Şimdi Ara

AVEA HER YÖNE SINIRSIZI 3000 YAPTI 75 KİŞİYLE SINIRLADI!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
17.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler babamın hattının hesap kesim tarihi bugün ben bugün turkcelle taşıyıcam.eğer yarın taşırsak bidahai ay 67 ytl ödemek gerekiyormu yine.yoksa acele etmeyeyim.sizden görüş bekliyorum akşam olmadan başvurmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackened

Avea bayisi ile görüştüm şimdi ortada bir karmaşa var

Bayinin açıklaması şu şekilde 10.000 dk sınırı kalkmış ve herhangi bir sınır yok buraya dikkat çekmek lazım

3000 dk sınırı ise aylık aramalarınız 75 numarayı geçerse geçerli olacak

Yani 75 numarayı geçmediğinizde isterseniz 20000 dk konuşun

yani 50 kişiyle yine sınırsız olarak 10000 dk sınırıda olmadan konuşabilirsiniz

fakat 75 kişiyi geçtiğinde 3000 dk ya kadar konuşabiliyorsunuz yani 75 kişi üzerinde 3000 dk yı geçmemeniz gerekiyor

bu sınırlama kötü kullanımı engellemek için yapılmış ortada bir karmaşa var....kullanıp kullanmamak size kalmış arkadaşlar.....

böyleyse iyide öbür türlüyse kötü ya tam bir bilgi, bilen yokmu arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

beyler babamın hattının hesap kesim tarihi bugün ben bugün turkcelle taşıyıcam.eğer yarın taşırsak bidahai ay 67 ytl ödemek gerekiyormu yine.yoksa acele etmeyeyim.sizden görüş bekliyorum akşam olmadan başvurmalıyım

siz kontorluye çevirin ilk önce. Böylece, Turkcelle geçesiye kadar olan gün kadar 67'lik tarifeden olmamış olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

quote:

Orijinalden alıntı: kedhy

quote:

Orijinalden alıntı: bluelizard17

3000 dk yeterli bence. iş için kullanacağım bana yetmez diyenler biraz fazla fatura ödemeye razı olmalılar.3 kuruşa 5 köfte olmazmış.

Avea bu tarifeyi çıkarıp sonra kıvırmaya başlamadan önce düşünseydi. Köşe başında bakkal işletmiyorsun koca firmasın (hesapta).

yaa kullanıcılar böyle yorum yapıyorsa bize bu yapılanlar az bile. ben 3 kuruşa 5 köfte diye anlaşma yapıyorum sonra 3 kuruşa 2 köfte veriyor avea ve bu normal mi yani. avea bitmiştir. allahtan numaranı taşı var artık yoksa tüm tabelalar ve kart vizitler değişecekti. ticarette verdiğin sözün arkasında zararda etsen durmak esastır. itibarını lekelemezsin ordan zarar etsende bunu başka alanda telafi edersin. ilk mesajda panik yapmayın herkese gitti denildi. şu anda da panik yok eski kullanıcılar değil deniyor fakat 10000 dk. başka bi paket yok.

ayrıca bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığıyla bi yere varamayız. ben eski kullanıcıda olsam ki öyleyim yapılan bu haksızlık terbiyesizlik adilik adına her ne derseniz deyin kitlesel bir tepkiyi hak ettiğini düşünüyorum ve numaramı başka bir operatöre taşıyorum. bu tepkileri veremediğimiz için zaten sürekli kazıklanıyoruz. ki bu ekonomik düzende tepki vermek için cop yemenizede gerek yok. tercihinizi başka bir markayla değiştirmeniz yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: bungee20

Kullandığınız gün kadar fatura kesilecektir. Diyelim ki ayın 20'sinde faturanız kesildi, siz ayın 31'inde turkcell'e geçiş yaptınız, 11 günlük fatura gelir. (66/3 = 22 gibi)

quote:

quote:

beyler bugün babamada bu msj gelmiş zaten bekliyordum böyle bişey ben turkcellin şu kampanyasına katılmak istiyorum

