Şimdi Ara

Avea İn Touch 4 / ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
28
Favori
89.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • video konusunda youtube'a yüklenen videoları inceledim ve ikisinde de 30 fps yazıyor, siz de nasıl 8 fps görünüyor.
  • Avea intouch 4 antutu benchmark test, merak edenler içindir (video bana aittir, iş yerinde bir ablam aldı, bende elim değmişken, test yapayım dedim )

Yanlışlıkla videoyu yan çektim, kaydettikten sonra anladım ama iş işten geçti, gerçi herşey ortada farketmez, puanı bana göre biraz az aldı sanki, sizlerdende yorumları bekliyorum, bu tür programlara itimat edilmez ama test amaçlı sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 22 Ocak 2015; 16:31:24 >

• HDR modu ile çekilmiştir.

Avea İn Touch 4 / ANA KONU
  • Erkan görüntüsü nasıl alınıyor beyler bulamadım ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeokolik

Erkan görüntüsü nasıl alınıyor beyler bulamadım ben

ses kisma ve power a ayni anda bas

• sangreal_1905 kullanıcısına yanıt
    tüm kombinasyonları denedm almıyor ya novalauncher kullanıyorum ondan olabilirmi?
  • jeokolik J kullanıcısına yanıt
    Tam basamıyor olabilirsin. İki tuşa aynı anda basıp görüntü alana kadar bekle hemen bırakma. Ben de yapamıyordum oluyor şimdi

• t50 de sonradan radyo ekleniyordu acaba bu cihazda da internetsiz radyo uygulaması olacak mı?
  • Ekran güneş altında nasıl görünüyor

• 1 haftalık cihaz 450 TL ye buldum alınırmı? T50 ile kıyaslandığında hangi cihaz daha önde? Nette yorumlara baktığımda cihazın çok kastığına dair açıklamalar var. Kamera ve rehber geç açılıyormuş. Duygusal olmadan yorumlarınızı rica ediyorum.

• timsahhh kullanıcısına yanıt
    Google asistan launcherla telefon gayet hizli calisiyor. Samsunglardaki gec acilma olayi yok.

• telefonu kullanan arkdaşlar telefondaki interneti wifi üzerinden bilgisayara aktaran varmı kısaca hotspot özellği varmı telefonun
  • Bazı küçük uygulamalar sd karta taşınabiliyor ancak tercih edilen depolama olarak olarak sd kart gösterilemiyor. Oyunların datası sd kartta ise çalışmıyor. Ancak işin ilginci Navitel kurdum ve datası sd kartta olmasına rağmen çalıştı. Bu konuda önerisi olan var mı? Çünkü RR3 ve NFS datası yüklediğim anda dahili hafıza doluyor ve başka birşey yükleyemiyorum.Datalar sd karttayken de oyunlar açılmıyor.
  • Cihazi pesin almak isteyenler sifir ambalaj kapali kutu gri olanindan 1 adet mevcut. Ambalaji siz acicaksiniz. Dukkanimdan ulasabilirsiniz. Uygun verecem. Kacirmayin...

• video kaydı 30 fps mi, 8 fps mi? ve çalışan bir radyo uygulaması varmı?
  • Bildirim ışığı nı mail ve whatsapp da ayarlayan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orijinalden alıntı: icemalkan

InTouch 4 için aklıma takılan soru GPS konusu.

Bazı siteler yok yazıyor bazıları var yazıyor.

Kullanan arkadaşlar, it4 te GPS var mı? Seçeneklerde Yüksek Doğruluk seçeneği var mı?

Gps var, yuksek dogruluk ayarida var. Hayirli gunler

Hocam, ben bu telefonu aldım, ancak GPS' i ne ayarlar altında, ne menüde, ne de aç/kapa butonlarının olduğu yukarıdan açılan pencerede bulamadım.
    Birşeyleri mi atlıyorum?

Tam olarak nereden görebileceğimi belirtebilir misiniz?

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _yurekli_ -- 23 Ocak 2015; 18:05:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _yurekli_

quote:

quote:

Kullanan arkadaşlar, it4 te GPS var mı? Seçeneklerde Yüksek Doğruluk seçeneği var mı?

Hocam, ben bu telefonu aldım, ancak GPS' i ne ayarlar altında, ne menüde, ne de aç/kapa butonlarının olduğu yukarıdan açılan pencerede bulamadım.
    Birşeyleri mi atlıyorum?

Ayarlar menüsünden Kişiselin altında Konum var. Konumu açık yapıp doğruluk ayarını yapabilirsiniz.

• yanlış bilgi veriyorsun. kayıt yeri sd kart yapılabiliyor ve uygulamalar direk sd karta yüklenebiliyor..
    --

telefonda internet paylaşma özelliği var bu androidin kendi özelliği diye biliyorum yani her android de olması lazım..

--

bildirim ekranını indirdiğinizde sağ üstteki simgeye tıklayın orda konum bilgisi var o gps oluyor ayarlarda da altlarda konum sekmesi var ordan açılabiliyor..

Avea İn Touch 4 / ANA KONU Avea İn Touch 4 / ANA KONU Avea İn Touch 4 / ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: _yurekli_

quote:

quote:

Birşeyleri mi atlıyorum?

Adi gps degil konum bilgisi o yuzden bulamamissinizdir, arkadaslar da cevap vermis resimli ayrintili. Hayirli gunler

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.