Şimdi Ara

Avea İn Touch 4 / ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
28
Favori
89.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kamera 6-7 saniyede aciliyor , cok sinir bozucu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar
    Telefonu aksam aldım daha çok olmadı kullanmaya başladım kullanm sırasınca daha ekran içinde bazi geçişler yavaştı sonraları sarjı bitiyor pc başındayım pc ye takılı iken 3 defa sıfır telefon (1 tanesinde de kulaklığı deniyim diye kulaklığıda takmıştım ) kendi kendine uygulamalara girdi kamerayı fln açtı ana ekranda ne varsa sanki ben tıklarcasına tıkladı bi mal oldu yani kilit ekranını kitledim öyle düzeldi. gece oldu işte hem pc de vakit geçirip hem telefonu kurcaliyodum sim karta kişi ekledim eklediğim kişinin ismi yanlış olduğundan o ismi bile değiştiremedim. telefon sahipleri bilir 2 tane tema ile sunuyor avea telefonu bi avea tema bide ismini unuttuğum diğer tema ben diğer temayı kullanmayı tercih ettim rehber kısmında ise orda defelarca avea tema durdu hatasıyla attı beni. yarın iadesine gitcem ya benim telefon sıkıntılı belki değiştirirler bi daha denerim yada iade alirim o zaman tekrar güncellerim yazdığımı benim kullandığım başıma gelenlerde bunlar. 1 sene htc one sv kullandım 1 senin sonunda bile böyle donmamıştı telefon marka meraklısı takıntılı biri değilim olmadığım için avea intouch aldım ztn ama şans yok herhalde bende çünkü 3. sayfaya kadar yorumları okuyabildim herkezinki iyi görüşlüydü dayanamadım :D yazmak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jeokolik

Merhabalar
    Telefonu aksam aldım daha çok olmadı kullanmaya başladım kullanm sırasınca daha ekran içinde bazi geçişler yavaştı sonraları sarjı bitiyor pc başındayım pc ye takılı iken 3 defa sıfır telefon (1 tanesinde de kulaklığı deniyim diye kulaklığıda takmıştım ) kendi kendine uygulamalara girdi kamerayı fln açtı ana ekranda ne varsa sanki ben tıklarcasına tıkladı bi mal oldu yani kilit ekranını kitledim öyle düzeldi. gece oldu işte hem pc de vakit geçirip hem telefonu kurcaliyodum sim karta kişi ekledim eklediğim kişinin ismi yanlış olduğundan o ismi bile değiştiremedim. telefon sahipleri bilir 2 tane tema ile sunuyor avea telefonu bi avea tema bide ismini unuttuğum diğer tema ben diğer temayı kullanmayı tercih ettim rehber kısmında ise orda defelarca avea tema durdu hatasıyla attı beni. yarın iadesine gitcem ya benim telefon sıkıntılı belki değiştirirler bi daha denerim yada iade alirim o zaman tekrar güncellerim yazdığımı benim kullandığım başıma gelenlerde bunlar. 1 sene htc one sv kullandım 1 senin sonunda bile böyle donmamıştı telefon marka meraklısı takıntılı biri değilim olmadığım için avea intouch aldım ztn ama şans yok herhalde bende çünkü 3. sayfaya kadar yorumları okuyabildim herkezinki iyi görüşlüydü dayanamadım :D yazmak istedim.

Gecmis olsun herhalde bir ariza var.

• İki gecedir yatmadan önce telefonu uçak moduna alıyorum sabaha uyandigimda telefonun şarjı %33 seviyelerinden %10 seviyesi ne inmiş bulunuyorum kafayı yiycem neden boyle olabilir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • subaşı kullanıcısına yanıt
    kitapçığının arka sayfasında 1,57 yazıyor.
  • erh kullanıcısına yanıt
    uygulamayı kurduktan sonra ayarlar/uygulamalar bölümününe gidiyoruz. bazı uygulamalarda sd karta taşı seçeneği aktif oluyor, bazılarında ise olmuyor. örneğin facebook uygulaması karta taşınmazken, indirmiş olduğum office uygulaması taşındı.
  • telefonnuz pc ye bağlıyken kasma kendi kendine ekranda tıklanmış gibi yapma problemiyle karşılaşan varmı? bugun götürdüm iade almadı taktığım sdkart arızalıdır onsuz bi hafta kullan öyle konusalım dediler :D
  • Bugün video denedim de google kamerayı kullanıyorum ben hep çekerken bazı anlarda takılma oluyor ama videoyu kaydettikten sonra izlerken takılmalar görülmüyor. Kısaca çekerken sorun var gibi ama çektikten sonra sorunsuz.

Diğer arkadaşların bahsettiği sorun ben de olmadı. Zaten telefonu şarj için bağlamam ben pcye pil zamanla kafayı yer malum değişmiyor..

• quote:

telefonnuz pc ye bağlıyken kasma kendi kendine ekranda tıklanmış gibi yapma problemiyle karşılaşan varmı? bugun götürdüm iade almadı taktığım sdkart arızalıdır onsuz bi hafta kullan öyle konusalım dediler :D

Hocam senin makinede sorun var baska bir avea bayine gotur incelesinler veya bir tavsiyem var ; telefona hard format at . acilinca aveanin tum programlarini kaldir , nova launcheru kur , benim yukarlarda dedigim ayarlari yap , android asistanti kur ve tum programlari baslangicta kapati isaretle . kapat ac . duzelmezse arizaladir kesin

• quote:

telefonnuz pc ye bağlıyken kasma kendi kendine ekranda tıklanmış gibi yapma problemiyle karşılaşan varmı? bugun götürdüm iade almadı taktığım sdkart arızalıdır onsuz bi hafta kullan öyle konusalım dediler :D

Bu sorun oluyor , avea in touch 3 kullanirkende oluyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: ahokan

Bugün video denedim de google kamerayı kullanıyorum ben hep çekerken bazı anlarda takılma oluyor ama videoyu kaydettikten sonra izlerken takılmalar görülmüyor. Kısaca çekerken sorun var gibi ama çektikten sonra sorunsuz.

