Şimdi Ara

Avea İn Touch 4 / ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
28
Favori
89.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdem271

bu arada son ayarlamalardan sonra sarji iki gun gitmeye basladi. Batery guru gps i surekli acik tuttugundan pili yiyormus , kaldirinca cok farketti, ekran parlakligi otomotik olunca da pil cok farketti surekli kisik tutuyor patlakligi

Parlaklığı otomatik yapmayın sürekli olarak ışık sensörü çalışacağı için faydadan çok zararı olur bataryaya,kendiniz ayarlayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonu almayı düşünüyorum çok video çeken biri değilim ayda 1-2 kere, internetten izlediğim videolarda menüde kasma var gibi geliyor bu gün avea bayisine gittim uğraştım bi kasma görmedim birde dokunmatiği bazen biraz geç algılıyor gibi yani 10 dakika baktım telefona gözüme çarpan bu oldu (fiyatına göre normal şeyler tabikide) bu telefon ve LG L BELLO arasında kalıyorum sizce hangisini almalıyım? Birde galiba teleservice garantiliymiş telefon bu da korkutuyor beni pek iyi yorumlar okumuyorum teleservice ile ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet9807

Bu telefonu almayı düşünüyorum çok video çeken biri değilim ayda 1-2 kere, internetten izlediğim videolarda menüde kasma var gibi geliyor bu gün avea bayisine gittim uğraştım bi kasma görmedim birde dokunmatiği bazen biraz geç algılıyor gibi yani 10 dakika baktım telefona gözüme çarpan bu oldu (fiyatına göre normal şeyler tabikide) bu telefon ve LG L BELLO arasında kalıyorum sizce hangisini almalıyım? Birde galiba teleservice garantiliymiş telefon bu da korkutuyor beni pek iyi yorumlar okumuyorum teleservice ile ilgili.

L bello nun ekrani, kamerasi ve islemcisi bu cihazdan kotu. Ben 3g ile bir bucuk saat youtube dan video izledim hemde otobuste hareket halindeyken. Cihazin performansi cok basarili ekrani kasasi ele oturmasi arka kapagindaki cizilmeyen malzeme. Kisaca su video kusuru olmass bu fiyata bedava, ustelik cok da kompakt bununla ayni ekrana sahip zf5 it4ten cok daha buyuk ebatta.

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Bu telefonu almayı düşünüyorum çok video çeken biri değilim ayda 1-2 kere, internetten izlediğim videolarda menüde kasma var gibi geliyor bu gün avea bayisine gittim uğraştım bi kasma görmedim birde dokunmatiği bazen biraz geç algılıyor gibi yani 10 dakika baktım telefona gözüme çarpan bu oldu (fiyatına göre normal şeyler tabikide) bu telefon ve LG L BELLO arasında kalıyorum sizce hangisini almalıyım? Birde galiba teleservice garantiliymiş telefon bu da korkutuyor beni pek iyi yorumlar okumuyorum teleservice ile ilgili.

L bello nun ekrani, kamerasi ve islemcisi bu cihazdan kotu. Ben 3g ile bir bucuk saat youtube dan video izledim hemde otobuste hareket halindeyken. Cihazin performansi cok basarili ekrani kasasi ele oturmasi arka kapagindaki cizilmeyen malzeme. Kisaca su video kusuru olmass bu fiyata bedava, ustelik cok da kompakt bununla ayni ekrana sahip zf5 it4ten cok daha buyuk ebatta.

Yorum için teşekkürler bende İNTOUCH 4ü önde görüyorum da bazıları da çok kötülüyor telefonu neden kötülediklerini anlamış değilim Discovery veya operatör telefonu sorulduğunda anında alma cevabı ile karşı karşıya kalıyorum :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Yorum için teşekkürler bende İNTOUCH 4ü önde görüyorum da bazıları da çok kötülüyor telefonu neden kötülediklerini anlamış değilim Discovery veya operatör telefonu sorulduğunda anında alma cevabı ile karşı karşıya kalıyorum :)