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/yeniturkcellilereozelkampanyalar/ayliksinirsiz

sanırım en iyisi bu şuanda ben bu aveadanda çok turkcelliyi arıyodum bu iyi oldu hemde 12 ay fiyat sabit

beyler şunu hemen incelememiz lazım çünkü başvuru tarihi 6 eylül gözküyor son gün hemen taşısak yarın. aveadan borç gelirmiki sonra 67 ytl diye sizden acil cvp bekliyorum

tşkler bungee20 sende olmasan çok tşk ederim ozaman acele etmeye gerek yok

yalnız arakdaşlar şurda bir yazı var siyahla yazılmış ya 75 kişiyi geçersen ücretli yada 3000dkyı geçersen ücretli yani 2 taraftan sınır koymuş gibi anlamadım ben bu işi valla
    http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/heryone_sinirsiz.shtml?pagemenu=tarifeler.faturali.sinirsizheryone#fragment-11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay23 -- 27 Ağustos 2009; 13:24:53 >

• quote:

Bayinin açıklaması şu şekilde 10.000 dk sınırı kalkmış ve herhangi bir sınır yok buraya dikkat çekmek lazım

fakat 75 kişiyi geçtiğinde 3000 dk ya kadar konuşabiliyorsunuz yani 75 kişi üzerinde 3000 dk yı geçmemeniz gerekiyor

bu sınırlama kötü kullanımı engellemek için yapılmış ortada bir karmaşa var....kullanıp kullanmamak size kalmış arkadaşlar.....

İnşallah böyledir ama sanmıyorum pek..

• quote:

Orijinalden alıntı: anilaksac

quote:

yalnız bu yanlış çünkü aveanın sitesinde 75 kişiyi geçersen istersen 1000 dk olsun yne ücretlendirilmeye başlıyor diye anladım sizdebi inceleyin isterseniz

İnşallah böyledir ama sanmıyorum pek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay23 -- 27 Ağustos 2009; 13:28:24 >

• quote:

quote:

beyler bugün babamada bu msj gelmiş zaten bekliyordum böyle bişey ben turkcellin şu kampanyasına katılmak istiyorum

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/yeniturkcellilereozelkampanyalar/ayliksinirsiz

sanırım en iyisi bu şuanda ben bu aveadanda çok turkcelliyi arıyodum bu iyi oldu hemde 12 ay fiyat sabit

beyler şunu hemen incelememiz lazım çünkü başvuru tarihi 6 eylül gözküyor son gün hemen taşısak yarın. aveadan borç gelirmiki sonra 67 ytl diye sizden acil cvp bekliyorum

aveadan illaki borç gelir 1 gün değil 1 saat bile olsa gelir. hatta 67 değil 77 gelir

• Ne özgürlük ama.. Otur 75 kişi oldu mu onu say... Yok 3000 dakika oldu mu onu say. Sınıra geldi mi öğrenmek istersen o da ücretli SMS ile oluyor.
    Reklamı nasıldı? "Sen kapa ben ararım", şimdi ise "dur sen 76. kişisin sakın kapama"

Bence avea bu tarifenin altından kalkamadı, altyapı şişti, tarifedekileri bir an önce kovmaya çalışıyor.

Evet, bu, avea'nın abonelerine kapıyı göstermesidir.

Eski abonelerine aynı şartlarda devam etmesi, yeni abone alımına kapaması veya fiyat artırması daha prestijli bir hareket olurdu. İnsanlar o zaman derdi ki "tüh avea'da fırsatı kaçırdık". Biz de avea'ya zamanında geçmiş ayrıcalıklı kişiler olurduk. Ama şimdi herkesi kendine getirici bir tokat atmış oldu. Diyor ki "Sizin neyinize avea abonesi olmak, bir daha bu hatanızı tekrarlamayın sakın, eski abone olmanızın da gözümde bir değeri yok, gerekirse hepinizi silerim bir kalemde...."

