Şimdi Ara

Avea İn Touch 4 / ANA KONU (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
28
Favori
89.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefon sarj olurken neden kullanmayalim ne zarari olur ?, iyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memeory

quote:

Orijinalden alıntı: Atlas06

Bugün asphalt8 kurdum. Oyunda çok takılma oluyor. Hatta bazen oynanamaz hale geliyor. Arkadasta 2 seneik s3 var online oynuyoruz s3 te belli belirsiz takilmalar oluyor. Sizde durum nedir acaba. Bu arada oyunu orta kalitede oynuyorum.

Siz telefona napiyosunuzz ben anlamiyorum real racing 3 asphalt 8 dead triger 2 de kasma yapmadi gta vice city de kasma yok telefonunuz mu bozuk sizin gidin baktırın bi!!!

Birşey yaptığımız yok valla. Saka bir tarafa, bugün telefonu tekrar fabrika ayarlarına getirdim. Asphalt8 tekrar kurdum. Biraz daha iyi gibi ama hala takılma var özellikle gece yarışlarında şiddetli takılmalar oluyor. Oyunu kur-an arkdaslar gece yarışı yaparken kısa bir video koyabilirler mi? Birde kullandığınız launcher hangisi belirtirseniz sevinirim. İyi forumlar

Ekleme: realracing3 bende kurdum. Oyunu gayet akicı ve stabil oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlas06 -- 25 Ocak 2015; 23:08:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gün içersinde kullanırken herhangi biyere fln bağlı değilken chrome açınca kasma fln olan oluyormu? veya chromda dolaşırken facebookmessenger'den mesaj geldiğinde kasma(bahsettiğim kasmalar çok ciddi derecede ana ekrana döndürmicek derecede kasmalar insani çileden çıkarcak biçimde) olan varmı yahu? bi bana oluyorsa direk servise göndericem not:telefonum daha 1 haftalık içinde sd kart dahi yoktur.
  • Yeni cihaz almak isteyenler, Elimde SIFIR ALTIN RENGİ ambalajı açılmamış 3 gün evvel alınmış sahibini bekleyen cihaz mevcut. Fiyatı uygun tutuyorum peşin fiyatına göre.

Ürün sıfırdır, jelatini bile ellenmemiştir, ilk siz açacaksınız, faturalıdır.

Konuya girip böyle yazıyorum, lütfen yanlış anlayıp kızmayın. Biraz paraya sıkıştığım için kendim taksitlen aldım, nakite çevirmek istiyorum. Esnaf falan değilim. Boşuna fazla para vermeyin.
  • quote:

quote:

quote:

Bugün asphalt8 kurdum. Oyunda çok takılma oluyor. Hatta bazen oynanamaz hale geliyor. Arkadasta 2 seneik s3 var online oynuyoruz s3 te belli belirsiz takilmalar oluyor. Sizde durum nedir acaba. Bu arada oyunu orta kalitede oynuyorum.

Siz telefona napiyosunuzz ben anlamiyorum real racing 3 asphalt 8 dead triger 2 de kasma yapmadi gta vice city de kasma yok telefonunuz mu bozuk sizin gidin baktırın bi!!!

Birşey yaptığımız yok valla. Saka bir tarafa, bugün telefonu tekrar fabrika ayarlarına getirdim. Asphalt8 tekrar kurdum. Biraz daha iyi gibi ama hala takılma var özellikle gece yarışlarında şiddetli takılmalar oluyor. Oyunu kur-an arkdaslar gece yarışı yaparken kısa bir video koyabilirler mi? Birde kullandığınız launcher hangisi belirtirseniz sevinirim. İyi forumlar

Ekleme: realracing3 bende kurdum. Oyunu gayet akicı ve stabil oynuyorum.

Ben avea temayı kullanıyorum bende asphalt 8 de kasma yapmamıştı zaten o oyunu pek sevmiyorum o yüzden kaldırdım. Fırsatım olursa video çekmeye çalışırım

• quote:

Orijinalden alıntı: jeokolik

Gün içersinde kullanırken herhangi biyere fln bağlı değilken chrome açınca kasma fln olan oluyormu? veya chromda dolaşırken facebookmessenger'den mesaj geldiğinde kasma(bahsettiğim kasmalar çok ciddi derecede ana ekrana döndürmicek derecede kasmalar insani çileden çıkarcak biçimde) olan varmı yahu? bi bana oluyorsa direk servise göndericem not:telefonum daha 1 haftalık içinde sd kart dahi yoktur.

