Şimdi Ara

Avea Müşteri Hizmetleri Gibi Bişey Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar...madem burası ciddiye alınıyor,burdan herkese duyurmak istedim..Geçen kandil günü 4 temmuz avea göçtü diye başlık açmıştım,donanımhaberde avea yetkilisi bana pm atmış, "Merhaba Cep telefonu numaranızı AveaDestek sekmesinden iletmeniz durumunda konu hakkında gerekli incelemeler yapılarak kısa süre içerisinde tarafınıza bilgi verilecektir." diye...

Bak şimdi olay1 bu;zaten pm i 5 temmuzda atmışsın kardeşim,olay çözülmüş gitmiş zaten,donanımhaberden ben almışım tüm türkiyede göçtüğünü daha neyin bilgisini vereceksin ki sen bana ? tamamen hoş gözükmek heralde amaç..

ahanda olay 2;bi link vermiş yetkili kardeş,pm'de...verdiği link facebook sayfasında destek :) bana mı konik geldi acaba,ciddien mi komik anlayamadım..yorumsuz donanımhabere destek yapsaydı daha mantıklı olurdu sanırım,yakında arkadaş olarak ekler avea..troll resimleri de paylaşır üstüne oh mis..

olay 3: ben aveanın kendi sitesinden online işlemlerden aveaya şikayette bulundum,1-2 hafta önce,dedim ki kardeşim,izmirde bornovada yaşıyorum,ege üniversitesi'nde okuyorum,ne evde ne okulda çekmiyor hattınız lütfen dedim gerekli ayarlamarı yapın bla bla bla...hakikate öyle ama evde cam dibi okulda cam dibi böyle iş mi olur ya,2012 yılına gelmişiz...herneyse böyle bir mesaj attım,bi tarafına takan yok,insan bi geri döner ya,böle böle şikayetiniz varmış falan diye..

ev arkadaşım vodafona böyle bir mail attı,2 gün içinde adamlar dönüş yaptı maps'ten kordinat adres bildirimi istedi ya...ha bişey yaparlarmı,baz istasyonu koyarlarmı falan bilmem ama,şu var,avea'nın gerçekten yenilenmesi lazım,öle sıkışfekşın reklamlarla olmaz bu iş...ey avea duy artık KURUMSALLIK diye bişey var dünyada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _JayMz_ -- 6 Temmuz 2012; 15:45:07 >

• Avea'nın hakikaten değişik bir hizmeti var. Normalde bi şikayet yazarsın, görüş bildirirsin hemen telefonla ararlar.. Ama bu firma 1 hafta sonra sadece maille klasik cevaplar verir.. Diğer operatörlere göre daha indirimli tarife yapmasa, kullanılabilir gibi değil. Bu sebeple katlanıyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.