Bildirim
Avea İnternet tarifesi önerisi
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
1GB 9TL yeterlidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: SEGHRİ
1GB 9TL yeterlidir.
konu kapanmıştır -
Evet yaptım ama 20 tl yüklemiştim 11 tl kaldı andro marketten angry birdü çekerken kalan 11 tlmide çekti avea ne iş bu -
Aktivasyon mesajı geldi mi? Paket devreye girdi mi? -
Evet girmeden önce paket devereye girmişti mesaj ıda geldi -
arkadaşar bu 1gb paketini kullanmak için telefonun 3g ile mi cekmesi gerek yani edge ile cekerken internete girdiğimizde kontörden mi düşer ? -
Hayır. Verilen internet hizmetleri sabittir, aynı pakete dahil. Sen o anda 3g alıyorsan 3g kullanırsın, yoksa Edge. -
anladım hocam teşekkür ederim bilgi verdiğin için -
quote:
Orijinalden alıntı: Ridermark
Evet yaptım ama 20 tl yüklemiştim 11 tl kaldı andro marketten angry birdü çekerken kalan 11 tlmide çekti avea ne iş bu
son durum ne? neden gitmiş liralar?? arayıp söyleseydiniz geri yüklein 11lira mı diye.. internet paketi aldıktan sonra kotayı aşmadığınız sürece ekstra ücret yazmaz
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 444 lü numara nasıl alınır
- türk telekom fatura kesim tarihi değiştirme
- türk telekom yıldızlı günler
- türk telekom havuzdan numara seçme
- cep magnet
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- türk telekom internet çekmiyor
- iphone servis yok hatası
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X