Avea inTouch 2 olarak piyasada olan ZTE Blade 3 telefonunu 4.0.4 ten 4.1.2 ye yükseltmek istedim. ZTE, ZTE Blade 3 Root Tool isimli bir program yayınlamış, oradan root ederken telefon yeniden başladı ve CWM'de açıldı. Bende sevindim root tool işini bitrmeden rom yüklemeye asıldım. Rom yüklenirken root tool o arada işini bitirmez mi. telefon yine yeniden başlattı kendini yüklemenin ortasında. Artık güç ve ses açmayla tel açılırken Android system recovery <3e> başlığı altında sıkıştım kaldım. Açtığım her .zip'te E:failed to verify whole file signatur gibinim E:signature verification failed ınstallation aborted gibinim uyarılar alıyorum. Diğer seçeneklerde md5 check ve wipe'lar falan. Buradan kurtulurum. Telefonu PC'ye taktığımda ADB interface olarakta gösteremiyorum. Nasıl Çıkarım Bu işin içinden.
I appreciate help all given.
arkadaşlar bu telefonun home tuşu kapasitif olmadığından telefonu download mode da açamıyorum. bunun nasıl yapılacağını öğrenebilir miyim. millet ya download mode dan odin ile halletmiş ya da telefonları açılır halde olduğundan adb üzerinden. Bende ikiside olmuyor.
içinizden yeter artık az araştırın şunu diyosunuzdur belki ama olay harbi farklı yav. milletin çözüş şekli bu telefona uymuyor uyanlarda çözülmeden kalmış.
aynen bendede oldu yapabildin mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme