Şimdi Ara

Avea İn Touch 4 / ANA KONU (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
28
Favori
89.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla zen 5 kaba bir tasarıma sahip. Hız konusunda çok ii. Ama oyunlara uyumsuzluğu var. Büyük ihtimalle power vr ekran kartından dolayı. Vegas gangsteri gta sa falan oynayamaz. Bir şey diemicem hangisini alma konusunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manjut kullanıcısına yanıt
    Siz zenfone dediniz ama biraz önce intouch aldım :)
    İkisini de elime alıp baktığımda zenfone bariz büyük ve kaba geldi. Hoşuma gitmedi.
    Çanta falan taşımadığım için pantolon cebimde deneme yaptım. Kışın kolay da yazın bu telefonu bir yere sığdıramam dedim.
    kısacası intouch tercihimde boyutun büyük etkisi oldu.
    Ama Zenfone'u kurcaladığımda sanki biraz daha akıcı geldi menü geçişleri falan.
    En başından beri zenfone düşünüyordum bir şekilde kendimi intouch almış buldum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subway2 -- 8 Şubat 2015; 15:58:04 >
  • subway2 S kullanıcısına yanıt
    Hosgeldin aramiza :) launcher olarak nova launcheri kullaniyorum , yuklu olanlari begenmessen nova yi tavsiye ederim, acik uygulamari kapatmak icinde greenfiy i tavsiye ederim. Birde telefonun lte yani 4g sebeke aramasini kapatirsan batarya ya katkisi olur (olmayan sebekeyi aramasin:)

• quote:

Orijinalden alıntı: subway2

Siz zenfone dediniz ama biraz önce intouch aldım :)
    İkisini de elime alıp baktığımda zenfone bariz büyük ve kaba geldi. Hoşuma gitmedi.
    Çanta falan taşımadığım için pantolon cebimde deneme yaptım. Kışın kolay da yazın bu telefonu bir yere sığdıramam dedim.
    kısacası intouch tercihimde boyutun büyük etkisi oldu.
    Ama Zenfone'u kurcaladığımda sanki biraz daha akıcı geldi menü geçişleri falan.
    En başından beri zenfone düşünüyordum bir şekilde kendimi intouch almış buldum :D

Hayırlı olsun hocam. İyi bir tercih yaptınız.

Ben faturaya ek almıştım. Siz de mi öyle aldınız?

• Rehber seçeneklerinde isim ya da numara düzenleme yok. Kafayı yiyeceğim. Yoksa ben mi yanlış yere bakıyorum

Avea İn Touch 4 / ANA KONU

• Nihayet bir seçenek buldum. FOTO 1

Peşinden düzenle ye basınca FOTO 2

ve sonuç: FOTO 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U39770434 -- 8 Şubat 2015; 22:53:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: subway2

zenfone 5 ile karşılaştırdığımda neden bunu almalıyım sizce?
    Ya da almalı mıyım? Açıkçası zenfone 5 daha cazip geliyor ama yine de kullanıcısına sormak istiyorum.

Hocam, kısaca Zenfone 5 daha kaliteli, inTouch 4 daha performanslı bir cihaz. Arkadaşımın Zenfone'unu kullanırken arayüzde, müzikçalarda vs. olan kasmalar inTouch 4'de olmuyor hele ki ayarlardan stock Android arayüzünü seçerseniz (Avea'ya bağımlı tutmuyor sizi) çok akıcı bir deneyim elde edebiliyorsunuz. İşlemcisi de çok daha yeni. Ama Zanfone da daha iyi bir kasaya ve ekran kalitesine sahip. Bir de onun arayüzü daha şaşafatlı ve kullanışlı, belki de ondan kasıyor. Seçim sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: akcakoylu

Nihayet bir seçenek buldum. FOTO 1

Peşinden düzenle ye basınca FOTO 2

ve sonuç: FOTO 3

Ayarlardan arayüz olarak Avea Tema yerine Launcher olanı seçin sonra uygulama menüsünden Rehber adlı uygulamaya girin (mavi simgeli olana) oradan istediğinizi düzenleyebilirsiniz

Avea İn Touch 4 / ANA KONU Avea İn Touch 4 / ANA KONU Avea İn Touch 4 / ANA KONU

Resim yukledim ama cikmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abidn -- 8 Şubat 2015; 23:01:25 >

• Hocam teşekkürler. Deneyeceğim. Avea ya mail de attım. böyle saçmalık olur mu? hem o kadar reklamını yapacaksın hem de en basit bir işlem için on takla atacaksın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcakoylu

Hocam teşekkürler. Deneyeceğim. Avea ya mail de attım. böyle saçmalık olur mu? hem o kadar reklamını yapacaksın hem de en basit bir işlem için on takla atacaksın...

Dediğinizi yaptım. değişen bir şey olmadı. Yine son ekrandaki hatayı veriyor.
  • Aveanin video(arka kamera) ve fotograf Cekiminde odaklanma sorunu var.Ozellikle arka kemaradan cekilen hareketli sahnelerde bariz olarak akici degil!!!
    İzlerkende ayni.Video cekmeye merakli olanlara tavsiye etmiyorum.
    Fotograf cekimi odaklandiktan sonra cok net ve guzel.Fakat otomatik ya da manuel odaklanmada takilma olabiliyor.
    Bunlarin disinda rami 1 gb olmasina ragmen fiyat performans urunu diyebilirim.
    Mobıl ag surekli acik kullaniyorum.4-5 saat arasinda nette gezinebiliyorum.
    N.O.V.A. 3: Freedom Edition oyununu cogu zaman akici oynuyorum.Cok detayli ve hareketli yerlerde cok az fps dusmesi olsada akicilik guzel.

