Şimdi Ara

Avea İn Touch 4 / ANA KONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
28
Favori
89.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gündüz sıkıntı yok gece ise frame dusmelerı oluyor onun dısında telı tavsıye ederım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Martin

Telefonu kullanalı 1 hafta oldu. Tecrübelerimi paylaşmak istedim.

İlk önce avea tema hemen kaldırın bana göre gereksiz. Ayarlarda launcher diye yazan bir tema daha var o daha hızlı ve stabil.

Açıkcası 5 inç telefon belki ufak olur diyordum ama yanılmışım gözüme harika geldi boyutu.

Ekran gayet kaliteli kesinlikle Avea - Zte ile birlikte iyi bir ürün çıkarmış. Renkler vs. canlı.

Beyaz bir kılıf ile birlikte kullanıyorum, siyah-beyaz çok şık görünüyor her eline alan markasını soruyor diyebilirim

1 GB ram olayına gelirsek kesinlikle bana yetiyor hatta sürekli 400 mb ram boşta.

Yerinizde olsam telefonu alınca sırayla avea tema kaldırın ve launcher yapın. Sonra avea ile birlikte gelen tüm uygulamaları silip telefonu yeniden başlatın.

Artık istediğinizi yüklüyebilirsiniz

Finansbank Enpara
    Paypal Mobil
    Kafa Topu
    Misli.com Mobil

Aktif olarak bu uygulamaları sürekli kullanıyorum ne kasma var nede birşey

Sadece Rehberine biraz zor alıştım oda zamanla oluyor artık.

Ayrıca telefonda ısınma denilen şey kesinlikle yok diyebilirim. Babamda s4 var kışın soba gibi kullanıyoruz Ama benim telefon buz gibi

Kesinlikle alıcak olanlara tavsiye ediyorum, günde 1 TL harika bir cihaz.

4 çekirdek 64 bit işlemcide hakkını sonuna kadar veriyor

Bu arada zevkli bir kaç oyun tavsiyesi yaparsanız sevinirim, İlk android telefonum bu benim çok bilgi sahibi değilim oyun konusunda

Merhaba.Beyaz kilifi merak ettim.Resmini cekip koyabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonu ART modda kullanan varmı sıkıntı çıkartıyormu yoksa geçiş yapmayı düşünüyorum.
  • Sim karttaki kişileri silmeme rağmen 15 kişi bir süre sonra silinmemiş gözüktü defalarca silmeme rağmen sim karttaki numaralar geri geldi bende sim karti çıkartıp akıllı olmayan tuşlu bir telefona takıp numaraları sildim sorun çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinozer -- 6 Şubat 2015; 22:42:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangreal_1905

Telefonu ART modda kullanan varmı sıkıntı çıkartıyormu yoksa geçiş yapmayı düşünüyorum.

Önceki mesajlarda belirtmiştim ART moduna geçmeyin. Ben denemek için geçtim bir daha telefonu açamadım :D Hata yumağına dönüyor. Recoveryden sıfırlayarak telefonu açmak zorunda kaldım.
  • Nasıl oluyor anlamadım ama bir kare bile atlamadan, sıfır kasmayla Modern Combat 4 bitirdim ama Asphalt 8 gece bölümlerinde kasıyor; ya 1 GB RAM'den ya da sürücü sorunu var ama Avea güncelleme vs. verir mi ondan da pek ümidim yok. Belki de Snapdragon 410 biraz yeni olduğundandır. Tam olarak bir oyun telefonu değil ama 600 liraya alınabilecek günlük kullanım için en iyi cihazlardan. Sorularınız varsa alıntı yapabilirsiniz. Aklıma gelmişken Chrome performansı da iyi değil sebebini bilmediğim bir şekilde bazen tek sekmede çöküyor bazen sayfalarca sekmeyle Vatan'a falan bakıyorum tık demiyor optimizasyon sorunu var sanırım.
  • bende liseye giden kardesime alacagim bu telefonu, sosyal aglar icin yeterli olacagini dusunuyorum, bende intouch 1 kullanmistim, alir almaz launcher yukleriz herhalde Aveanin lancherlar akici degil malesef.

• Ayarlar,Ana ekranda ki avea temayi nasil kaldiracagiz arkadaslar.?

• quote:

Orijinalden alıntı: koraytok

Ayarlar,Ana ekranda ki avea temayi nasil kaldiracagiz arkadaslar.?

Maalesef kalkmıyor. Ben de devre dışı bıraktım. Nova launcher ı kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U39770434 -- 7 Şubat 2015; 20:49:23 >
  • abidn kullanıcısına yanıt
    zenfone 5 ile karşılaştırdığımda neden bunu almalıyım sizce?
    Ya da almalı mıyım? Açıkçası zenfone 5 daha cazip geliyor ama yine de kullanıcısına sormak istiyorum.
  • subway2 S kullanıcısına yanıt
    Zen 5 den en buyuk artisi boyut (olarak uzunlamasina) daha kucuk olmasi intouch in, zenfone 5 in benim gördüğüm kadariyla donanimsal olarak tek onde oldugu nokta ram i (tabi ram onemli bir fark) diger ozelliklerde intouch4 onde, birde intouch in yakinda olan objelerinin hareketlerini gec algiliyor kamera 8fbs imis video cekimi. Ve asil onemli nokta zen5 i kaca buldun ve nasil bir ödeme ile alacaksın ben tahatutle aldigim icin intouch 4 tercih ettim. (intouch ilerleyen zamanlarda yazilim ve romla radyosu acilabilir belki)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: subway2

zenfone 5 ile karşılaştırdığımda neden bunu almalıyım sizce?
    Ya da almalı mıyım? Açıkçası zenfone 5 daha cazip geliyor ama yine de kullanıcısına sormak istiyorum.

