Şimdi Ara

Avea Kamu Mega Tarifesi (Referans Sistemli) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
38
Favori
189.480
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Referansım onay vermedi süre doldu hepsibir tarifesine gectiniz mesajı geldi neler yapabilirim başka birine referans mesajı atabilir miyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CİOo

Referansım onay vermedi süre doldu hepsibir tarifesine gectiniz mesajı geldi neler yapabilirim başka birine referans mesajı atabilir miyim

Maalesef şansını kaybettin avea bayisi özellikle 1 hafta içerisinde cevap vermesi gerekir demişti.
  • Amaç abone sayısını attırmak olmalı. Nedir bu belli kesimlerle anlaşma yapmak? yap herkese bu tarifeyi ne voda dan ne de tcell den abone kalacak mı bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneManBand

Yorumları kısmen okumaya çalıştım ama rastlamadım, ek bilgi olarak belirteyim.

Referans olacak EGM tarifesi sahibinin en az bir fatura dönemi (30 gün) boyunca bu tarifeyi kullanıyor olması gerekiyor. Yani tarifeye yeni geçmiş bir polis 30 gün dolmadan referans olamıyor.

2 haftadır kullandığım hattımdan 2 kişiye referans oldum.
  • referans ve ücreti için pm alabilirmiyim ?
  • Türkcell'den bu tarife geçmek için 1 ay beklemek gerekiyor mu ?
  • Arkadaşlar 25 tl karşılıgı mega referans istiyorum
  • referans olacak varmı kamu mega için?
  • rferans olmak ıstyen ozelden ulasabılır
  • referanslara talibim, pm atın lütfen :)
  • Referans isteyen çok ama olan yok sanırım. Yoksa bana da lazım bi referans
  • Referans sistemini öğrendiğim iyi oldu
  • başkasının referansıyla tarifeye geçenler yine bir başkasına referans oluyormu ? online işlemlerde 3 kişiye olabilirsiniz demiş ama bilemedim saçma geldi
  • bir tanidigimin tanidigi polisten referans olmasini istedim bir ay once yazi geldigini ve birinci derece akrabalar haricinde referans olundugunda sorusturma acilacagi icin referans olamayacagini soyledi var mi boyle bisey duyan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alper556 A kullanıcısına yanıt
    yok tabii ki

arkadaşın bilmiyor

zaten avea da ve protokolde de böyle bir şey yazmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

başkasının referansıyla tarifeye geçenler yine bir başkasına referans oluyormu ? online işlemlerde 3 kişiye olabilirsiniz demiş ama bilemedim saçma geldi

Olamıyorsunuz

Referans olan kişi referans veremiyor

zaten işlemlere başladığınızda da hata veriyor ve referans olamıyorsunuz (Ama referrans için mesajların gelip gitmesi sizleri yanıltmasın)

bu yazdıklarım Müşteri hizmetleri görüşmeleri ve kendi deneyip olamamalarımız neticesindeki tecrübelerimizdir
  • burada aklıma bir şey takıldı. şimdi forumda bazı arkadaşları müşteri temsilcisi bu tarifeye geçirdi, yani birisinin referansı ile değilde direk müşteri hizmetleri tarafından tarifeye dahil edilenler referans verme hakkına sahip olabiliyormu acaba?
  • alper556 A kullanıcısına yanıt
    seni fena yemiş... @alper556
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue legend

burada aklıma bir şey takıldı. şimdi forumda bazı arkadaşları müşteri temsilcisi bu tarifeye geçirdi, yani birisinin referansı ile değilde direk müşteri hizmetleri tarafından tarifeye dahil edilenler referans verme hakkına sahip olabiliyormu acaba?

evet.kendi hattımda denedim oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaltun

quote:

Orijinalden alıntı: blue legend

burada aklıma bir şey takıldı. şimdi forumda bazı arkadaşları müşteri temsilcisi bu tarifeye geçirdi, yani birisinin referansı ile değilde direk müşteri hizmetleri tarafından tarifeye dahil edilenler referans verme hakkına sahip olabiliyormu acaba?

evet.kendi hattımda denedim oldu.

@zaltun,

nasıl yani, hiçkimse size referans olmadan MH ile bu tarifeye mi geçitiniz? peki MH'ye ne dedinizde geçirtiler, bende yapmak isterim

ayrıca siz şuan 3 kişiye daha referans olabiliyorsunuz değil mi? çok enteresan bir durum...
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.