içerisinde Avea yönüne sınırsız diğer yönlere 1.000 dk tarifesine geçeceğine dair mesajlar gönderiyordu.
Bugün gelen yeni bilgi ise;Avea kurumsal müşterileri için her yöne sınırsız tarifesinde adil kullanım sınırı olarak 3.000 dk belirlemiş.Fakat herkesi arıyormusunuz,sadece belirlediğiniz ve sisteme tanımlanan 75 numarayı arayabiliyorsunuz.
Bu tarife artık bitmiştir.
Eski abonelere geçerlimi bu
Avea piyasadan silinmeyi kafasına koymuş.
Avea kendi kendini vuruyor.Türktan dan sonra gelen yönetici onu çok aratacak gibi görünüyor.
3000 dk yeterli bence. iş için kullanacağım bana yetmez diyenler biraz fazla fatura ödemeye razı olmalılar.3 kuruşa 5 köfte olmazmış.
quote:
Orijinalden alıntı: bluelizard17
3000 dk yeterli bence. iş için kullanacağım bana yetmez diyenler biraz fazla fatura ödemeye razı olmalılar.3 kuruşa 5 köfte olmazmış.
Avea bu tarifeyi çıkarıp sonra kıvırmaya başlamadan önce düşünseydi. Köşe başında bakkal işletmiyorsun koca firmasın (hesapta).
quote:
Orijinalden alıntı: kedhy
quote:
Avea bu tarifeyi çıkarıp sonra kıvırmaya başlamadan önce düşünseydi. Köşe başında bakkal işletmiyorsun koca firmasın (hesapta).
arkadasim su bir gercek, her abone sonuna kadar kullanacak diye bir durum yok. Kullanirsa operator batar zaten. Bizimkiler yurtdisindaki tarifeleri araklayip koyuyor fakat farkinda degil ki yurtdisinda herkes sonuna kadar abanan tipler degil. Bu durumu hala anlayamamis olmalari gercekten yazik...
3000 dk iyi de aranacak kişi sayısı 75 çok az olmamış mı? artık bu tarifenin bir anlamı kalmamıştır yaşasın Voda sınırsız ve Turkcell kamu 1500
avea dan başka ne beklenir ki başka operatörden gelen sms leri ücretlendiren avea bunu da yapar ama halk ona gereken tepkiyi gösterecek bence
Cacık Avea
avea delikanlılık yapmıyor
önce taahhüt verip sonra geçerli sebep göstermeden vazgeçmek güzel bir davranış değil.
Bu uygulama yeni aboneler için geçerli sanırım. Eski aboneler panik yapmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: kedhy
quote:
hala aveayı savunanları anlamıyorum :) ...ben sukadarını soylıyım turkıyede coktu acıklama yok ıllerde cokuyor acıklama yok gıdısaat bellıydı zaten ! ama suan artık avea 10 mılyon daıkak varse bırdaha gecmem dıyen arkadaslarım var bence haklılarda bız tepkı gostermessek bızı daha cok yolar bole sacma sapan sırketler !
Hem kurumsal müşteriler diyor hemde 75 kişiyle sınırlıyor. Kurumsal bir mantık yok.
mehmet ali erbilin sesinden replikleri hatırladımda. sen kapat ben ararım. tarihte bir ilk. falan filan. rezil etti kendini avea
Ayrıca, 3000 dakikayı geçtikten sonra 75 den fazla telefon numarası aranmışsa süre aşımına gidileceği belirtilmiş. 2999 dk konuştuysanız isterseniz 750 farklı numara olsun farketmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: muratremix
Ayrıca, 3000 dakikayı geçtikten sonra 75 den fazla telefon numarası aranmışsa süre aşımına gidileceği belirtilmiş. 2999 dk konuştuysanız isterseniz 750 farklı numara olsun farketmiyor.
avea nası olsa iyi kıvırtıyor. bu konuda da kıvırırlar kesin
Mevcuıt abonelere geçerlimi halen bilgisi olan yokmu