Şimdi Ara

Avea Kamu Mega Tarifesi (Referans Sistemli) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
38
Favori
189.480
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metulen

quote:

Orijinalden alıntı: armo07

quote:

Bende MH aradım ve daha önceden kamu tarifem olduğu için kamu mega tarifesine geçmek istiyorum dedim olmaz dediler. Tahhütüm kalmadı faturam yüksek geliyor dedim. Heryöne 1000ekstra paketime %25 indirim tanımladılar 12 ay. Aşağı yukarı aynı kapsama aynı fiyata geldi
    1000dk heryöne
    1000sms
    Sınırsız internet (AK 2GB)

Ama arkadaşım pakette avea ya numarasını taşıyanlara 40 tl , avealılara 50 tl diyor. Sen zannedersem avealısın . Biraz daha bilgi verirmisin

Evet avealıyım. Numara taşıma durumunda daha hesaplı oluyor. Ama mevcut avealılara aslında 55tl gibi bir rakamı var detayı tam bilmiyorum. BU rakam üzerinden 1 yıl tahhüd vererek %25 indirim aldım. 42tl gibi bir rakama kullanıcam 1 yıl boyunca sonrası allah kerim.

42 niree 27 nire :-)
    Şaka bir yana referans bulsanız daha iyi olmazmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sabrifidan

quote:

Orijinalden alıntı: hakanorkun

Dün avea bayisine sormuştum bende, sana referans olan kişinin tarifesi neyse ona geçebilirsin dedi (Aveada çalışan ne kadar biliyor bilmiyorum) . Yani diğer kişi tarifesini değiştirmediği müddetçe başka bir tarife olmuyor.

Hayır kesinlikle oluyor. Defalarca yazıldı aslında. Buradaki bilgilerin çoğu bayi be temsilcilerin uydurduklarından daha doğru ama hepsi değil. İlk geçişte evet ref. Kişi ne kullanıyorsa ona geçmiş olur sonra da en geç 1 haftada istediğinize egm tipi tarife olmak kaydıyla gecersiniz. 1 ay beklemekte gereksiz. Burada ya işlem yanlış yapılıyor yada kraldan çok "Kıralcılar" var.

Haklısın en garantisi MH aramak, zaten orda çalışanların çoğu sorulara çok net cevaplar veremiyorlar.

• Daha önce sağlık çalışanları bazında kamu referansı almıştım. Pazarlık niyetiyle 500 ü arayıp bununla Mega Tarifeye geçip geçemeyeceğimi sordum. Doğal olarak olmaz dediler. Onun dışında da ne taahhüt ne de başka türlü bir indirim imkanı tanıdılar. Ya arkadaş muhabbeti nasıl pazarlık aşamasına getiriyorsunuz hiç anlamadım. Ben ne zaman müşteri hizmetlerini arayıp blöf yapsam adamlar tüm blöflerimi görüyor (Aynı şey Digiturk'te de olmuştu) Millet taahhüt süresi bitince arayıp çatır çatır pazarlık yapıyor, ben arayınca eleman bana şu an için size sunabileceğimiz bir alternatif yok dedikten sonra hattı taşırım o zaman dememe rağmen yapacak bişey yok diyor. Ben faturaları gazoz kapağıyla mı ödüyorum arkadaş :@ snir oldum yeminle
  • Referans satmak isteyenlerden pm bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: addnone

Daha önce sağlık çalışanları bazında kamu referansı almıştım. Pazarlık niyetiyle 500 ü arayıp bununla Mega Tarifeye geçip geçemeyeceğimi sordum. Doğal olarak olmaz dediler. Onun dışında da ne taahhüt ne de başka türlü bir indirim imkanı tanıdılar. Ya arkadaş muhabbeti nasıl pazarlık aşamasına getiriyorsunuz hiç anlamadım. Ben ne zaman müşteri hizmetlerini arayıp blöf yapsam adamlar tüm blöflerimi görüyor (Aynı şey Digiturk'te de olmuştu) Millet taahhüt süresi bitince arayıp çatır çatır pazarlık yapıyor, ben arayınca eleman bana şu an için size sunabileceğimiz bir alternatif yok dedikten sonra hattı taşırım o zaman dememe rağmen yapacak bişey yok diyor. Ben faturaları gazoz kapağıyla mı ödüyorum arkadaş :@ snir oldum yeminle