• quote:

bayi size yanlış söylemiş.gelen mesaj da sınırın 3000 dk olduğu ve eğer 75 kişi geçilirse dksı 12 kr den faturalandırılacağı yazıyor?
    sizin bu yaptığınız açıklama da 12kr olayı yok ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 10K

quote:

quote:

aveadan illaki borç gelir 1 gün değil 1 saat bile olsa gelir. hatta 67 değil 77 gelir

ama şimdi hatırladımda avea hattını ilk açtırdığımda 30 küsür bişey gelmişti. çünkü 15 gün kullanmıştım yine aynı mantıkla çalışırlar.yalnız tarifenin maddeleri tam kesinleşmedi nasıl öğrencezki tam halini

• Şimdi konuştum Kadıköy Avea ile..

Eğer 75 farklı kişiyi aşarsak, 3000 sınırı geçerli..
    Yok 75'ten az kişiyle konuşmuşsak, sınır mınır yok..

Aylık kişi ve dakika sayısını da SORGULAMA yazıp 6000'e göndererek her istediğinde öğrenebiliyormuşsun.. Bu SMS'in ücreti de 2 SMS..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsalonia -- 27 Ağustos 2009; 13:45:58 >
  • 3000 dk 75 kişiden sonra başlıyor farukdanis dostum

50 kişi ile istersen 250.000 dk konuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilaksac

Şimdi konuştum Kadıköy Avea ile..

Eğer 75 farklı kişiyi aşarsak, 3000 sınırı geçerli..
    Yok 75'ten az kişiyle konuşmuşsak, sınır mınır yok.. 10000 dakika devam..

Aylık kişi ve dakika sayısını da SORGULAMA yazıp 6000'e göndererek her istediğinde öğrenebiliyormuşsun.. Bu SMS'in ücreti de 2 SMS..

böyleyse eğer tarife iyi ama öbür türlüyse çok kötü ama tam bir açıklama yapılmadıki ona göre 10 gün içinde geçccem turkcelle keyfime bakcam.
  • 75 kişiden sonra 3.000 ise iyiymiş yine de
  • Bu Hattı Zaten Genelde İş Yerlerinde Veya Telefon İle Çok Görüşenler Kullanıyor...

Günde 3 Farklı Numara Arasak 3X30 = 90 Numara Yapar Buda 80 - 100 Lira Fatura Demektir...

Haydi Şimdi Konuşun DOYA DOYA..

Vodafone'de Hakikaten FARK VAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vodafone silver -- 27 Ağustos 2009; 13:44:27 >
  • quote:

bayi resmen saçmalamış. ozaman ben 3-5 numara ile gece gündüz kapatmadan konuşurum

• 3000 dakika zaten şebeke içi arama ceple alakası yok yanlış bilgi vermişler 75 kişi de cep teli arama sınırı çok saçma olmuş bu nasıl tarife dir herhalde avea sıçtığının farkına vardı şimdi sıvamaya çalışıyor kimse memnun değil zaten kaliteden bide bunun üstüne kim durur ki aveada, iptal etmek için müşteri hizmetlerini arıyorum ama ulaşmak ne mümkün zannedersem herkes iptal etmek için arıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme -- 27 Ağustos 2009; 14:06:08 >
  • quote:

3000 dk 75 kişiden sonra başlıyor farukdanis dostum

50 kişi ile istersen 250.000 dk konuş

anlatamıyorum sanırım :)
    12 ykr yazıyo eğer 75 kişiyi geçerse.mesaj böyle geldi.
    sizin bu dediklerinizde 12 ykr ibaresi nerde?
  • yaklaşık 5 aydır kullanıyordum bugün mesajla şaşırdım ve çok büyük ayıp etmişler müşteri hizmetleriyle görüştüm 5 adet avea hattım vardı yaklaşık 7 yıllık 5 tanesinide başka gsm şirketine geçeceğim müşteri hizmetleri ile görüştüm kontörlü hatta cevirttim ve fatura olayına gelince arkadaşlar 10000 dk sınızsız hatları ayın 23. de fatura kesiliyormuş yani 4 günlük bir işlem ücreti alıyorlarmış oda şöyle oluyor (66tl/30gün=2.2 tl * 4 gün = 8,8 tl eğer bugün kapattırırsanız faturanıza yansıyacak extra ücret yanı toplam 66 tl yansıtmayacaklar tarife olarakta araştırıyorum en güzel tarife hangi gsm şirketinde yardımcı olurmusunuz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.