Şimdi Ara

Avea Kamu Mega Tarifesi (Referans Sistemli) (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
38
Favori
189.799
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elimde iki tane kamu mega tarifesi var. kendimde kullanıyorum süper...
  • Referans arıyorum fiyat konusunda anlaşırız.PM bekliyorum.
  • 2 adet referans alınacaktır.Verilecek ücret 70 tl'dir.
  • 35 tl dan 1 adet referans alınacaktır
    Satmak isteyen arkadaslar pm ile iletişime geçiniz lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_gorunmez -- 23 Ağustos 2013; 9:53:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıllı kamudan geçemeyeceğim için bıktım, süper ikili 500e geçtim. 1 yıl%50 indirim tanımladılar. Referans bulunca 2–3 ay sonra megaya geçerim artık.

• turkcell faturalıdan aveaya geçince turkcell kapama faturası gönderiyormuş illa turkcell kontorluya geçmek ordan aveaya geçmek lazım diyorlar doğru mu?
  • evet arkadaşlar, çok şükür dün eşimin hattını da mega tarifeye geçirmeyi başardım. sabah saatlerinde avea 4441500 ü aradım, tarife değiştirmek için 1 aylık sürenin dolup dolmadığını sordum (kamu hattından geçemediğimiz için bireysel tarifeye taşıyıp 1 ay bekledik), bana sürenin dolduğunu fakat 1 fatura kesilmesi gerektiği ve 3-4 gün daha beklemem gerektiği söylendi. bende inanmadım tabi ki. çünkü bir önce ki fatura kesildiğinde yeni tarifem görünüyordu. referans için numarayı gönderdim 6008, arkadaşımız da onayladı hemen sağolsun. 10-15 dk gibi bir zamanda geçiş oldu. SOZ yazıp tahhütü verdim, arayanıbili açtım, üstüne yetmezmiş gibi birde mesaj geldi, "siz değerli müşterimize özel hediyemiz: tarifenizin aylık ücreti bu aydan itibaren %20 indirimli. :)) teşekkürler avea...
  • Referansı olan varsa alabilirim.
  • Referans alınacaktır.2 adet 70 tl
  • Referanslar satılmayamı basladı :)

• merhaba arkadaşlar benim babamın üzerine kayıtlı kullanmadığım faturasız bir hattı var onu mesaj yoluyla mega tarifeye geçirmeye çalışınca faturalı abonelerimiz faydalanabilir diyor ama aveanin sayfasında faturasız hatlarda faydalanabilir yazıyor nasıl halletmem gerek bunu? yoksa referans tarife diye bir şey yazıyor üstteki mesajlarda ona mı geçmeliyim zorunlu mu bu ? fiyatı ne kadar peki ? yardımcı olursanız teşekkür ederim
  • kamu megaya gecen arkadaslar hattınız geciş yaptıktan sonra SOZ yazıp 5555 e gondermeyi unutmayın ki tahaddütünüz olsun
    toplam 27TL oluyor faturanız tahaddutlu
  • Arladaşlar ben dün birinden referans alarak geçtim, online işlemlerden kontrol ettiğimde 3 ref hakkınız vardır yazıyor. Deneme amaçlı bir avea hattından mesaj attım. Onaylarsanız geçiş sağlanacaktır şeklinde mesaj geldi.

Referans hakkım oluyor mu? İsteyen kişilere verebiliriim eğer varsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

Arladaşlar ben dün birinden referans alarak geçtim, online işlemlerden kontrol ettiğimde 3 ref hakkınız vardır yazıyor. Deneme amaçlı bir avea hattından mesaj attım. Onaylarsanız geçiş sağlanacaktır şeklinde mesaj geldi.

en son aşamada hata veriyor.test edildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaltun

quote:

Arladaşlar ben dün birinden referans alarak geçtim, online işlemlerden kontrol ettiğimde 3 ref hakkınız vardır yazıyor. Deneme amaçlı bir avea hattından mesaj attım. Onaylarsanız geçiş sağlanacaktır şeklinde mesaj geldi.

en son aşamada hata veriyor.test edildi.

Teşekkürler bilgi için.

• kesin soruldu biyerlerde ama bulamadım;

bir yakınım avea mega taridesine türkcellden geçiyor. hemen bana referans olabiliyor mu ?
  • Arkadaşlar yeni üye olup önce para isteyip referans satmaya kalkışanlara karşı dikkatli olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

kesin soruldu biyerlerde ama bulamadım;

bir yakınım avea mega taridesine türkcellden geçiyor. hemen bana referans olabiliyor mu ?

Emin değilim ama 1 ay fatura ödemesi gerektiğini söyleyenler var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

kesin soruldu biyerlerde ama bulamadım;

Emin değilim ama 1 ay fatura ödemesi gerektiğini söyleyenler var.

evet sanki ben de öyle bişeyler okumuştum ama bulamadım ( bu arada forumda biri değil, gerçek hayattan bir tanıdığım bu bahsettiğim )
  • 1 adet referans a ihtiyacım var. Öğretmenim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayfam -- 23 Ağustos 2013; 21:16:28 >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.