Şimdi Ara

Avea Kamu Mega Tarifesi (Referans Sistemli) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
38
Favori
189.473
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

quote:

Orijinalden alıntı: tades1981

quote:

Arkadaşlar merhaba tarifeye geçmek için referans buldum ve mesaj atıyorum 6008 e ama şöyle bir hata alıyorum.

Mevcut tarifinizde bulunan servisler dolayısıyla Referans sisteminden yararlanamazsınız.Bilgi için 500.

Bu nedir acaba neden geçemiyorum?

aynısı bana oldu. tahahhütlü tarife kulandığımız için oluyormuş. müşteri hizmetlerini aradım.
    nasıl geçerim dedim. cayma bedeli olarak 20tl ödemeyi kabul ediyor iseniz .geçebilirsiniz dediler.
    mecbur ok dedim. 48 saat içinde geçiş için arayacaklarmış. referans no yu verecekmişim ve.
    referans kişi onay verdiğinde onun hattında olacakmışım ..

bakalım inşallah bir aksilik çıkmaz mevcut tarifedende cıktık malum...

Eski taahhütüm bitti fakat yine de bu hatayı aldım nedense.Bende bayiye gidip geçiş işlemi yaptım.48 saat içinde mesaj gelcekmiş.İnşallah bir an önce mesaj gelir de geçerim şu anda ne sms ne internet hiç bir şeyim yok.

bana şu an kullandığın paket devam edecek dendi..
    dedim sakata gelmeyelim bak internet ful açık :))

yok dedi.mesaj gelene kadar eski paketleri kullanacakmışım....

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba tarifeye geçmek için referans buldum ve mesaj atıyorum 6008 e ama şöyle bir hata alıyorum.

Mevcut tarifinizde bulunan servisler dolayısıyla Referans sisteminden yararlanamazsınız.Bilgi için 500.

Bu nedir acaba neden geçemiyorum?

aynısı bana oldu. tahahhütlü tarife kulandığımız için oluyormuş. müşteri hizmetlerini aradım.
    nasıl geçerim dedim. cayma bedeli olarak 20tl ödemeyi kabul ediyor iseniz .geçebilirsiniz dediler.
    mecbur ok dedim. 48 saat içinde geçiş için arayacaklarmış. referans no yu verecekmişim ve.
    referans kişi onay verdiğinde onun hattında olacakmışım ..

bakalım inşallah bir aksilik çıkmaz mevcut tarifedende cıktık malum...

Eski taahhütüm bitti fakat yine de bu hatayı aldım nedense.Bende bayiye gidip geçiş işlemi yaptım.48 saat içinde mesaj gelcekmiş.İnşallah bir an önce mesaj gelir de geçerim şu anda ne sms ne internet hiç bir şeyim yok.

bana şu an kullandığın paket devam edecek dendi..
    dedim sakata gelmeyelim bak internet ful açık :))

yok dedi.mesaj gelene kadar eski paketleri kullanacakmışım....

O sorun olmaz hocam dediği gibi ama bu mesajlar ne zaman gelir bilmiyorum.

• ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    taahhüt olmasa bile internet sms vs. indirim aboneliğiniz varsa geçmezmiş. onları iptl ettirmeniz lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

diğer kamu kurumlarında çalışan memurları kapsamıyor mu?

hayır sadece emniyet genel müdürlüğü çalışanlarını kapsıyor.
  • yahu bi referansa 50tl para istiyolar.. bu fırsatçılıktan başka nedir? biri bana anlatabilirmi?
  • Bu kampanya için süre yok şu an herhalde..

Neyse vodafone taahhüt bitsin gelecek ay da herhalde bir polis arkadaş bulurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

yahu bi referansa 50tl para istiyolar.. bu fırsatçılıktan başka nedir? biri bana anlatabilirmi?

O 50 yi 2 ayda amorti edeceğinizi hesapliyor insanlar ;)
    Ben forumdan bir arkadasa ücretsiz olacağım söz vermiştim. Ücretsiz ref olacak arkadaşlar da vardır diye umuyorum. Hic bir emeğiniz olmadan 50 tl istemek bence de etik değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretsiz / düşük ücretli referans arayan arkadaşlar.

http://forum.memurlar.net/kategori/kamu-personeli/emniyet-genel-mudurlugu/nakil-ve-ozluk-haklari/

Üye olun bu foruma. Rica edin. Bence ücretsiz yapacak bile polisler çıkar kanaatimce.
  • Bu mega tarifeye geçmek için illa başka operatorden mi geçmek lazım avea yikilan paketten geçebiliyor muyuz?

• Yikilan paketten gecersin, ben gectim. Oncelikle avea bayiine ugra faturaszsan faturaliya bi iki saat icinde gecis islemini tamamla. Gecisten sonra Mesajla referansini yaz, karsi taraf onaylasin tamamdr

• quote:

Orijinalden alıntı: alkapto1

Yikilan paketten gecersin, ben gectim. Oncelikle avea bayiine ugra faturaszsan faturaliya bi iki saat icinde gecis islemini tamamla. Gecisten sonra Mesajla referansini yaz, karsi taraf onaylasin tamamdr

Yarın gece seç 500 tarifem bitiyor. 12 ay taahhütlüydü.
    500dk hernyone 5000sms her yöne ve sınırsız internet 21.25tlydi.

Buna geçmeli miyim sizce? Sınava hazırlanacağım ve evde internetim var. Ayda da 250 dk'dan fazla konuşmuyorum

• Referanslarınız ticarete dökmek için uygun platform burası değil bilginize.
  • Referans olabilecek birisi olsa pm atsa süper olurdu...
  • öğrenci kardeşine referans olacak birisini arıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayla referans olanları emniyet genel müdürlüğüne dilekçe ile bildirin. Haklarında işlem yapılsın. Rüşvet almanın diğer bir adı bana göre bu yapılan.
  • Referans olabilecek bir arkadaş varsa pm bekliyorum.
  • Referans olabilecek varsa, tarifede kaldığım her gün kendisine dua edebilirim. Fazlasını beklemesin ama :)
  • yetkili uyarısı da gelmiş. kapanma yakındır.
  • referans arıyorum. (pm den ulaşabilirsiniz)
  • Referans aramaktayım. 1 den fazla referansa ihtiyacım var. Yardımcı arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezing -- 26 Ağustos 2013; 16:19:10 >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.