Şimdi Ara

Avea kullananlar içeri .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bi arkadaş avea kullanıyor.Bi kaç kez sallama kodla kontör yüklemeyi denemiş.olmamış tabi .Şimdi gitmiş 100kontör almış yükleyemiyormuş.Kontör yükleyemezseniz falan diyormuş telesekreter.

Bi bilgisi olan var mı ?

• telesekreter'i avea'ya şikayet et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LsR -- 13 Mayıs 2009; 15:10:04 >
  • Arkadaşın kontör yüklemeyi bilmiyormu yada 3 kez yanlışmı girdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ailedoktoru

Arkadaşın kontör yüklemeyi bilmiyormu yada 3 kez yanlışmı girdi

Kontör almadan önce bi kaç kez sallamış.
  • bloke falan olmuştur 3 kere yanlış kod girmiştir daha önce...
    müşteri hizmetlerini arayıp derdini anlatırsa daha önce yanlış şifre girdim yükleyemiyorum diyerek kesinlikle yardımcı olurrlar önce genel bilgileri sorarlar sonra aktif edilir eğer yüklenmiyorsa müşteri hizmetlerine dönülür kontör kart seri nosu ve şifresi vs verilir sorun çözülür bir çok kişinin başına geldi ve çözüldünüğe şahit oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciko_Seko -- 13 Mayıs 2009; 15:19:52 >
  • 500 ü ara..
  • müşteri hizmetlerini ara blokeyi kaldırsınlar yada pos cihazından yükle kontörü
  • Bence az demiş telesekreter arkadaşına...

Geçenlerde turkcell'in hediye internet paketleriyle ilgili elimde 8 haneli iki şifre vardı.. İkisini de yolladım şifreler için daha önce kullanılmıştır diye yanıt geldi.. Sallama yolla şifre, kod tutturmayı marifet sananların halt yemesinden başka bir şey değil.. Ben de içimden en iyi temennilerimle arkadaşları allah'a havale ettim..
  • telesekreteri aihm e şikayet et
  • t.cell de blok kaldırma var ama aveada varmıdır böyle bir uygulama bilemicem
  • sallamadan gelen kontörler günah olmuyormu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

sallamadan gelen kontörler günah olmuyormu???

oluyor tabiki

hatta bana bazı kişiler sorduğunda biz sallayarak şifre girsek tuttururmuyuz.. bende yok jelatini kazınmadan
    o kontor devreye girmiyor bir buyucu falan jelatinin altındaki şifreyi size soylese bile kontoru yukleyemezsin
    diyerek onları bu işlerle uğraşmamalarını sağlıyorum

işte bu yalanım bazı doğrulardan daha iyi olup gunah sayılmaz inşaallah

• quote:

Orjinalden alıntı: termal1

quote:

oluyor tabiki

hatta bana bazı kişiler sorduğunda biz sallayarak şifre girsek tuttururmuyuz.. bende yok jelatini kazınmadan
    o kontor devreye girmiyor bir buyucu falan jelatinin altındaki şifreyi size soylese bile kontoru yukleyemezsin
    diyerek onları bu işlerle uğraşmamalarını sağlıyorum

işte bu yalanım bazı doğrulardan daha iyi olup gunah sayılmaz inşaallah

seninki günah olmaz heralde...

• quote:

İyi dalga geçmiş eleman xF

Neyse arkadaşım sabit hatlardan 444 1 500 ü yada cepten 500 ü arayarak müşteri hizmetleri ile irtibata geçin.. Muhtemel yardımcı olurlar...Şu an benim de aynı dert war ama sıkıntı yapmıyorum..Bimden Şok dan veya avea merkezinden pos çihazlarından yükletiyorum...
  • Müşteri hizmetlerini ara durumu bildir hattı açarlar
    Bir dahada böyle işlere kalkışmayın
  • Bende denemişdim 30 kere fln en sonnda yükleme yapamazsınız demişdi anneme müşteri hizmetlerini arattım düzeldi:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.