Şimdi Ara

Avea Kamu Mega Tarifesi (Referans Sistemli) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
37
Favori
191.344
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevap verip kale almayın gider kendi kendine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler benım arkadasta yapalım dedıde benım sec 500 e 40 gunum kaldı taahhutumun bıtmesıne ne yapsam beklesem mı yoksa vakıt kaybetmeden gecsem mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

numaramı türkcelden taşıdım 4 gündür mega terifeye geçiş olmuyordu, müşteri hizmetlerini aradım,30 gün beklemem gerektiğini söylediler. ısrar ettim fakat mega tarifeye geçiş olmadı ,var mı bir yolu geçişin

Referans tarifeye gececektiniz.eger herhangi bir aveatarifesine gecerseniz 1ay beklemek ggerekiyor.israrla uyardim ben bayideki elemani referansla ac diye.bu arada bugun fethiyede bir bayi abime bimcelden geciste 15 lira simkart ucreti istemis.ayrica bimcellden aveaya gecerken bimcellde en az 10lira bakiyen olmasi lazim demis bu ne kadar dogru karsilasan varmi bu durumla

• İşin kaymağını yiyen mensuplar dökmüş kimliklerini ortaya.. Afiyet olsun beyler, ticaretin arasında biraz suçlu vs yakalayın millete faydanız olsun öyle pmlerde tok tavırlarla bir referansa 40 tl 50 tl çekmesi değil.. ANLAYAN ANLADI !!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yer_cekimi

quote:

Orijinalden alıntı: addnone

Daha önce sağlık çalışanları bazında kamu referansı almıştım. Pazarlık niyetiyle 500 ü arayıp bununla Mega Tarifeye geçip geçemeyeceğimi sordum. Doğal olarak olmaz dediler. Onun dışında da ne taahhüt ne de başka türlü bir indirim imkanı tanıdılar. Ya arkadaş muhabbeti nasıl pazarlık aşamasına getiriyorsunuz hiç anlamadım. Ben ne zaman müşteri hizmetlerini arayıp blöf yapsam adamlar tüm blöflerimi görüyor (Aynı şey Digiturk'te de olmuştu) Millet taahhüt süresi bitince arayıp çatır çatır pazarlık yapıyor, ben arayınca eleman bana şu an için size sunabileceğimiz bir alternatif yok dedikten sonra hattı taşırım o zaman dememe rağmen yapacak bişey yok diyor. Ben faturaları gazoz kapağıyla mı ödüyorum arkadaş :@ snir oldum yeminle

Ben avea müşteri hizmetleri aradığımda" ben türkcell'e geçmek için birazdan türkcell e gideceğim. hattımı sizden mi kapacağım yoksa Türkcell yetkilisi avea hattımı kapatabiliyormu? nasıl oluyor yardımcı olurmusunuz" diyorum. Sonra beni Avea Genel Merkeze bağlıyorlar.. Sağolsun genel merkezdeki arkadaş senden önce pazarlığa başlıyor. Bu sefer o ne derse sen kabul etme... :)

Yerlerdeyim :) bende ttneti aradım Tivibu bozuk yarın bütün sistemi sokuyorum dedim iptal edicem dedim. Bana 4gb flash ve yeni Tivibu cihaz verdiler. Kayıt yaparsın abey dedi kuran eleman :)

• quote:

Orijinalden alıntı: oaston

İşin kaymağını yiyen mensuplar dökmüş kimliklerini ortaya.. Afiyet olsun beyler, ticaretin arasında biraz suçlu vs yakalayın millete faydanız olsun öyle pmlerde tok tavırlarla bir referansa 40 tl 50 tl çekmesi değil.. ANLAYAN ANLADI !!!

Neden sinirlisin ki? şahsın elinde böyle bir hakkı var ve satıyor. Aerobilet zamanında 100 tl lik hesap dağıttı, herkes bedavadan aldı. Sonra para ile satıldı hep. kimi 25 istedi kimi 45. İsteyen aldı isteyen almadı. Bunun tepkisini şahsa vermen garip geldi bana. Sonuçta mal onun istediği gibi tasarruf hakkı ona ait. Yanılıyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: birikideneme

quote:

İşin kaymağını yiyen mensuplar dökmüş kimliklerini ortaya.. Afiyet olsun beyler, ticaretin arasında biraz suçlu vs yakalayın millete faydanız olsun öyle pmlerde tok tavırlarla bir referansa 40 tl 50 tl çekmesi değil.. ANLAYAN ANLADI !!!

Neden sinirlisin ki? şahsın elinde böyle bir hakkı var ve satıyor. Aerobilet zamanında 100 tl lik hesap dağıttı, herkes bedavadan aldı. Sonra para ile satıldı hep. kimi 25 istedi kimi 45. İsteyen aldı isteyen almadı. Bunun tepkisini şahsa vermen garip geldi bana. Sonuçta mal onun istediği gibi tasarruf hakkı ona ait. Yanılıyor muyum?

