Şimdi Ara

Avea İn Touch 4 / ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
28
Favori
89.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orijinalden alıntı: y.alper

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar Zte nin sitesindeki romu kurup deneyen varmi acaba? Ozellestirme vs yok temiz rom belki daha stabildir. Deneyen oldumu acaba? Birde cihazin avea icin olan orjinal romunu bulabilen varmi acaba?

Mevcut romun gordugum hic bir sorunu yok, calisan sistemi neden bozalim.

Hocam calisan romu bozun demedim. Sadece yukleyen varmi , stabilite vs nasil diye sordum. Siz bozmayin. Gule gule kullanin.

Bende demek istedim ki,varolan romda bir eksiklik kusur hata gormedikten sonra arayis icinde olmaya gerek yok demek istedim.yada diger bir deyisle varolan rom heracidan gayet guzel, ustelik aveanin uygulamalarinin tamami kaldirilabiliyor, yani aslinda var olan rom stok rom denilebilir. Eskiden bu tip telefonlarda operatör uygulamalari root olmadan kaldirilamiyordu. It4te kurulu gelen tum uygulamalar kaldirilabiliyor, kanimca bu telefon lolipop ta alacaktir.

Tamam o zaman hocam.Birde şöyle düşündüm.Operatör için olan yazılım ile belki lolipop gelmez ama zte romu ile gelebilir.Birde avea da incelerken cihazı kilit açmaya çalıştığımda takılmalar gördüm.Belki çok kurcalandığından o cihazda olabilir ama kimse böyle bir problem yaşamamış.
    Moto G var bendede.Şuan brick oldu servis anakart değişecek.Bekleyeceğime bunu alıp gelince Moto G yi satiim diyorum.Ama moto g dende ekran boyutu dışında çok memnunum.Ömrümde note 2 dahil ilk defa 2. gün mesai bitimine kadar şarj sürem dayandı.O nedenle çok kararsızım. Neyse şu gold rengini bulabilirsem herhalde alacam bende:)))

Zte lolipop verirde avea vermezse bende zte romu yuklerim tabi o ayri mesele. Telefonun tek sorunu avea launcheri, onu kaldirip apex launcher kurdum cok farketti. Ben kilit ekrani kullanmiyorum, telefonuma erisebilecek yabanci yok. O bakimdan bahsttiginiz takilmaya denk gelmedim. Telefonu tqvsiye ederim bu fiyata en iyi telefon diyebilirim.

Avea launcher'ı nasıl kaldırabilirim telefondan ?

• erdem271 kullanıcısına yanıt
    Google Play'den başka bir kamera yazılımı indirip denenemez mi? Eğer yazılımsal ise başka bir uygulama ile sorun çözülebilir belki. "Camera MX" gibi bir uygulama ile mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem271

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar Zte nin sitesindeki romu kurup deneyen varmi acaba? Ozellestirme vs yok temiz rom belki daha stabildir. Deneyen oldumu acaba? Birde cihazin avea icin olan orjinal romunu bulabilen varmi acaba?

Mevcut romun gordugum hic bir sorunu yok, calisan sistemi neden bozalim.

Hocam calisan romu bozun demedim. Sadece yukleyen varmi , stabilite vs nasil diye sordum. Siz bozmayin. Gule gule kullanin.

Bende demek istedim ki,varolan romda bir eksiklik kusur hata gormedikten sonra arayis icinde olmaya gerek yok demek istedim.yada diger bir deyisle varolan rom heracidan gayet guzel, ustelik aveanin uygulamalarinin tamami kaldirilabiliyor, yani aslinda var olan rom stok rom denilebilir. Eskiden bu tip telefonlarda operatör uygulamalari root olmadan kaldirilamiyordu. It4te kurulu gelen tum uygulamalar kaldirilabiliyor, kanimca bu telefon lolipop ta alacaktir.