Bu kasmalar hafiften oluyor bende tel 1 kere kitlendi (müzik +chrome + facebook messengerden mesaj geldi bakiyim derken oldu bunlar ) 2 dk içinde kendiliğinden açıldı onun dışında kasma çok olmadı. Kasmanın nedeni ise ramin 1gb olması 64 bit li bir işlemciye 1 gb ram konması çok yazık olmuş. Bu tele 1,5 ya da 2 gb ram konmayip hangi tele koyacaklar???( arka planda 3-4 uygulamadan fazla açık kesinlikle kullanmayın kasmalar inanilmaz artiyor 1-2 uygulamada genellikle sorun çıkarmiyor.)

• quote:

Orijinalden alıntı: manjut

Bu zararın nedir bilmiyorum ama yetkililer öyle diyor. Sadece bu telde mi bilmiyorum kesinlikle tel pc ye bağlı iken ( özellikle şarj modunda ) kesinlikle müzik açiyim mesaja cevap veriyim yapmayin bağlantiyi kesip oyle ne yapiyosaniz yapin yoksa kendi kendine işlem yapiyor dikkat edelim buna !!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: manjut

Bu zararın nedir bilmiyorum ama yetkililer öyle diyor. Sadece bu telde mi bilmiyorum kesinlikle tel pc ye bağlı iken ( özellikle şarj modunda ) kesinlikle müzik açiyim mesaja cevap veriyim yapmayin bağlantiyi kesip oyle ne yapiyosaniz yapin yoksa kendi kendine işlem yapiyor dikkat edelim buna !!

Bence problem, yaninda gelen adaptorde, lg samsung adaptoru ile deneyin bence sorun ortadan kalkacak, telefon ne kadar guzelde olsa adaptorunun kaliteli oldugunu sanmiyorum. Ayni amperde kaliteli bir adaptor kullanmak gerekli.

• 1 gb ram artık tarih olmaya başladı. maalesef telefonun en yetersiz kısmı da rami. ama 619 tl lik telefona da 1 gb ram koyacak değiller ya.. keşke 2 gb ram olsaydı da 699 tl olsaydı. o zaman çok daha iyi olurdu.

mesela ben de aynı anda google müzik tapatalk forum ve messenger da balon açtım telefon önce baya kastı sonra sanırım ram oturunca arada geçiş yapabildim ve sorun çıkarmadı. aynı anda kesinlikle 3 4 program açmayın. bu maalesef 1 gb lık her telefon için geçerli..
  • İnternetsiz radyo uygulaması bulan var mı??

• Ne acayip telefon bu bildirim ışığı yanmıyordu daha önce şimdi o düzeldi şimdi sim deki kişileri görmüyor sime kişi kaydetmiyor defalarca sıfırlamama rağmen