İlk yazımı oku ondan sonra yorumda bulun, tamamen aveaya çatıyorum, senin yorumda bulunduğun 2. yazım benim ilk yorumuma karşı yalan yanlış cevap verenlere..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: birikideneme

quote:

İlk yazımı oku ondan sonra yorumda bulun, tamamen aveaya çatıyorum, senin yorumda bulunduğun 2. yazım benim ilk yorumuma karşı yalan yanlış cevap verenlere..

Avea'ya çatma konusunda haklısın. Bu kamu tarifesi bile düşündüğünde fiyatı yüksek. Ne kaybederler ki herkese interneti konuşması mesajı dahil full paketi 20 tl den verseler? Eminim en iyi teklifi kim verirse o operatör patlama yaşar. Ama şu da bir gerçek ki bir yığın tarife çıkartarak milletin kafasını karıştırıyorlar ve istedikleri gibi ücretlendirmeyi yapıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: babaeskili

Ya bu bekleyen referansı iptal etme yokmu 1 haftadan önce .

Hattı vodafondan taşıdım avea ya,referans olan polisin hattı uyumlu değilmiş (yada vazgeçti öyle dedi) 6 gündür tarifesiz kaldım yeni referans buldum kaydedemiyorummm

İlk 2 günde internet de açık kalınca 105 tl güncel faturam oluştu

bence direk müşteri hizmetleri ile konuşun bu durumu yada twetter dan aveadestek le paylaşın, onlar bulur çözümü. çok az zamanınız kamış burada zaman kaybetmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babaeskili

Ya bu bekleyen referansı iptal etme yokmu 1 haftadan önce .

Hattı vodafondan taşıdım avea ya,referans olan polisin hattı uyumlu değilmiş (yada vazgeçti öyle dedi) 6 gündür tarifesiz kaldım yeni referans buldum kaydedemiyorummm

İlk 2 günde internet de açık kalınca 105 tl güncel faturam oluştu

bende aynı durumdayım ,mega tarife sandığım arkadaşımı referans gösterince ,akıllı kamuya geçtik,bunu tek çözümü; tekrardan normal bir tarifeye(S.E.Ç. Konuşmak Lazım 500 Tarifesine geçtim ) geçip 1 ay dolduktan sonra mega tarifesi olan birini referans gösterip mega tarifye geçeceğim.

• Arkadaslar android telefonu modem yapinca internet kotadanmi yiyor.tecrübe eden var mı.

• quote:

Orijinalden alıntı: AHATYAKUP

Arkadaslar android telefonu modem yapinca internet kotadanmi yiyor.tecrübe eden var mı.

Kotadan yer daha önce denemistim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 17 Ağustos 2013; 13:33:55 >
  • Selam arkadaşlar referans olacak kişinin bu tarifeye geçiş yapmış ve bir ay süre geçmiş olması diye bir şart var mı? Bizimkiler avea bayisine gitmiş böyle demişler de...

• Bu tarifeye geçsem bir sene taahhütlu %50 indirimim devam eder mi?

• Benim planım şu :
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/SECKonusmakLazim500Tarifesi
    Bu tarifeye geçmek : 22 TL 500 DK konuşma
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/MaksiInternetPaketi
    Bu tarifeyi ekletme : 15 TL Sınırsız İnternet
    1 Ay sonra da Kamu Mega için referans aramak.
    Hem internet hem konuşma daha uygunu varmıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: espanyol55

Bu tarifeye geçsem bir sene taahhütlu %50 indirimim devam eder mi?

Ediyor

• yanlış fatura gönderip 20 temmuzdan beri düzeltmeyen ve bir çözüm üretmeyen vodafone'a kızıp heran Avea müşterisi olabilirim!
  • quote:

Orijinalden alıntı: espanyol55

Bu tarifeye geçsem bir sene taahhütlu %50 indirimim devam eder mi?

90 gun kalan %50 indirimim vardi, bu faturam 13.5 tl geldi, hem %25 taahhut indirimi hemde %50 indirimimi birlikte uygulamislar, ben 3 ay daha mega paketi 13.5 tlye kullanicam, eger bir yil %50 indirminiz varsa hic beklemeyin gecin bu tarifeye ve 13.5 tlye pasa pasa kullanin mega paketi..

• geçen ay Süper ikili (4gb internet + 1000 dakika) 4 aylık taahhüdümü bozup mega kamu egm'ye taahhüdlü geçtim.

Fatura ikisinin karması 27 TL küsür bişi geldi. Taahhüd bozma cezası 10TL * 3 Ay 30 TL gibi bir rakam ödemem gerekiyordu. ses seda yok şimdilik.

Başka böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba. yoksa sonradan sürpriz mi yapacaklar
  • Bu tarifede olmayanlar hangi tarifeyi kullanıyor arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.