• http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2941106/avea-intouch-4-kamera-sorunu

Bu arkadasimizin sorununun aynisi benim cihazda da var.Baska cihazlarda da varsa kronik bir sorun.Acaba cozum ne?

Datagate bilgisayara "Merhaba.Avea in touch 4 cihazımın arka kapağı kırıldı.Bunu nasıl temin edebilirim" diye mail atmistim 18 ocakta.

Gelen cevap;

Cihazı temin ettiğiniz bayiye vermeniz gerekmektedir.
    Cihazı aldığınız bayi, yetkili servis ile irtibata geçip ürünü taraflarına ileteceklerdir.
    Yetkili servis konuyla ilgili sorununuzun giderilmesinde gerekli işlemleri yapacaktır.

Bir kapak icin bu yolu kim tercih eder cok merak ediyorum.Donanim ya da yaxilim sikintisi olsa anlarim da kapak konusunda ilginc!

• Kamera olayi cogu telefonda ya da hepsinde sikinti ise bence toplu hareket edelim.Kamera benim icin cok onemli degil fakat hakkimizi aramamiz lazim,bosvermeyelim derim?

• ben bugün hem babama hem kardeşime aldım gri renk. nova launher kurdum aksi şekilde telefon çok hantal kalıyor. cihazın tasarımı ekranı bildirim ışığı çok hoş. herkes güle güle kullansın.
  • manjut kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Şimdilik nova launcher'ı kurmadım kendi launcher'ını (Avea Tema değil) kullanıyorum ama kuracağım mutlaka ve deneyeceğim.

Önemli bir sorum sizlerin telefonlarında görev yöneticisini çalıştırıp kaynak kısmında Hafızaya (2. sıradaki) baktığınızda ne kadar kullanım görünüyor.
    Ben de genelde 700 oluyor. Mesela şu an 800 MB. Boşta kalan 100 MB gibi birşey var. Yani RAM'i sonuna kadar kullanıyor neredeyse.
    Greenify kurdum ama pek bir şe yaramıyor mu nedir. Sizlerde durum nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subway2 -- 9 Şubat 2015; 14:04:04 >
    Görev yöneticisine değil ayarlardan çalışan uygulamalardan gerçek RAM kullanımı görulur, görev yöneticisi bende de sizinkine yakin değerleri gösteriyor yani bir sıkıntı yok değerlerde ama bende bilmiyorum neden öyle gösterdiğini, greenfiy ayarlarını yaptiniz mi hangi uygulamaların kapatılacağı ve telefon uyku moduna geçtikten sonra otomatik uygulamaları kapatmasini. Nasıl memlunmusunuz telefondan, hızından ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manjut -- 9 Şubat 2015; 14:25:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manjut

Görev yöneticisine değil ayarlardan çalışan uygulamalardan gerçek RAM kullanımı görulur, görev yöneticisi bende de sizinkine yakin değerleri gösteriyor yani bir sıkıntı yok değerlerde ama bende bilmiyorum neden öyle gösterdiğini, greenfiy ayarlarını yaptiniz mi hangi uygulamaların kapatılacağı ve telefon uyku moduna geçtikten sonra otomatik uygulamaları kapatmasini. Nasıl memlunmusunuz telefondan, hızından ?

Evet haklısınız aynen dediğiniz gibiymiş. Ayarlardan çalışan uygulamalara baktığımda şu an kullanılan 430 MB.
    İlginç. Telefonun hızında hiçbir sorun yok. Aynen burada konuşulanlar gibi. Hızından şu an için memnunum.
    Greenify ise gerçekten güzel bir programmış. Teşekkrüler öneriniz için.
    Uykuya almasını istediğim uygulamayı seçiyorum gerisini o hallediyor.
    Ayarlar olarak bunu kastettiniz sanırım başka da bir ayar yapmadım çünkü.
    İyi başladık umarım iyi devam eder.
    Şarjı benim için soru işaretiydi. Sabah 7'de şarjdan aldım
    o saatten beri 3g açık. Birkaç telefon görüşmesi yaptım.
    Bir 15 dakikalık oyun var. Biraz internette gezindim fırsat buldukça.
    Şu an şarj %45 seviyesine düşmüş. Birkaç güne daha da toparlar diye umuyorum.
    Sonuç olarak memnunum :D. Başta siz olmak üzere doğru bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim.

Birsey degil Ekran kapandıktan belli bir sure sonra uygulamaları otomatik kapatiyorsa tamamdır başka ayara gerek yok, 4g LTE şebeke aramayı da kapatirsaniz şarjı iyi olacaktır ,baterygru silebilirsiniz kullanıp olumlu yorum yapana rastlamadım,konum özelliği de kapalı olursa şarj daha iyi gider, birde müzik falan dinlerseniz dobly programını açarak ses kalitesini artirabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manjut -- 9 Şubat 2015; 16:12:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manjut

Birsey degil Ekran kapandıktan belli bir sure sonra uygulamaları otomatik kapatiyorsa tamamdır başka ayara gerek yok, 4g LTE şebeke aramayı da kapatirsaniz şarjı iyi olacaktır ,baterygru silebilirsiniz kullanıp olumlu yorum yapana rastlamadım,konum özelliği de kapalı olursa şarj daha iyi gider, birde müzik falan dinlerseniz dobly programını açarak ses kalitesini artirabilirsiniz.

Dolby kulaklıkta çok iyi ses veriyor.Baslar ev sinema sistemi gibi[:
  • Ekran kirildi ne yapmam gerek bilgisi olan varmi arkadaslar maliyeti nedir nerden temin edilir. 17gun once aveadan almistim.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.