Şimdi Ara

Avea İn Touch 4 / ANA KONU (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
28
Favori
89.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de iki gün önce aranıza katıldım. Şuanki problemimi whatsapp'ın çalışmaması ama bu şebeke kaynaklı da olabilir. Eşimde de xperia z2 var o da iki gündür whatsapp kullanamıyor. Avea hatta sanırım sebeke sorunu yaşıyoruz. Facebook messenger de calışmıyor. fecabook mesajlarını opera tarayıcıdan görebiliyorum.

Bir de Tetheringi açıp kablosuz net paylaşımında bulunamadım. Pc de bağlantı var gözüküyor fakat net yok. Bu da sanırım şebekeyle ilgili. Köyde olduğum için şimdilik beklemedeyim.

Son olarak el hareketiyle selfie'yi biraz daha detaylı anlatabilecek biri çıkarsa gerçekten minnettar olacağım.
  • sorun şebeke olabilir ama tarayıcı çalışıp da whatsapp filan neden çalışmıyor anlamadım. şehir de düzelir belki.

selfie de ise ön kamerayı açıp ayarlardan selfie modu seçip ekrana elinizi görecek şekilde kaldırın elinizi tanıyınca ekranda el simgesi gösterecek elinizi kapatın geri sayıma başlayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahokan

sorun şebeke olabilir ama tarayıcı çalışıp da whatsapp filan neden çalışmıyor anlamadım. şehir de düzelir belki.

selfie de ise ön kamerayı açıp ayarlardan selfie modu seçip ekrana elinizi görecek şekilde kaldırın elinizi tanıyınca ekranda el simgesi gösterecek elinizi kapatın geri sayıma başlayacak.

Sorun çözüldü. Wap ayarı etkinmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar intouch 4 de medya sunucusu yada ortam sunucusu nerden açılıyor ayarlardan bulamadım bir yardım lütfen...

• zamanlanmış açılma ve kapanma ile ilgili bilgisi olan var mı? android 4.4 de bu özellik yok mu? yada telde bu özellik yok.
    bir bilen varsa yardımcı olsun lütfen!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahlaksahibi

2.5 senelik motorola atrix den sonra ilaç gibi geldi.telefon konusunda resmen sınıf değiştirmiş gibi oldum gerçekten güzel telefon.ama önemli olan zamanla ne göstereceği. ben 36 ay taksitli aldım oyunla ıvırla zıvırla işim olmaz internet birkaç banka uygulması ve alo diyeyim ve beni üzmesin yeter eğer ki 3 sene sorunsuz kullanabilirsem bence süper bir telefon demektir

aynen kardeşim ...

• üstadlara soru;

günde 1 saat (subway surfers tadında) oyun, 1 saat facebook, gün boyu mesajlaşma, 30 dakika konuşma, 1-2 saat müzik dinleme 1 saat internet için sahibini üzer mi bu telefon?
  • anadolu007 kullanıcısına yanıt
    En az %20 şarj kalır daha fazla da olabilir. Önce ki sayfalarda fotoğraf paylaştım şarj konusunda. Gayet yeterli olur size..

• İyi günler arkadaşlar bildirim ışığı yanıyor telefonun yan tuşlar ekran çalışmıyor şarz olmuyor nedeni hakkında bilgisi olan var mı ? telefon açık arayınca çalıyor ama ekran gelmiyor işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogicelikors

İyi günler arkadaşlar bildirim ışığı yanıyor telefonun yan tuşlar ekran çalışmıyor şarz olmuyor nedeni hakkında bilgisi olan var mı ? telefon açık arayınca çalıyor ama ekran gelmiyor işte

Telefonun açma kapama tuşunu 6 saniye basılı tuttun

• Arkadaşlar yeni bir sorun: ne yaptıysam rehberdeki bir kişiye fotoğraf ekleyemedim. Ya ben beceriksizim ya da telefonda hata var.

Telefon hafızasını seçiyorum ama olmuyor. Pek mühim değil ama bu işlemi yapmalıydı.

• ben değişebildim fotoğraf. sorun yok bende
  • Galeriden ayarlarınca oldu.

