Şimdi Ara

Avea İn Touch 4 / ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
28
Favori
89.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: simaros

Teşekkürler Samsung'un kulaklık mikrofonlu mu çünkü bazı Çin telefonları 2 pin kullanıyor uyumsuz oluyor

Evet samsung mikrofonlu kulaklik ama mikrofonu desteklemiyor . ben sadece muzik dinliyorum . konusmak icin kendi kulakligi isinizi gorur , muzik kalitesi iyi degil diye kullanmiyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada son ayarlamalardan sonra sarji iki gun gitmeye basladi. Batery guru gps i surekli acik tuttugundan pili yiyormus , kaldirinca cok farketti, ekran parlakligi otomotik olunca da pil cok farketti surekli kisik tutuyor patlakligi

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem271

quote:

Orijinalden alıntı: geryeon

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fetih51

quote:

Ön kamerayla video çekmek imkansız . camera mxi denedim,hiç fark etmiyor.Sanırım donanimsal bir sorun var. Bu sorun olmasaydı herkese tavsiye edebilecegim bir telefon olurdu gercekten

Ben de yazilimsal olduğunu düşünüyorum. 720p olarak video çekmeyi deneyin. Fazla bir kalite düşümü olmaz.

Malesef çözünürlükle hiç alakası yok , vga bile çektim yine aynı durum var. Hareketli nesneleri yakalayamıyor . Yakın planda hızlı hareket eden birşey çekerseniz sanki özel efekt uygulamışsınız gibi blur görüntü yakalıyorsunuz

tam da yarın sipariş verecektim. yahu hiç mi kontrol edilmiyor bunlar üretimden önce anlamıyorum.

avea güncelleme vermez de hep böyle kalır diye endişeliyim.

yine kararsız kaldım.

Video cekmeyecekseniz telefon guzel,siparis verilebilir . Ama bu sekilde video cekilmez goruntu berbat . Resim cekimi iyi , selfie filan cok guzel...

hocam mutlaka bir gün lazım olur. Ve avea nın da sırf video için güncelleme getireceğini sanmıyorum. Tüm planlarım suya düştü. g7 için bütçe arttırmaya çalışıyorum şu an. Olmazsa el mahkum intouch alacağım. Bu fiyata daha iyisini bulamayacağımı biliyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ön kamerayla video çekmek imkansız . camera mxi denedim,hiç fark etmiyor.Sanırım donanimsal bir sorun var. Bu sorun olmasaydı herkese tavsiye edebilecegim bir telefon olurdu gercekten

Ben de yazilimsal olduğunu düşünüyorum. 720p olarak video çekmeyi deneyin. Fazla bir kalite düşümü olmaz.

Malesef çözünürlükle hiç alakası yok , vga bile çektim yine aynı durum var. Hareketli nesneleri yakalayamıyor . Yakın planda hızlı hareket eden birşey çekerseniz sanki özel efekt uygulamışsınız gibi blur görüntü yakalıyorsunuz

tam da yarın sipariş verecektim. yahu hiç mi kontrol edilmiyor bunlar üretimden önce anlamıyorum.

yine kararsız kaldım.

Video cekmeyecekseniz telefon guzel,siparis verilebilir . Ama bu sekilde video cekilmez goruntu berbat . Resim cekimi iyi , selfie filan cok guzel...

hocam mutlaka bir gün lazım olur. Ve avea nın da sırf video için güncelleme getireceğini sanmıyorum. Tüm planlarım suya düştü. g7 için bütçe arttırmaya çalışıyorum şu an. Olmazsa el mahkum intouch alacağım. Bu fiyata daha iyisini bulamayacağımı biliyorum.

Evet video resim kadar olmasada onemli. Enteresan resimleride bi o kadar guzel cekiyor, bir arkadad bir roportaj okudugunu ve lolipop un gelecegini yazmisti. Bu konuda kaynak bulaniniz varmi. Birde ihtiyaci olan vardir ben isim geregi ihtiyac duyuyorum bu cihazda callrecorder cok iyi calisiyor. Yani konusulanlari kayda alabiliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yine kararsız kaldım.

Bu video mevzusu bence biraz abartılmış gibi. Videodaki kararma olayının 4.4.4 sürümü ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Çünkü web tarayıcıda ve bazı yerlerde sayfa değiştirirken de, video çekerken yaşanan probleme benzer gölgelenme yaşanabiliyor...
    Yani ben kamerada yaşanan sorunun yazılım ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Çok hızlı nesneleri çekmeyecekseniz ve de geceleri çok sık video çekmeyecekseniz çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

• Telefonla konuşurken karşı tarafın sesi vurgulu tonlarda patlama yaparak geliyor orta veya son ses seviyesinde de farketmiyor sizde de ayni olay var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: manjut

Telefonla konuşurken karşı tarafın sesi vurgulu tonlarda patlama yaparak geliyor orta veya son ses seviyesinde de farketmiyor sizde de ayni olay var mi

Bende yok yada algilamiyorum, konusmada bir sikayetim yok

• Konusma acisindan bende de bir sorun yok , ses gayet guzel .