Ben avea müşteri hizmetleri aradığımda" ben türkcell'e geçmek için birazdan türkcell e gideceğim. hattımı sizden mi kapacağım yoksa Türkcell yetkilisi avea hattımı kapatabiliyormu? nasıl oluyor yardımcı olurmusunuz" diyorum. Sonra beni Avea Genel Merkeze bağlıyorlar.. Sağolsun genel merkezdeki arkadaş senden önce pazarlığa başlıyor. Bu sefer o ne derse sen kabul etme... :)

• Ankara'da uygun referans aranıyor PM lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaumut22

quote:

Evet avealıyım. Numara taşıma durumunda daha hesaplı oluyor. Ama mevcut avealılara aslında 55tl gibi bir rakamı var detayı tam bilmiyorum. BU rakam üzerinden 1 yıl tahhüd vererek %25 indirim aldım. 42tl gibi bir rakama kullanıcam 1 yıl boyunca sonrası allah kerim.

42 niree 27 nire :-)
    Şaka bir yana referans bulsanız daha iyi olmazmı.

Referans bulamadığım için bunu kabul ettim. Belki diğer kamu paketlerinden birini seçebilirdim ama 3 5 için çok ta kasmak istemedim. Kamu mega tarifesini bir kenrara bırakırsak 42 tl ye heryöne 1000ekstra oldukça iyi bir paket.

Referans için para ödemekte istemedim. 1 yıl sonra başka bir kamu paketi çıkarsa ona geçerim. İlla polis referans için kasmak istemedim. Yoksa paket çok avantajlı. Geçme şansı olan tereddüt etmesin.

• Arkadaşlar merhaba ben yıkılan paket kullanıyorum şu anda. Bu tarifeye geçmek için ne yapmalıyım ve referans olabilecek var mıdır?
  • 4 gündür onay bekliyorum halem geçiş işlemim yapılmadı
  • öğretmenlere neden böyle tarife yok ezik miyiz biz
  • Arkadaşlar 500'ü aradım fakat tatmin edecek bir cevap alamadım . Şimdi benim bir yakınım polis ve bu tarifeyi kullanıyor , bende yeni nesil ekstra 1000 tarifesini kullanıyorum ve taahhüt biteli 2-3 ay oldu . Konu içeriğinde yazdığı gibi ben yarın yakınımın numarasını 6008'e yollasam ve o onaylasa direk olarak tarifeye geçecek miyim ?
  • avea faturasız hat kullanıyordum. önce referans tarifeye geçirdiler sonra referans mesajı ile kamu megaya geçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yer_cekimi

quote:

Orijinalden alıntı: addnone

Daha önce sağlık çalışanları bazında kamu referansı almıştım. Pazarlık niyetiyle 500 ü arayıp bununla Mega Tarifeye geçip geçemeyeceğimi sordum. Doğal olarak olmaz dediler. Onun dışında da ne taahhüt ne de başka türlü bir indirim imkanı tanıdılar. Ya arkadaş muhabbeti nasıl pazarlık aşamasına getiriyorsunuz hiç anlamadım. Ben ne zaman müşteri hizmetlerini arayıp blöf yapsam adamlar tüm blöflerimi görüyor (Aynı şey Digiturk'te de olmuştu) Millet taahhüt süresi bitince arayıp çatır çatır pazarlık yapıyor, ben arayınca eleman bana şu an için size sunabileceğimiz bir alternatif yok dedikten sonra hattı taşırım o zaman dememe rağmen yapacak bişey yok diyor. Ben faturaları gazoz kapağıyla mı ödüyorum arkadaş :@ snir oldum yeminle

