Şimdi Ara

Avea Kamu Mega Tarifesi (Referans Sistemli) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.133
Cevap
38
Favori
189.473
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: msunlu

quote:

Orijinalden alıntı: Harley Quinn

quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Normal vatandaş olarak bizim ne eksiğimiz var arkadaş aynı tarifeye en az 2 kat ödüyoruz? Maaşını ödediğimiz kesime ,hadi yaptığı işten dolayı pozitif ayrımcılık olduğunu düşünelim, bir derece kabul edebilirim ama bir mensup için 7 hat alıp 3 erden 21 referans hakkı vermek terbiyesizlik değilde nedir? Avea emniyet mensuplarına kıyak geçmekle kalmamış özel ticari imtiyaz vererek diğer abonelerini keriz yerine koymaktadır. Tarife imtiyazına sahip mensuplarda yaptıkları satışlarda burunlarından kıl aldırmıyorlar haliyle.. BTK ya herkes şikayetini bildirsin arkadaşlar kimse böyle bir uygulamada eşitlikten hak hukuktan bahsedemez.. Utanmasalar YANDAŞ TARİFESİ çıkaracaklar

Senin beynine oksijen gitmiyor anlaşılan çık biraz hava al bence. Egm nin zaten uzun süredir anlaşması vardı anlaşma süresi dolunca yenilendi kurumlar arası anlaşma seni niye geriyor benzerlerini diğer kurumlar da yapıyor zaten.

hiddetlenmeye gerek yok arkadaşlar.
    eşimi de mega paket tarifesine geçirmek için MH yi aradı eşim. dediki eşimin referansıyla mega pakete geçmek istiyorum.
    MH: siz zaten kamu tarifezi kullandığınız için geçebilirsiniz, eşinizin referans olmasına gerek yok

bu cümleden sonra bir iki güvenlik sorusunu takiben eşimin tarifeye geçişi onaylandı. bana da herhangi bir referans mesajı gelmedi..

yani ben şimdi kamu mini veya herhangi bir kamu tarifesine geçsem ve daha sonra da mega geçmek istesem referanssız geçebilecek miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: psyko91

quote:

Orijinalden alıntı: msunlu

quote:

Orijinalden alıntı: Harley Quinn

quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Normal vatandaş olarak bizim ne eksiğimiz var arkadaş aynı tarifeye en az 2 kat ödüyoruz? Maaşını ödediğimiz kesime ,hadi yaptığı işten dolayı pozitif ayrımcılık olduğunu düşünelim, bir derece kabul edebilirim ama bir mensup için 7 hat alıp 3 erden 21 referans hakkı vermek terbiyesizlik değilde nedir? Avea emniyet mensuplarına kıyak geçmekle kalmamış özel ticari imtiyaz vererek diğer abonelerini keriz yerine koymaktadır. Tarife imtiyazına sahip mensuplarda yaptıkları satışlarda burunlarından kıl aldırmıyorlar haliyle.. BTK ya herkes şikayetini bildirsin arkadaşlar kimse böyle bir uygulamada eşitlikten hak hukuktan bahsedemez.. Utanmasalar YANDAŞ TARİFESİ çıkaracaklar

Senin beynine oksijen gitmiyor anlaşılan çık biraz hava al bence. Egm nin zaten uzun süredir anlaşması vardı anlaşma süresi dolunca yenilendi kurumlar arası anlaşma seni niye geriyor benzerlerini diğer kurumlar da yapıyor zaten.

hiddetlenmeye gerek yok arkadaşlar.
    eşimi de mega paket tarifesine geçirmek için MH yi aradı eşim. dediki eşimin referansıyla mega pakete geçmek istiyorum.
    MH: siz zaten kamu tarifezi kullandığınız için geçebilirsiniz, eşinizin referans olmasına gerek yok

bu cümleden sonra bir iki güvenlik sorusunu takiben eşimin tarifeye geçişi onaylandı. bana da herhangi bir referans mesajı gelmedi..

yani ben şimdi kamu mini veya herhangi bir kamu tarifesine geçsem ve daha sonra da mega geçmek istesem referanssız geçebilecek miyim?

kesin birşey söylemeyim ama geçen muhabbeti aktardım size. ne biyere mesaj atıldı ne de bana herhangi bir onay mesajı geldi.

Edit: Eşim "Avantajlı kurum tarifesi"'nde idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msunlu -- 19 Ağustos 2013; 15:14:35 >

• acaba referans nasıl bulabilirim?
  • referans araniyor,teklifler ucmamak kaydiyla pm den yapilabilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar referans olayı kişi bazında mı hat bazında mı? bir polis arkadaşın 4 tane hattı var, hepsi mega ve kendi adına. bu kişi 4x3 kişye mi referans olur, yoksa sadece 3 kişiye mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

arkadaşlar referans olayı kişi bazında mı hat bazında mı? bir polis arkadaşın 4 tane hattı var, hepsi mega ve kendi adına. bu kişi 4x3 kişye mi referans olur, yoksa sadece 3 kişiye mi?

Referans hatta değil, TC numarasına bağlı olduğundan sadece 3 olur.

Referans aranıyor, yardımsever birisi olursa ya da uçmamak kaydıyla ücretiyle alabilirim.

