Bildirim
avea jet modem bağlantı sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
jet modemi laptopta kullanıyorsan başka bir usb den dene... -
gözümden kaçmış ödenmemiş fatura mevcutmuş ödeme yapınca bağlanmaya başladı. teşekkür ederim -
Alırken bulunduğunuz bölgede 3g var derler. Alırsın 3g nerde, edge'den bağlansan şükredersin.O kadar berbat bir 3g servisi var aveanın. Avea jet modemle ilgili sorunu konuşmak için müşteri hizmetlerini belki 15-20 defa aradım. Sürekli dosya oluşturuyolar araştırmak için ama 2 haftayı geçti sonuç yok. Konuştuğum bütün müşteri temsilcileri işlemi hızlandırmak için mail atıyo teknik servise ama hiçbişey olmuyor. İnsanları oyalamaktan başka birşey yapmıyorlar. 5 yıldır telefonda avea hat kullanıyorum, nerdeyse bütün ailem avea kullanıyor, bu jet modem olayından sonra hepsini iptal ettirip aveadan uzak durmayı düşünüyorum. Ben hayatımda hiç bu kadar sorumsuz müşteri hizmetleri görmedim. Herkes uzak dursun aveadan. -
bende aldım dun avea jet modem.telefonun cektıgı her yerde gırebılır mıyım dedım gıdersın dediler.telefonun ful ve fulden 1 tırnak az oldugu yerde baglantı bıle yapamıyorum.edge ten gectim.ne kadar dandık mıiş.ustelık 1 yıl da sözlesme imzaladım.hattımı da geri tasıyacam.sozlesmeyı de ıptal edecem.degıl bır sene 1 gun bıle tahammul edemem buna.1 saat ancak gırebıldım o da baskasının evinde.2 dakıkada bır sayfa acarak o da.turkcelde boyle ıse dememkki turkıye coook geri kalmıs bu konuda.rusyada 2 sene kullandım hıc slrun olmadı cekmeme gıbı.ve dosya ındır ken 400kb san gordugum oluyordu.aveda ıse sayfayı acmaya korkuyorum.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- internet 04 ne demek
- istekte bulunduğunuz öğe satın alınamıyor
- hattımı taşıdım eski fatura nasıl öderim türk telekom
- türk telekom e sim
- türk telekom"a geçiş kampanyaları 2024
- vowifi nedir
- gizli numaradan arama
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- türk telekom internet çekmiyor
- turkcell abone sayısı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X