Ben avea müşteri hizmetleri aradığımda" ben türkcell'e geçmek için birazdan türkcell e gideceğim. hattımı sizden mi kapacağım yoksa Türkcell yetkilisi avea hattımı kapatabiliyormu? nasıl oluyor yardımcı olurmusunuz" diyorum. Sonra beni Avea Genel Merkeze bağlıyorlar.. Sağolsun genel merkezdeki arkadaş senden önce pazarlığa başlıyor. Bu sefer o ne derse sen kabul etme... :)

• Y!Ğ!DO kullanıcısına yanıt
  • Ankaradayim referans ariyorum, makul ucret karsiliginda yardimci olmak isteyen pm atsin lutfen, hattim suan vodafone da ama tasiyarakta oluyor sanirim degil mi? Tasima sirasinda hangi tarifeyi secmek lazim , faturalimi faturasizmi? Tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • numaramı türkcelden taşıdım 4 gündür mega terifeye geçiş olmuyordu, müşteri hizmetlerini aradım,30 gün beklemem gerektiğini söylediler. ısrar ettim fakat mega tarifeye geçiş olmadı ,var mı bir yolu geçişin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 16 Ağustos 2013; 12:22:18 >
  • Bende bugün geçiş yaptım 5 dakika sürmedi , taahhüt kısmını da 500'ü arayarak halledebileceğimi düşünüyorum .

Edit : Taahhüt işlemini de tamamladım . Sorun yaşayan arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olabilirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 16 Ağustos 2013; 14:48:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Normal vatandaş olarak bizim ne eksiğimiz var arkadaş aynı tarifeye en az 2 kat ödüyoruz? Maaşını ödediğimiz kesime ,hadi yaptığı işten dolayı pozitif ayrımcılık olduğunu düşünelim, bir derece kabul edebilirim ama bir mensup için 7 hat alıp 3 erden 21 referans hakkı vermek terbiyesizlik değilde nedir? Avea emniyet mensuplarına kıyak geçmekle kalmamış özel ticari imtiyaz vererek diğer abonelerini keriz yerine koymaktadır. Tarife imtiyazına sahip mensuplarda yaptıkları satışlarda burunlarından kıl aldırmıyorlar haliyle.. BTK ya herkes şikayetini bildirsin arkadaşlar kimse böyle bir uygulamada eşitlikten hak hukuktan bahsedemez.. Utanmasalar YANDAŞ TARİFESİ çıkaracaklar

çok amatör bir provokatör yazi olmus.ne is yaptigini bilmiyorum ayrica tvlerde maaşını ben veriyorum diiyene egm mensubu arkadaslar cok güzel cevap veriyor.ayrica her egm personeli yalnızca 3 kisiye referans olabiliyor.hic birsey arastirmadan gelip buraya böyle uyduruktan aciklamalar yapma.den haric bu forumda herkes biliyor bu tarifenin nasil oldugunu.sen rahat ol

• Arkadaşlar yokmu yardımcı olabilecek kimse, bende devlet memuruyum referans olan olursa sevinirim ücreti karsiliginda...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Normal vatandaş olarak bizim ne eksiğimiz var arkadaş aynı tarifeye en az 2 kat ödüyoruz? Maaşını ödediğimiz kesime ,hadi yaptığı işten dolayı pozitif ayrımcılık olduğunu düşünelim, bir derece kabul edebilirim ama bir mensup için 7 hat alıp 3 erden 21 referans hakkı vermek terbiyesizlik değilde nedir? Avea emniyet mensuplarına kıyak geçmekle kalmamış özel ticari imtiyaz vererek diğer abonelerini keriz yerine koymaktadır. Tarife imtiyazına sahip mensuplarda yaptıkları satışlarda burunlarından kıl aldırmıyorlar haliyle.. BTK ya herkes şikayetini bildirsin arkadaşlar kimse böyle bir uygulamada eşitlikten hak hukuktan bahsedemez.. Utanmasalar YANDAŞ TARİFESİ çıkaracaklar

Senin beynine oksijen gitmiyor anlaşılan çık biraz hava al bence. Egm nin zaten uzun süredir anlaşması vardı anlaşma süresi dolunca yenilendi kurumlar arası anlaşma seni niye geriyor benzerlerini diğer kurumlar da yapıyor zaten.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.