• ALARM

Arkadaşlar Avea in Touch 4'te alarmı telefon kapalı iken çalıştıramadığımı belirtmiştim. Bu konuda bilgisi olan yok mu?
  • ALARM TEL KAPALI İKEN ÇALIŞMIYOR!!!!!!!

Ben de Avea in Touch 4'te telefon kapalı iken alarmı çalıştıramadım. Hatta yeni bir alarmı sisteme yükledim. Ancak o'da telefon kapalı iken çalmadı.

Garip ama 4 G seviyesindeki bir telefonda bu özelliğin olmaması beni de şaşırttı!!!!
  • Telefonu kullanalı 1 hafta oldu. Tecrübelerimi paylaşmak istedim.

İlk önce avea tema hemen kaldırın bana göre gereksiz. Ayarlarda launcher diye yazan bir tema daha var o daha hızlı ve stabil.

Açıkcası 5 inç telefon belki ufak olur diyordum ama yanılmışım gözüme harika geldi boyutu.

Ekran gayet kaliteli kesinlikle Avea - Zte ile birlikte iyi bir ürün çıkarmış. Renkler vs. canlı.

Beyaz bir kılıf ile birlikte kullanıyorum, siyah-beyaz çok şık görünüyor her eline alan markasını soruyor diyebilirim

1 GB ram olayına gelirsek kesinlikle bana yetiyor hatta sürekli 400 mb ram boşta.

Yerinizde olsam telefonu alınca sırayla avea tema kaldırın ve launcher yapın. Sonra avea ile birlikte gelen tüm uygulamaları silip telefonu yeniden başlatın.

Artık istediğinizi yüklüyebilirsiniz

Finansbank Enpara
    Paypal Mobil
    Kafa Topu
    Misli.com Mobil

Aktif olarak bu uygulamaları sürekli kullanıyorum ne kasma var nede birşey

Sadece Rehberine biraz zor alıştım oda zamanla oluyor artık.

Ayrıca telefonda ısınma denilen şey kesinlikle yok diyebilirim. Babamda s4 var kışın soba gibi kullanıyoruz Ama benim telefon buz gibi

Kesinlikle alıcak olanlara tavsiye ediyorum, günde 1 TL harika bir cihaz.

4 çekirdek 64 bit işlemcide hakkını sonuna kadar veriyor

Bu arada zevkli bir kaç oyun tavsiyesi yaparsanız sevinirim, İlk android telefonum bu benim çok bilgi sahibi değilim oyun konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 4 Şubat 2015; 20:49:51 >

• Kişiler SIM kişileri ise Fotoğraf ekleyemezsiniz. Kişileri telefon'a aktarırsanız ondan sonra ekleyebilirsiniz.

Naçizane tavsiyem rehberdeki tum kişileri Dışa Aktar seçeneği ile yedekleyin.
    Sonra telefondaki sim dahil tum kişileri silin.
    Sonra yedekteki kişileri gmail hesabınıza aktarın. Gmail'de kişiler içe aktar seçeneği ile aktarabilirsiniz.
    Rehberi gmail hesabınıza bağladığınızda hem yedeklenmiş olur hem de istediğiniz değişiklikleri rahatlıkla yapabilirsiniz. Ben zaten bunları biliyorum derseniz, lütfen yazdıklarımı görmezden gelin.
    Kolay gelsin
  • arkadaşlar kolay gelsin burası yerimi bilmiyorum ama bende bu avea intouch 4 den aldım 1 ay oldu fakat 1 aydır navigasyonu kullanamıyorum birkez sesli yonlendirme yaptı sonrasında yapmadı rota hesaplanıyor diyor kalıyor konum açık mod yuksek doğrulukta fakat yonlendirme yapmıyor yandex navi yi kurmuştum ama hiç kullanamıyorum özellikle navigasyon için akıllı telefon almıştım ben yardımcı olabilecek arkadaş varmı programı kaldırdım kurdum telefonu fabrika ayarlarına cevirdim sonuç değğşmedi
  • bu telefonu almayı düşünüyorum ama video kaydı kalitesiz ve 8 fps deniyor, telefonu kullanan arkadaşlar kaç fps olduğunu yazarsa çok memnun kalırım.
  • serhat tu S kullanıcısına yanıt
    Google mapsla sorunsuz çalışıyor navigasyon başka programlarla denemedim.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.