Tamam o zaman hocam.Birde şöyle düşündüm.Operatör için olan yazılım ile belki lolipop gelmez ama zte romu ile gelebilir.Birde avea da incelerken cihazı kilit açmaya çalıştığımda takılmalar gördüm.Belki çok kurcalandığından o cihazda olabilir ama kimse böyle bir problem yaşamamış.
    Moto G var bendede.Şuan brick oldu servis anakart değişecek.Bekleyeceğime bunu alıp gelince Moto G yi satiim diyorum.Ama moto g dende ekran boyutu dışında çok memnunum.Ömrümde note 2 dahil ilk defa 2. gün mesai bitimine kadar şarj sürem dayandı.O nedenle çok kararsızım. Neyse şu gold rengini bulabilirsem herhalde alacam bende:)))

Zte lolipop verirde avea vermezse bende zte romu yuklerim tabi o ayri mesele. Telefonun tek sorunu avea launcheri, onu kaldirip apex launcher kurdum cok farketti. Ben kilit ekrani kullanmiyorum, telefonuma erisebilecek yabanci yok. O bakimdan bahsttiginiz takilmaya denk gelmedim. Telefonu tqvsiye ederim bu fiyata en iyi telefon diyebilirim.

Avea launcher'ı nasıl kaldırabilirim telefondan ?

Avea launcheri kaldirmadim, apex launcher kurup baslatici seciminden apexi sectim. Hayirli gunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaşlar , ben de memnunum cihazdan . Bizim paramız bu kadar , bunu almaya gücüm yetti . Ukalalık istemez , ben de bilirim teknosaya gidip Iphone 6 almayı..

Ancak cihazın çok büyük bir kusuru var. Umarım lolipop geldiğinde bu sorun ortadan kalkar , ama donanımsal ise yandık .

Video çekimi berbat ! Hareketli görüntüleri yakalayamıyor. Yakın planda hareket eden birini çekin anlayacaksınız , gölgelenme korkunç . Ben bunu ZTE e mail atarak anlattım umarım ilgilenirler . Fotoğraf çekimi gayet iyi ama hernedense video çok kötü . Küçük kızımı dans ederken çekeyim dedim inanın görüntü berbat lens sanki odaklanamıyor aacayip bir blur var .

Bunu saymazsanız ben memnunum telefonumdan .

Bende simdi farkettim video pek kullandigim bir sey degildi, arka kamera hizli goruntulerde bulaniklasiyor, ama enteresandir on kamera da benim gordugum hic bir sorun yok, simdilik hareketli video cekmesi gerekenler biraz zor olsada on kamerayi kullansinlar oda full hd cekebiliyor.

• İnternette bir yerlerde tarayıcıların ne kadar şarj yediklerini belirten bir haber vardı ve Google programları ve Google tarayıcı yüzde olarak sömürüyordu. O yüzden alternatifleri deniyorum.
  • Ön kamerayla video çekmek imkansız . camera mxi denedim,hiç fark etmiyor.Sanırım donanimsal bir sorun var. Bu sorun olmasaydı herkese tavsiye edebilecegim bir telefon olurdu gercekten

• quote:

Ön kamerayla video çekmek imkansız . camera mxi denedim,hiç fark etmiyor.Sanırım donanimsal bir sorun var. Bu sorun olmasaydı herkese tavsiye edebilecegim bir telefon olurdu gercekten

Yazilimsaldir kanimca, fotograf guzel cekiyordu oysa. Hayirli gunler

• quote:

Ön kamerayla video çekmek imkansız . camera mxi denedim,hiç fark etmiyor.Sanırım donanimsal bir sorun var. Bu sorun olmasaydı herkese tavsiye edebilecegim bir telefon olurdu gercekten

Su zte ye gonderdiginiz mail metnini ve mail adresini buraya koysaniza, bizde gonderelim.

• quote:

Ben de yazilimsal olduğunu düşünüyorum. 720p olarak video çekmeyi deneyin. Fazla bir kalite düşümü olmaz.

• Az önce Antutu ile test yaptım. Skor 20407

Avea İn Touch 4 / ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlas06 -- 14 Ocak 2015; 0:00:47 >
  • 600 TL segmentine göre iyi olan bir telefonu gidip 1000 TL düzeyinde bir cihaz ile kıyaslıyorsunuz sonrada şurası, burası kötü diyorsunuz.

Arkadaşlar ne içtiniz harbiden merak ediyorum..

Aynı fiyat türünden bir ürünle karşılaştırma yapsanız tamam arkadaş ama bu resmen burdaki insanlara haksızlık.

İnsanların bütçesi buna yetiyor alıyor gelipte kimsenin hevesini kırmaya hakkınız yok.

Zaten bu konunun yeri burası değil, açarsınız ayrı bir konu şu ürünmü bu ürünmü dersiniz mantıklı cevaplar gelicektir.

Ram olayına takılanlar ise arka planda aynı anda fazla uygulama çalıştırmıyacaksanız çok bir önemi yok.

Telefon orta düzeyde oyunda oynatıyor daha ne olsun. Parası olan zaten gider note 3-4 yada galaxy serisine bakar olmadı lg alır.

Günde 1 TL`ye maalesef en iyisi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 14 Ocak 2015; 1:15:11 >
  • quote:

Bu arada kılıf aldım , gittigidiyor.comdan 20 lira kargo dahil , harika bir kılıf . Aynısına beylikdüzü avea bayisi 60 lira dedi . Tavsiye ederim mutlaka bir bakın siteye...

Aldığınız kılıfın linkini burada paylaşır mısınız ?
    Ve kılıftan memnun musunuz... Ona göre ben de sipariş vereceğim...

• quote:

Orijinalden alıntı: fetih51

quote:

Ben de yazilimsal olduğunu düşünüyorum. 720p olarak video çekmeyi deneyin. Fazla bir kalite düşümü olmaz.

Malesef çözünürlükle hiç alakası yok , vga bile çektim yine aynı durum var. Hareketli nesneleri yakalayamıyor . Yakın planda hızlı hareket eden birşey çekerseniz sanki özel efekt uygulamışsınız gibi blur görüntü yakalıyorsunuz

• quote:

quote:

Su zte ye gonderdiginiz mail metnini ve mail adresini buraya koysaniza, bizde gonderelim.

Malesef cevap geldi , bu konuyla ilgili AVEA ile görüşün biz ilgilenmiyoruz dediler . Yani bizim telefonlara ZTE doğrudan muhatap değilmiş.

• beyler iki sorum var :

1-uygulamalar sd karta taşınıyor mu

2-kulaklık jackı diğer kulaklıklarla uyumlu mu başaka bir gmd vakası istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: simaros

beyler iki sorum var :

1-uygulamalar sd karta taşınıyor mu

2-kulaklık jackı diğer kulaklıklarla uyumlu mu başaka bir gmd vakası istemiyorum

Uygulamalar hemen sd karta tasinabiliyor , ek bir islem yapmaya gerek yok. Bende avea in touch3 de var , onda taşıyamıyorsun mesela ...

Kulakliklar iyi ses vermiyor ben samsungunkini kullaniyorum . Samsung baya ses kalitesini farkettirdi.

Ne kadar denediysem gelen aramaları kulaklık (orjinal olan ile) üzerindeki tuşa basarak cevaplayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem271 -- 14 Ocak 2015; 13:15:58 >
  • quote:

quote:

quote:

Malesef çözünürlükle hiç alakası yok , vga bile çektim yine aynı durum var. Hareketli nesneleri yakalayamıyor . Yakın planda hızlı hareket eden birşey çekerseniz sanki özel efekt uygulamışsınız gibi blur görüntü yakalıyorsunuz

tam da yarın sipariş verecektim. yahu hiç mi kontrol edilmiyor bunlar üretimden önce anlamıyorum.

avea güncelleme vermez de hep böyle kalır diye endişeliyim.

yine kararsız kaldım.

• erdem271 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Samsung'un kulaklık mikrofonlu mu çünkü bazı Çin telefonları 2 pin kullanıyor uyumsuz oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: geryeon

quote:

quote:

quote:

tam da yarın sipariş verecektim. yahu hiç mi kontrol edilmiyor bunlar üretimden önce anlamıyorum.

avea güncelleme vermez de hep böyle kalır diye endişeliyim.

yine kararsız kaldım.

Video cekmeyecekseniz telefon guzel,siparis verilebilir . Ama bu sekilde video cekilmez goruntu berbat . Resim cekimi iyi , selfie filan cok guzel...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.