• Telefonu dun bayiden aldim. Sahane gorunuyor. Arka kapak hissiyati, elde durusu falan gayet iyi. Sarji galaxy s2 plus'imdan biraz kotu gidiyor ama yeterli. Maksimum ekran parlakligi fazla degil ama zaten hep otomatikte tuttugumdan yeterli geliyor. Kamerasi s2ye gore hemen hemen ayni veya birazcik daha iyi. Onun odaklamasi daha iyiydi bununki daha hizli. Genel olarak cihazi begendim.

• Gule gule kullan. Kaca aldin.

Bazi bayiler 649 lira fiyar cekiyor.

• selam arkadaşlar bende cihazı alarak aranıza katılmış bulunuyordum aracı siteden aldım internetten 600 tl ye geldi. cihazı şu an kullanıyorum Turkcell t50 de kullandım ama bu cihaz kadar kaliteli durmuyordu özellikleri birbirine yakın ama bu cihaz kasa olarak daha tok duruyor ve ekranı daha kaliteli duruyor(malzeme kalitesi olarak
    bakalım kullandıkça neler göreceğiz. root yapan olursa burada paylaşırsa sevinirim...
  • Avea Bayisinde telefonu inceleme fırsatım oldu sadece...
    sizlerden okudugum hatalara katılıyorum ;
    -- ses çıkışını denemek için youtube dan video açtım ve videoyu tam ekran izlemek için yan çevirdim ama tam ekran olmadı.. ayarlarından ekranı otomatik olarak döndür seçeneği açık oldugu halde... bu sorunla karşılaşan arkadaşlar olmuş...
    -- video çekerken karaltılar ve hareketleri yakalayamıyor demişsiniz .. şimdi ben şöyle düşünüyorum şu anki telefonumun kamerası 5 mp.. ama intouch 4 ü alırsam 13 mp diye videoda çekmek isterim...
    -- lolipop güncellemesi gelmeyecekse ve böyle sorunlar düzeltilmyecekse replika telefon alırsın geçersin onlarda da aynı güncelleme ve kameraları sorunlu...
    bu telefon bu fiyata alınır diyenlere katıldığımı belirtmek isterim ama yinede yukarıda yazmış olduğum hatalar gözümü korkutuyor.. sonuçta her yönden stabil bir telefon almak istiyorum :) değerlendirmelerinizin devamını bekliyorum.. iyi günler

• bu telefonun sar değeri ne arkadaşlar bir kaç yerde 1.57 olarak gördüm.
  • Ayrıca kendi sitesinde 619 yazıyorsa avea'nın kendi bayilerine gidin ve oraları şikayet edin.

Bu arada zenfone 5 mi İT4'mü ?? ilk android telefonum (akıllı telefon) olacak :) en önemlisi konuşma sesi ve kamerası şak şuk foto çekmek istiyorum samsunglarda lg'lerde tık tık çekiyor bunda da öyle mi tavsiye edilir mi ? Alırsam peşin alıcam çünkü vodafone'luyum. Çektiğiniz fotolardan atsaydınız çok iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugri28

Ayrıca kendi sitesinde 619 yazıyorsa avea'nın kendi bayilerine gidin ve oraları şikayet edin.

Bu arada zenfone 5 mi İT4'mü ?? ilk android telefonum (akıllı telefon) olacak :) en önemlisi konuşma sesi ve kamerası şak şuk foto çekmek istiyorum samsunglarda lg'lerde tık tık çekiyor bunda da öyle mi tavsiye edilir mi ? Alırsam peşin alıcam çünkü vodafone'luyum. Çektiğiniz fotolardan atsaydınız çok iyi olurdu.

Video cekmeyecekseniz kamerasi guzel ve hizli. Konusma sesinde ben bir sorun yasamadim. Gayet net.

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orijinalden alıntı: ugri28

Ayrıca kendi sitesinde 619 yazıyorsa avea'nın kendi bayilerine gidin ve oraları şikayet edin.

Video cekmeyecekseniz kamerasi guzel ve hizli. Konusma sesinde ben bir sorun yasamadim. Gayet net.

ben de bakıyorum işte ilk telefonum olacak bu şekilde :) tereddüt yaşıyorum Z5'e anrdoid 5'de gelecekmiş pil sorunu çözülür umarım kafam karma karışık oldu ne alacağımızı şaşırdık her gün farklı telefon çıkıyor.

• arkadaşlar ana depolama birimi direkt olarak harici sd kart yapılabiiyormu ve sd karta uygulama taşınbiliyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: erh

arkadaşlar ana depolama birimi direkt olarak harici sd kart yapılabiiyormu ve sd karta uygulama taşınbiliyor mu

Evet

Bu telefonu sadece benim gibi nakiti olmayip uzun vadeli dusuk taksitle telefon alacaklara tavsiye ediyorum . İn touch 3 daha iyi video cekiyor .

• arkadaşlar gu gün çektiğim fotolardan birini paylaşmak istiyorum arka kamera için örnek olur diye düşünüyorum dosya boyutu 3.1 mb
    bu arada turkcell t50 de radyo normalde gelmiyordu ama sonradan yapılan yükleme ile aktif hale geliyordu acaba bizim cihazında böyle bir özelliği var mı?

Avea İn Touch 4 / ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertancay -- 17 Ocak 2015; 20:20:23 >
  • Android Lolipop güncellemesi için Avea'ya mail attım.
    Sizlerin de mail göndermenizi tavsiye ediyorum... Bahsedilen sıkıntıların(kararma problemi) yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Yani güncelleme ile düzeleceğini tahmin ediyorum...

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.