• victorist kullanıcısına yanıt
    Sim karta kişi kaydetmiyor evt limit aşıldı diyor ilginc bir yazılımsal sorun fakat telefona veya gmail hesabına kaydedıp sonra numaralrı sim akrta gönderebiliriz
  •  Avea İn Touch 4 / ANA KONU
  • 2 haftadir kullaniyorum. Tamamen degisiklik olsun diye tarifeye ek aldim. S2 kullaniyor idim. Gordugum sikintilar, eksikler:
    -Otg destegi yazilimsal olarak eksik birakilmis. Cozum bulamadim.
    -Fm radyo yazilimsal kapali, apk bulacagim kismetse. Paylasirim.
    -Zil sesi ve bildirim ses duzeyi ayri ayri ayarlanmiyor. İkisi birlesik. Titresim siddeti ayari da mevcut degil.
    -Kamera odaklamasini pek sevemedim S2den sonra. İlk seferde genelde basarisiz.
    -Kasanin en altinda gicirdama vardi minimum. İcerden desteksiz oldugundan. Kilif takinca kayboldu. Onun harici yan kasa rijid fakat boyasi cok kaliteli degil. Dokulur igrenc gozukur diye silikon kilif aldim. Arka kapak ve on cerceve ise gayet iyi saglam.
    -Kendi browseri ve avea tema isimli launcher sorunlu. Google asistan ve chrome ile problem yok.
    -Sarji korktugum gibi kotu degil. 4-5 saat ekran suresi veriyor orta parlaklikta. İnew v3teki gibi dengesizlik yok:)
    -Full parlaklik bir miktar dusuk baska modellere gore. Ama ekran ips. Supheniz olmasin.
    -Parlaklik otomatikte olmamasina ragmen youtubeda video izlerken cok cok nadir ekran topluca pirpir ediyor. Onun harici karsilasmadim. Fakat durum ilginc.
    -Kendi muzikcalari asiri yavas calisiyor. Gec tepki veriyor. Fakat alternatifi cok.
    -İki ayri telefon rehber uygulamasi var. Cakisma durumu oluyor. Bildirim aveaninkinden geliyor, kaybolmuyor googleinkini kullaninca falan:) Fakat takilma yavaslama gocme vs yok kesinlikle.
    -Mesajlasma uygulamasi biraz dandik. Mesaji kopyalama kilitleme dahil engelleme cogu islev eksik fakat seri calisiyor.
    -Bildirim ledi 4 renk. Full-Rgb degil. Playstoreda kontrol amacli programlar var.
    -Ahize sesi guzel. Kulaklikla muzik olayi kotu degil.
    -Ram olayi. Baska 1gb telefonlar nasil calisiyorsa bu da o sekilde. Task killer calistirinca 450-460mb bos yer gosteriyor.
    -Oyun denemedim. Denemeyi de dusunmuyorum. Sunda kasti bunda goctu olaylari kernel driver vs cok fazla seye bagli. Oyun icin bu telefonu almayin. Adreno 306 guclu bir gpu degil.
    -Dahili hafiza 4.5 gb civari bos. Bilerek alin. Cogu uygulama sd karta kurulmuyor. Telefonla ilgisi yok.

İstek gelirse ayrintili inceleme yapabilirim, elimde arkadasimin dslr makinasi var:)

Sahsi dusuncem bu telefon tarifeye ek alinirsa, elde nakit yoksa, genel ihtiyaclar icin memnun kalinir. Fakat pesin alinacaksa veya oyun oynama ihtiyaci da varsa mt6752li telefonlar beklenmeli. Onlarda korkunc gpu avantaji olacak. Kalan konularda fark yaratacagini dusunmuyorum s410 ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: MD Chucky

2 haftadir kullaniyorum. Tamamen degisiklik olsun diye tarifeye ek aldim. S2 kullaniyor idim. Gordugum sikintilar, eksikler:
    -Otg destegi yazilimsal olarak eksik birakilmis. Cozum bulamadim.
    -Fm radyo yazilimsal kapali, apk bulacagim kismetse. Paylasirim.
    -Zil sesi ve bildirim ses duzeyi ayri ayri ayarlanmiyor. İkisi birlesik. Titresim siddeti ayari da mevcut degil.
    -Kamera odaklamasini pek sevemedim S2den sonra. İlk seferde genelde basarisiz.
    -Kasanin en altinda gicirdama vardi minimum. İcerden desteksiz oldugundan. Kilif takinca kayboldu. Onun harici yan kasa rijid fakat boyasi cok kaliteli degil. Dokulur igrenc gozukur diye silikon kilif aldim. Arka kapak ve on cerceve ise gayet iyi saglam.
    -Kendi browseri ve avea tema isimli launcher sorunlu. Google asistan ve chrome ile problem yok.
    -Sarji korktugum gibi kotu degil. 4-5 saat ekran suresi veriyor orta parlaklikta. İnew v3teki gibi dengesizlik yok:)
    -Full parlaklik bir miktar dusuk baska modellere gore. Ama ekran ips. Supheniz olmasin.
    -Parlaklik otomatikte olmamasina ragmen youtubeda video izlerken cok cok nadir ekran topluca pirpir ediyor. Onun harici karsilasmadim. Fakat durum ilginc.
    -Kendi muzikcalari asiri yavas calisiyor. Gec tepki veriyor. Fakat alternatifi cok.
    -İki ayri telefon rehber uygulamasi var. Cakisma durumu oluyor. Bildirim aveaninkinden geliyor, kaybolmuyor googleinkini kullaninca falan:) Fakat takilma yavaslama gocme vs yok kesinlikle.
    -Mesajlasma uygulamasi biraz dandik. Mesaji kopyalama kilitleme dahil engelleme cogu islev eksik fakat seri calisiyor.
    -Bildirim ledi 4 renk. Full-Rgb degil. Playstoreda kontrol amacli programlar var.
    -Ahize sesi guzel. Kulaklikla muzik olayi kotu degil.
    -Ram olayi. Baska 1gb telefonlar nasil calisiyorsa bu da o sekilde. Task killer calistirinca 450-460mb bos yer gosteriyor.
    -Oyun denemedim. Denemeyi de dusunmuyorum. Sunda kasti bunda goctu olaylari kernel driver vs cok fazla seye bagli. Oyun icin bu telefonu almayin. Adreno 306 guclu bir gpu degil.
    -Dahili hafiza 4.5 gb civari bos. Bilerek alin. Cogu uygulama sd karta kurulmuyor. Telefonla ilgisi yok.

