Şimdi Ara

Avea Intouch 3 Menü Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İki gün önce "Avea Intouch 3" telefon aldım. Telefon genel olarak iyi denebilir ancak canımı sıkan bir sıkıntısı var. 2 adet Launcher var:

1- Avea Launcher
    2- Home Launcher

1- Avea Launcher'da menüdeki programları istediğim şekilde düzenledim. Telefonu kapatıp açtığımda kendi (default) sıralamasına geçmişti. Biraz uğraştan sonra bir yer buldum ve düzeni kendi ayarladığım şekle getirdim (Menü > Ana Ekran Ayarları > Görünüm > Program Listesi'ne tıklayınca "Ekli olanlar" yerine "Ayarlanabilen" seçince benim düzene geliyor). Ancak her açılışta bu işlemi yapmam gerekiyor.

2- Home Launcher'da menüye girdiğim zaman ise sadece alfabetik sıralama yapıyor ve benim düzenlememe hiçbir şekilde izin vermiyor.

Avea Müşteri Hizmetleri'ni aradım, konu hakkında teknik destek verecek birisi veya numara olmadığını, en yakın bayiye gitmem gerektiğini söylediler.

Telefon çok yeni olduğu için çok fazla bilen yoktur sanırım ama en azından fikirlerinizle bana yardım edebilirseniz sevinirim, çünkü bu telefonu bu şekilde kullanmam da kullanamam da.

Şimdiden teşekkürler...

• hocam google play bir çok launcher var illa aveanınkini kullanmanıza gerek yokki. Senin sorunun launcherden kaynaklanıyor görüldüğü gibi
  • G.Play da dünya kadar launcher var. Onlardan denemelisin
  • Tavsiye edeceğiniz launcher'lar var mı? Çok güzel olması gerekmez. Telefonu kasmasın, iğrenç te olmasın yeter :)

Bu arada neden 2 adet sorunlu launcher koymuşlar ki içine? İkisini de kaldırabilir miyim? Çünkü program listesinde görünmüyorlar.
  • Bu arada Play Store'dan 2 tane launcher indirip denedim ama onlarda da istediğim sıralamayı yapamıyorum. Alfabetik sıra veriyorlar :(

İndirdiklerim "Nova" ve "Solo".

Benim tek istediğim uygulamaları istediğim sırada dizmek. Bu işi yapacak bir launcher yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: mulugol

Bu arada Play Store'dan 2 tane launcher indirip denedim ama onlarda da istediğim sıralamayı yapamıyorum. Alfabetik sıra veriyorlar :(

İndirdiklerim "Nova" ve "Solo".

Benim tek istediğim uygulamaları istediğim sırada dizmek. Bu işi yapacak bir launcher yok mu?

Go launcher

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Go launcher cok iyidir kasmaz falan iste

• quote:

Orijinalden alıntı: onur.mertt2

bunu dene istersen 4.4.2 orjinal launcher bu

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.launcher

tabi bide bu war pek severim kendisini :D

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gtp.nextlauncher.trial

Orjinal launcher için cihazla uyumlu değil diyor. Şimdilik Go Launcher kurdum. O istediğim işi yapıyor ama bir de şu ekstradan kurduğu bir sürü ıvır zıvır program olmasa :(

• mulugol kullanıcısına yanıt
    E siliver silemiyormusun

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömersgs

E siliver silemiyormusun

Aslında kurdukları program değil gibi. Kaldırma listesinde görünmüyorlar. Sanki kısayol gibi. Onları da sildim :)
  • Arkadaşlar, şu avea launcher'ın sorununu çözen olursa buraya yazabilir mi lütfen. Go launcher güzel ama hala sevemedim kendisini. Başka bir launcher da bulamadım. Ya da custom rom çıkarsa yazarsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.