Diğer arkadaşların bahsettiği sorun ben de olmadı. Zaten telefonu şarj için bağlamam ben pcye pil zamanla kafayı yer malum değişmiyor..

Dikkat edersiniz intouch 4 de Discovery 1 gibi oldu. Onda da bazı ürünler sıkıntılı olabiliyordu. Şimdilik kronik bir problem yok gibi. Kamera konusunda sanırım sizinle hemfikiriz. Galiba çekerken kararma olayı var fakat bu kararma olayı video çekimini etkilemiyor. Ürün bence hâlen alınabilir ürünler listesinde üst sıraları alabilecek bir ürün.
    Aldığı üründe sıkıntı yaşayanlar en kısa sürede iade edip yenisini alsınlar. Ayrıca menü geçişlerinde donma problemi yaşayanlar en kısa sürede Nova Launcher'î yükleyip farkı görsünler... Telefonun gerçek performansını görmek isteyenler:
    1)Cihazın gerçek manada kendine gelebilmesi için yaklaşık 5 gün bataryanın doldurulup~boşaltılması gerekmekte..
    2)Şebeke arama modunu LTE'den 3G'ye alın...
    3)Nova Launcher'î yükleyin...
    4)İşe yaramayan ve ram'î rehin alan programlardan kurtulun...
    5)Batary Guru adlı programdan kurtulun...
    Yukarıda yazılı olanları yapmanıza rağmen cihazda sıkıntı yaşıyorsanız muhtemelen ürününüz arızalıdır...

• erdem271 kullanıcısına yanıt
    zaten avea ile ilgili ne varsa kaldirdim temayı da kaldırcamda kalkmıyor dediklerini deniyorum şimdi hocam eyv.
  • Telefonun wifisi cok kuvvetli arkadaslar.

• Gunesin parlak oldugu günlerde ekran parlağı yetersiz kalacak gibi

• dün şöyle teknoloji marketlerini gezim bazılarına zenfone 5 in dual simli olanı gelmiş baktım 630 tl (bimde 599 tlye satmışlardı) şimdi it4 üme bakıyorumda bu paraya alınabilecek en güzel telefonlardan biri turkcell t50 ye baktım plastiği çok kalitesiz. birde güncelleme geldimi tadından yenmez :)
  • Telefonu dün alarak bende aranıza katıldım ilk görüşüm.Telefon çok hosuma gitti.Dary Gray(carbon siyah) renigini aldım içlerinde en güzeli buydu bence.Malzeme kalıtesi ve ekranı T50 ye gore daha iyi seviyede alırken Zenofne 5 ile bunun arasında kaldım.Zenfone 5 in batarya performasının vasat oldugunu gorunce vazgectım.

619 Tl lik bir fiyatı ile alınası bir telefon gibi bakalım ilerliyen zamanlarda kullanıcı deneyimlerimi paylasırım.
  • sangreal_1905 kullanıcısına yanıt
    Dark gray ile carbon siyah ayni renk degil yalniz :)

• alarm konusunda sıkıntı yaşayan var mı? benim iki kez başıma geldi,ilkinde herhalde çalmıştır da ben duymadım dedim ama ikincide de olunca kesinlikle sorun var,
    şöyle ki;
    alarmı sabah 06:40 a haftalık kurup yatıyorum ama sabah o saate alarm çalmıyor, tel.uyku modundayken çalmıyor, ben telefonu alıp ekranı açtığımda geç kalmışta olsa alarm çalmaya başlıyor.
    çok iyi valla önce ben telefonu uyandıracağım sonra o beni uyandıracak :))
    şaka bir yana iki kez servisi kaçırma konusunda direkten döndüm.daha önce bu durumla karşılana var mı? çözümü için önerisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swing

alarm konusunda sıkıntı yaşayan var mı? benim iki kez başıma geldi,ilkinde herhalde çalmıştır da ben duymadım dedim ama ikincide de olunca kesinlikle sorun var,
    şöyle ki;
    alarmı sabah 06:40 a haftalık kurup yatıyorum ama sabah o saate alarm çalmıyor, tel.uyku modundayken çalmıyor, ben telefonu alıp ekranı açtığımda geç kalmışta olsa alarm çalmaya başlıyor.
    çok iyi valla önce ben telefonu uyandıracağım sonra o beni uyandıracak :))
    şaka bir yana iki kez servisi kaçırma konusunda direkten döndüm.daha önce bu durumla karşılana var mı? çözümü için önerisi olan varmı?

İntouch 3'te yanlış hatırlamıyorsam kapalıyken bile alarm çalıyordu. Fakat intouch 4'te cihaz kapalıyken alarm çalmıyor...
    Bir de cihaz açıkken deneyeyim 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: MD Chucky

Telefonun wifisi cok kuvvetli arkadaslar.

Kesinlikle doğru , benim evde hep oturduğum koltuğum vardır , samsung galaxy ace ile bu koltukta doğru dürüst çekmiyor bir diş gözüküyordu , avea in touch 3 de aynı şekilde 1 dişti , ama bizim telefon 2-3 diş çekiyor . Aynı şekilde yatağımda diğer telefonlar çekmezken bu telefon 2 diş çekiyor , kesinlikle wifisi çok iyi .

Bir diğer artı , dolby destekli harici hoperlörü muhteşem . S4 ten bile daha yüksek ve daha berrak ses veriyor , çok iyi yapmışlar ses sistemini .
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.