Şimdi Ara

Avea IMEI Kayıt hakkında bilgisi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, geçtiğimiz cumartesi yurtdışından gelen bi cihaz kaydettirdim aveaya. 2-3 güne açılır dediler ama internetten imei kaydını sorguladığımda hala kayıt bulunamadı diyor. Aveada daha önceden cihaz kaydettiren arkadaş varsa tecrübesini paylaşabilirmi ? tam olarak ne işlem yapıldı, ne zamanda cihaz kullanıma açıldı ?

• Kayıt işlemi geciktirilmiş yada kayıt ile ilgili bir sorun oluşmuş olabilir. Normal şartlarda imei kayıt işlemi sisteme girildiği an sorgulama sayfasında kayıtlı olarak görebilirsiniz. En iyi cevabı bayiniz verecektir.
  • Haklısınız bende öyle tahmin ediyordum. 2. gün bayiye gittim sorunu anlattım, gayet rahat olarak 2 iş günü içinde açılır internetten görünür kontrol edersiniz, bi problem olduğunda telefonunuza msj gönderilir dedi. E hadi bakalım öle olsun dedim. Bugün 1 haftaya yaklaştı ama sorguladığımda hala kayıt bulunamadı yazıyor. Bnde merak ettiğim için buraya bilen birinin tecrübelerini alayım dedim. Yarın bayinin biraz başını ağrıtayım bakalım.. Cevap için teşekkür ederim ayrıca..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avea*

Kayıt işlemi geciktirilmiş yada kayıt ile ilgili bir sorun oluşmuş olabilir. Normal şartlarda imei kayıt işlemi sisteme girildiği an sorgulama sayfasında kayıtlı olarak görebilirsiniz. En iyi cevabı bayiniz verecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.