• slm arkadaşlar bende 657 tarifesindeyim 2 gun sonra taahhutum bitiyor.defalarca arayıp bu tarifeye geçmek istedim olmaz diyorlar nasıl yapabilirim kamu tarifesinden başka kamu tarifesine geçiş oluyor mu tesekkurler
  • 500 mb kaldı geçen ayda o da çok üzdü beni

• referanssiz gecenler acaba kamudan mi gecis yaptilar .
  • Arkadaşlar bana referans olan hat başka tarife kullanabilir mi ? İlla kamu Mega mi olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

referanssiz gecenler acaba kamudan mi gecis yaptilar .

evet ben akıllı kamudan referanssız geçmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaltun

quote:

nasil yaptigini anlatir misin arkadasim

• Arkadaşlar bize referans olan kişi başka tarifeye geçerse biz de geçiyor muyuz otomatik olarak?

• quote:

Orijinalden alıntı: tcreis

quote:

quote:

önceki mesajlarda yazmıştım.

quote:

Ben bu aveayı anlamadım arkadaş.Dünden beri akıllı kamu tarifesinden kamu mega tarifesine referans ile geçmek istedim.Sms gönderdim.Yalnız bireysel abonelerin referans sistemi ile bu tarifeye geçebileceği cevabı geldi sms ile.Bende bugün twitter aveadestek'e yazdım neden bu tarifeye geçemediği mi?Sonra aradılar avea bayilerinden geçebilirsiniz diye.Bende avea bayilerinin geçiş yaptırmadığını söyledim.3 kez telefondaki arkadaş bilgi alıp size döneceğim dedi ve en son aramasında referanssız olarak sizi Kamu mega tarifesine geçirmeyi deneyeceğim dedi ve geçirdi:) Şaştım kaldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 20 Ağustos 2013; 22:19:25 >

• Arkadaşlar bugün avea bayisine gittim. Referans olmak isteyen polis arkadaşımin en az bir ay faturasının ödenmesi gerekiyormus. Tarife zaten çıkalı çok olmadı o yüzden hemen gecemeyebilirsiniz dedi. doğru mu arkadaşlar??

Ona göre hattı taşıyacağım. 7 gün içinde geçemessem sıkıntı olmasın diye soruyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tcreis

quote:

quote:

önceki mesajlarda yazmıştım.

quote:

Ben bu aveayı anlamadım arkadaş.Dünden beri akıllı kamu tarifesinden kamu mega tarifesine referans ile geçmek istedim.Sms gönderdim.Yalnız bireysel abonelerin referans sistemi ile bu tarifeye geçebileceği cevabı geldi sms ile.Bende bugün twitter aveadestek'e yazdım neden bu tarifeye geçemediği mi?Sonra aradılar avea bayilerinden geçebilirsiniz diye.Bende avea bayilerinin geçiş yaptırmadığını söyledim.3 kez telefondaki arkadaş bilgi alıp size döneceğim dedi ve en son aramasında referanssız olarak sizi Kamu mega tarifesine geçirmeyi deneyeceğim dedi ve geçirdi:) Şaştım kaldım :)

musteri temsilcisinin adini biliyormusunuz
    aradigimizda onu baglatalimda gecis yapsin. kimisi olmaz diyor . gecis yapanlar var deyince de yanlis bilgi almissiniz deyip kapatanlar oluyor. cok acayip avea. bir arada musteriye gore indirim falan yapiyorlardi.
    hatta once 50% indirim yaptirip kendi kamu hattimizda 1 yil taahiutlu kalicam deyip sonra da megaya gecsek super olur

• akıllı kamu tarifesindeydim. bir haftadır mega tarifeye geçmek için cırmalıyorum. yok siz kamudasınız önce bireysele geçeceksiniz 30 gün bekleyeceksiniz referansın ıslak imzası gerek vs. vs. bin dereden su getirtmeye çalıştılar en sonunda dayanamadım. tekrar müşteri hizmetlerini aradım mega pakete geçmek istediğimi tatlı dille anlattım. tatlı dille geçemezsiniz dediler. bende tekrar tatlı dille avea kapattırma servisindeki arkadaşınıza bağlatır mısınız dedim. buradan bağlayamayız dediler. hattımı iptal ettireceğim nasıl bağlanacağım siz bağlamazsanız dedim. yok bayiye gidecekmişim form dolduracakmışım sonra müşteri hizmetleri beni arayacakmış. ulan tepemi attırdılar kardeşim beni hat iptaline bağla diye çıkışınca artık bağladı. 3-5 dakika bekledikten sonra çıkan bayanada hattımı kapattırmak istediğimi söyledim. bayan neden kapattırmak istediğimi sordu bende mega pakete geçmek istediğimi ama artık gına geldiğini artık hattımı iptal ettirip türkcele geçeceğimi söyledim. bayan bana sizi mega pakete geçirmek yerine indirim yapalım dedi. ne kadar yapacaksınız dedim önce %25 den açtı. %50de anlaştık. 38 küsürlük tarifeye %50 indirim yaptılar. aynı indirimden eşiminde yararlanmasını sağladım. taridfe paketim: 500 dk her yöne 3000 dk avealılarla 2gb internett.

sms almayı beceremedim çünkü kapattıktan sonra aklıma geldi. :)

• Akıllı Kamudayım msj atıp deneyeyim dedim olmadı :)
  • Konu referans isteme konusuna donmus.

• Emniyet mega tarifesi için referans ihtiyacım var ücreti karşılığı pm atın.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.