arkadaşlar, geçtiğimiz cumartesi yurtdışından gelen bi cihaz kaydettirdim aveaya. 2-3 güne açılır dediler ama internetten imei kaydını sorguladığımda hala kayıt bulunamadı diyor. Aveada daha önceden cihaz kaydettiren arkadaş varsa tecrübesini paylaşabilirmi ? tam olarak ne işlem yapıldı, ne zamanda cihaz kullanıma açıldı ?
Kayıt işlemi geciktirilmiş yada kayıt ile ilgili bir sorun oluşmuş olabilir. Normal şartlarda imei kayıt işlemi sisteme girildiği an sorgulama sayfasında kayıtlı olarak görebilirsiniz. En iyi cevabı bayiniz verecektir.
Haklısınız bende öyle tahmin ediyordum. 2. gün bayiye gittim sorunu anlattım, gayet rahat olarak 2 iş günü içinde açılır internetten görünür kontrol edersiniz, bi problem olduğunda telefonunuza msj gönderilir dedi. E hadi bakalım öle olsun dedim. Bugün 1 haftaya yaklaştı ama sorguladığımda hala kayıt bulunamadı yazıyor. Bnde merak ettiğim için buraya bilen birinin tecrübelerini alayım dedim. Yarın bayinin biraz başını ağrıtayım bakalım.. Cevap için teşekkür ederim ayrıca..
quote:
Orijinalden alıntı: Avea*
Kayıt işlemi geciktirilmiş yada kayıt ile ilgili bir sorun oluşmuş olabilir. Normal şartlarda imei kayıt işlemi sisteme girildiği an sorgulama sayfasında kayıtlı olarak görebilirsiniz. En iyi cevabı bayiniz verecektir.