Bir ürün yerine göre tabi eleştirebilir.
    Ama bazı arkadaşlarımız üst düzey telefonları baz alarak eleştirebiliyorlar. Tabi haksızlar falan demiyorum.
    Lakin şöyle bir durum var. Asus fiyat~performans olarak iyi ama onda da şarj ile ilgili şikayetler var...
    General Mobile discovery 2 işlemci iyi onda da ısınma problemi var ve kamera performansı konusunda da şikayetler var...
    Samsung~LG müthiş markalar, lakin onlarda da şöyle bir sıkıntı var; ram'in bir kısmını kendi yazılımlarına ayırdıkları için 1 gb ram'Li modellerde bazen 670 mb kullanıcıya bırakılıyor, kullanıcı da bir kaç app yükleyince cihaz tıkanıyor...
    İPhone kullanıcılarının bazıları için, yanlarında şarj cihazını taşımak artık cüzdan taşımak kadar doğal hale geldi, çünkü bu cihazlara 2000 küsur Tl vermenize rağmen şarjı çabuk bitebiliyor...
    Yani sayın dostlarım her telefonun kendine özgü bir eksikliği var.
    Dokunmatiğî tabi ki Samsung kadar kaliteli değil. Lakin çok kötü de değil.
    Bu fiyata bu performans bence müthiş.
    Şu an bizim tek endişemiz şu olmalı:
    Acaba ilerleyen zamanda kronik bir problemi çıkacak mı ?, bekleyelim ve görelim...

• arkadaşlar bu bildirim ışıklarının renklerini nasıl değiştiriyoruz ? ve nereden ? ben menülerde göremedim öyle birşey
  • fikir vermesi açısından bir kaç fotoğraf ekliyim. trabzon da uzun yıllardır böyle kar görmedik 10 gün önce çekilmiş fotoğraflar..

Avea İn Touch 4 / ANA KONU

Avea İn Touch 4 / ANA KONU Avea İn Touch 4 / ANA KONU Avea İn Touch 4 / ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowmexo

arkadaşlar bu bildirim ışıklarının renklerini nasıl değiştiriyoruz ? ve nereden ? ben menülerde göremedim öyle birşey

up
  • Bende fotograf makinesi cok gec aciliyor , sizde de oylemi?

• erdem271 kullanıcısına yanıt
    Bende 3 saniye içinde açılıyor sizde ne kadar surede aciliyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İntouch4 de gorillaglass kaç ile korunuyor bilgisi olan var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manjut

İntouch4 de gorillaglass kaç ile korunuyor bilgisi olan var mi?

Bende bunu merak ediyorum? Bilgisi olan varsa memnun olurum.
  • quote:

Bende fotograf makinesi cok gec aciliyor , sizde de oylemi?

Bende de 3 snyede çekime hazır
  • Lcd ekran kırılırsa bizimkine uyumlu bu olması lazım.Full lcd-dokunmatik panel.

105tl civarı.

http://es.aliexpress.com/store/product/Free-shipping-ZTE-Q802C-Q802D-mobile-phone-touch-screen-liquid-crystal-display-screen-assembly/1113590_32254066341.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraytok -- 18 Ocak 2015; 15:55:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: koraytok

quote:

Bende fotograf makinesi cok gec aciliyor , sizde de oylemi?

Bende de 3 snyede çekime hazır

Ram tıka basa dolu değilse daha kısa sürede açılıyor...

• koraytok kullanıcısına yanıt
    Fiyatta iyi gumruge vergi ödeme limitinin altında

• Evet iyi fiyat.Servisin 300 dediği piranha zenin ekranını 30 dolara alıp yaptırmıştım.

Bakalım yedek parça fiyatları nasıl olacak.

Telefonun yetkili servisi olan firma,umarım yedek parça konusunda da bizi cezalandırmaz!

Telefonun bilgilerinde ki hatayı gördünüz mü?

http://www.datagate.com.tr/Product/9/0/0/avea-intouch-4
  • koraytok kullanıcısına yanıt
    On kameraya 13 megapiksel demiş ve sanirim ekran çözünürlüğü yanlis, pilde 2100 değil 2000 olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: koraytok

quote:

Orijinalden alıntı: manjut

İntouch4 de gorillaglass kaç ile korunuyor bilgisi olan var mi?

Bende bunu merak ediyorum? Bilgisi olan varsa memnun olurum.

Markasiz bir cizilmeye karsi dayanikli camla korunuyor, gorilla marka degil bildigim.

• kılıf almayı düşünenler ben linkteki şeffaf kılıfı aldım çok iyi oturdu ve kibar durdu,kaba değil,
    kılıfsız telefon çok kaygan,elimden hemen kayıp düşecekmiş gibi oluyordu,bu kılıfla daha güvenli tutuluyor,kaymıyor.

http://www.n11.com/avea-intouch-4-kilif-02-mm-silikon-tam-seffaf-kapak-P44335699
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.