İstek gelirse ayrintili inceleme yapabilirim, elimde arkadasimin dslr makinasi var:)

Sahsi dusuncem bu telefon tarifeye ek alinirsa, elde nakit yoksa, genel ihtiyaclar icin memnun kalinir. Fakat pesin alinacaksa veya oyun oynama ihtiyaci da varsa mt6752li telefonlar beklenmeli. Onlarda korkunc gpu avantaji olacak. Kalan konularda fark yaratacagini dusunmuyorum s410 ile.

Açıklamalar için teşekkürler

Kendi browserinin ne gibi problemlerini gördünüz, ben chromu çok kasıyor diye kaldırdım .

Video hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ? özelllikle karanlık veya oda ortamında çekimlerde...

• Browser olarak operayi oneririm

• Son kez yazıyorum arkadaşlar, satılmaz ise çocuğa vereceğim, sıfır almayı düşünenler 525 TL den dükkanımda ambalajı dahi açılamamış ALTIN rengi ürün mevcut.

Aveadan alınmıştır, nerdeyse 100 TL ucuza veriyorum. Başka bir yerde bulabileceğiniz bir fiyat değil.

İyi forumlar.
  • Bu halde (+ chrome açık)geçişlerde sıfır kasma tel hızlı çalışıyor sonradan açılıyor diyolardı inanmıyodum açıldı heralde. İnşallah herkesinki sorunsuz çalışır paramız boşuna gitmez .
     Avea İn Touch 4 / ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memeory -- 29 Ocak 2015; 19:59:22 >
  • erdem271 kullanıcısına yanıt
    Kendi browserinda bir miktar kullanimdan sonra sayfa donuyordu. Sayfayi oynatamiyorsunuz ama yeni adres aciliyor fakat yine gezinemiyorsunuz. Browser isliyordu ama navigate edemiyordunuz, oyle diyeyim. Gorev yoneticisinden kapatip acmadan da duzelmiyordu. Onun harici fena degildi.

Eski telefonumda chrome bir ara guncellemelerle sapittirdigindan firefox kullaniyordum. O da guzel bir browser. Tel icindeki yandex de guzel ama ben sildim arka planda acik kaliyor browserlar genelde diye. Tek bir tane yuklu olmasi, onu kullanmak daha saglikli. Sonucta hepsi chromium altyapisi:)

1sn video cekmedim telefonla. Deneyecek bilgisayara atip karsilastiracak olanagim yok, ihtiyacim da yok. Ama sayfada yazilana gore anladigim yazilimsal bir kisitlama var. Kernelin degismesi, yani bir guncelleme lazim onun icin. Bizim yapacagimiz is degil. Donanimsal skinti oldugunu zannetmiyorum.

• ALARM BİLGİSİ OLAN VAR MI?

Avea in Touch 4'te yapamadığım tek şey telefon kapalı iken 'alarmı çaldırmak' bu benim için mümkün olmadı.

Telefon kapalı iken alarm çalıyor ise bunu nasıl ayarlarım bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.