Fiyatı dışında artısını göremedim.

Benim sorunum rehber, mevcut isimlerde değişiklik yapamıyorum. Mesela ismi ya da numarayı değiştireceğim olmuyor. Öyle bir menü bulamadım. Kullanma kılavuzunda da yok.

• Bu arada hediyelerini es geçmeyelim. 3 aylık tivibu aboneliği 3 ay Avea müzik vs. Kullanıyorum iyi oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: manjut

Zen 5 den en buyuk artisi boyut (olarak uzunlamasina) daha kucuk olmasi intouch in, zenfone 5 in benim gördüğüm kadariyla donanimsal olarak tek onde oldugu nokta ram i (tabi ram onemli bir fark) diger ozelliklerde intouch4 onde, birde intouch in yakinda olan objelerinin hareketlerini gec algiliyor kamera 8fbs imis video cekimi. Ve asil onemli nokta zen5 i kaca buldun ve nasil bir ödeme ile alacaksın ben tahatutle aldigim icin intouch 4 tercih ettim. (intouch ilerleyen zamanlarda yazilim ve romla radyosu acilabilir belki)

Zen 5 için şöyle bir kombinasyon var aklımda (kampanyalar birleşiyor)

http://www.hizlial.com/asus-zenfone-5-8-gb-cift-sim-kartli-siyah/10579329?pid=10602324

Hızlı al'dan parafa....... 50 TL
    Paraf sevgililer günü... 30 TL
    Paraf günüm.............. 20 TL
    ---------------------------------
    TOPLAM .................... 100 TL (puan)
    Gelen puanları da benzin alırken kullanırım diye düşünüyorum. Yani 529'a geliyor diye düşünürsek pek yanlış olmaz sanırım.

Bunun yanı sıra intouch'ı da 25 TL 24 ay taksitle alma imkanım var. (24 ay taahhütle aveadayım)

**Bu zen 5 sadece 1,2 GHz işlemci ve 8 GB hafızaya sahip. RAM yine 2 Gb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subway2 -- 8 Şubat 2015; 11:28:29 >

Arada 75 tl fark var oran baktigimizda yaklasik olarak %12.5 luk bir fiyat farki var ama 2 yillik enflasyonu katarsak isin icine ayni fiyata geliyor, ama 2 yil avea da kalicam demek eksi yonu, su haliyle zen5 al derim ( intouch islemci yapisi daha iyi ve daha az sarj harciyor ama zende de 5 saat ekran süresi alirsin buyuk ihtimal)birde intouch in kamerasi rakamsal olarak daha iyi. Kesin birsey diyemiyorum ama zen5 gibi geldi fazladan 1 gb ram onemli bir fark, birde cift simdi kullanicaksan baya iyi bir ozellik. Hocam kisaca git bir avea bayinde intouch incele kurcala sonrada git birde zen5 i kurcala hangisine isinirsan onu al derim . iki telefon arasindaki yarisi lolipop guncellemesini alamiyan kaybedecek, sence hangisi guncellemeyi alir onuda dusunmek lazim (avea yetkilisi sozde calistiklarini soylediler gormeden inanmamak lazim)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • manjut kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kafamın karışmasına biraz daha yardımcı oldunuz . Şaka yapıyorum alınmayın lütfen.
    Avea'ya zaten taahhüt verdim (Ailece tarifesi). Bundan kaçış yok zaten niyetim de yok.

Kendi kullanım alışkanlığıma göre değerlendirirsem:
    * Aslında çift sim işime yaramıyor. Bunu bir avantaj görmüyorum.
    * Şarj konusu önemli. Tüm gün 3G açık kalıyor. Bu konuda INTOUCH önde
    * Oyun olarak satranç belki de kart oyunları oynarım. İki telefon da bu konuda sıkıntı çıkarmaz.
    * Kamera konusu ilgimi çekmiyor tüm fotolarımı güzel bir makinem var onda çekiyorum
    * Fiyat konusunda sizin de dediğiniz gibi iki telefon da başabaş geliyor diyebiliriz.
    * Boyut konusu önemli ele avuca sığsın istiyorum. Yine INTOUCH az da olsa önde.
    * RAM konusunda hiçbir şey diyemiyorum. INTOUCH'ın en büyük handikapı bu. 2 senedir kullandığım
    ATRIX'te bile 1 gb ram var. Ama telefon şu an can çekişiyor.
    * Güncelleme mevzusu çok önemli. Güncelleme almayacaksa yüklemek istediğin uygulamada
    "bu uygulama cihazınızla uyumlu değil" yazısı görmek can sıkıcı oluyor. Root falan uğraşmak
    istemediğim şeyler. Zenfone bu konuda önde güncelleme alacakmış galiba ama avea belirsiz sanırım :(.

Tekrar teşekkrüler yardımınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subway2 -- 8 Şubat 2015; 12:31:33 >

• abidn kullanıcısına yanıt
    Hocam asphalt 8 zen 5 de de seri deil. Bence kasma oyundan kaynaklanıyor.

• manjut kullanıcısına yanıt
    Zen 5 lollipopu alacak nisanda. Ekran süreside 5 saat biraz hayal olmuş. Normalde 3 30 saat ekran süresi alınıyor.

• imammmm İ kullanıcısına yanıt
    Kisaca arkadas hangi telefonu alsin lolipop u duytuktan sonra zen5 daha da one gecti

hocam zor is arastirinca da sasiriyor insan dedigim gibi en guzeli git elinde tut incele menu gecisleri hangisinde daha hizli falan onlara bak al ama zen5 in lolipopu nisanda gelecegini soyledi arkadas buyuk bir artti (sizde arastirip bir teyit edin tabi) son sozum zenfone5 diyorum:))

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.