Şimdi Ara

Avea her yöne sms yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kız ark vodafonlu ve bnm 11 bin sms imin her yöne olan bini bitti ve çaresiz durumdayım ne yapabilirim yardım ederseniz çok sevinirim :/

• quote:

Orijinalden alıntı: allaahdiyendragon

Beyler kız ark vodafonlu ve bnm 11 bin sms imin her yöne olan bini bitti ve çaresiz durumdayım ne yapabilirim yardım ederseniz çok sevinirim :/

watsapp
    viber
  • quote:

Orijinalden alıntı: baryen

quote:

Beyler kız ark vodafonlu ve bnm 11 bin sms imin her yöne olan bini bitti ve çaresiz durumdayım ne yapabilirim yardım ederseniz çok sevinirim :/

watsapp
    viber

kardeş çok saol da her an tel yanımda olduğu için operatörle ilgili bi çözüm bulmak istyrm

• 0.face :D
    Turkcell in 5000 heryonesi var ona bak
  • vodafona geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

vodafona geç

turkcell e ya da vodafona geçeym desem yeni hat almak istyrm ne kadar bi ücret öderim ya da taşımak daha mı mantıklı beyler ?? hattımı da taşımak istmyrm ayrıca baya avea lı ark var
  • TAŞIMAK DAHA MANTIKLI HEM ÖZEL KAMPANYALAR YAPAIYORLAR NUMARASINI TAŞIYANLARA. hEM DE HAT FİYAATLARI COK YÜKSELDİ 30-50 LİRA YENİ HATLAR..

not: capslock açık kalmş
  • İkinizde Avea'nın taraftar paketine geçin, 24 saat konuşun, mesajlaşın.
  • Aynı anda birden fazla sms paketi ya da benzeri bişeyle avea içinden sorun çözülemez mi beyler sadece bnm başıma mı geliyo böyle bşy :D:D
  • quote:

Aynı anda birden fazla sms paketi ya da benzeri bişeyle avea içinden sorun çözülemez mi beyler sadece bnm başıma mı geliyo böyle bşy :D:D

Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erocano

quote:

Aynı anda birden fazla sms paketi ya da benzeri bişeyle avea içinden sorun çözülemez mi beyler sadece bnm başıma mı geliyo böyle bşy :D:D

Evet

• arkadaşlar sorun çözülmüştür ,,aveada 1991 e tc ni atıyosun her yöne 1000 sms,,aveaiçi 1000 dk ve 1 gb internet veriyolar ve bu mevcut sms paketini bağlamıyo aynı anda yapılabiliyo,,ilgi gösterenlere çok tşkkr ederm,,19 tl bu arada,,,kız ark la çok rahat knşblyrm <3
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.