Merhaba arkadaşlar avea 3G hoşgeldin paketi kullanıyorum 100mblık limiti 20 mb aştım hesabımdaki 10 tl buhar oldu bildiğim kadarıyla limit aşımları mb başına 0.05 TL olarak ücretlendiriliyor burada 10 katlık bir ücretlendirme olmuş durumu müşteri hizmetlerine bildirdim fakat 4 gündür sonuç çıkmadı.. Sizce burda yanlış ücretlendirme mi var yoksa ben mi yanlış biliyorum?
Benim bildiğim kadarıyla da , o yalnızca normal internet paketlerinde geçerli.
müşteri hizmetleriyle görüştüm tekrar temsilci de 0.05 tl dedi hala inceliyorlarmış bakalım nolacak..
turkcell olsaydı yanmıştın,ama avea bir nebze daha iyi..
quote:
Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE
turkcell olsaydı yanmıştın,ama avea bir nebze daha iyi..
Yok be hocam ikisi de birbirinden beter. Turkcelli bilmiyorum ama aveayla paketsiz internete girmiştim ve 360kb için 3,6Tl bakiyem düşmüştü.
valla turkcell benı yedi bitirdi.kaç defa davalık olduk.vallaa dogrusu avea dan ne bekliyorsam o geliyor.
2 gün önce avea müşteri hizmetlerinden bi bayan aradı beni evet kota aşımı mb başına 0.05 tl dedi ve hesap makinesiyle hesaplayarak (ses geliodu) bana bilgi verdi herhangi bir yanlış ücretlendirme yoktur vs.. dedi birazda artistlik yaptı ben ısrarla 20 mb 0.05 ile çarp 0.5 değil deyince en son köpürdüm dedim benim şikayetim çözülmedi daha yetkili bir makama ilet mümkünse matematikten anlayan ve okuma yazma bilen bir birim olsun dedim çok bozuldu ama dediğimi yaptı bugün para iadesi yapmış avea limit aşımını da sanırım hediye etmiş...