Şimdi Ara

Avea Neden Çekmez İşte Cevabı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
5
Favori
80.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bide yatak odasında full çekiyo, banyoda hiç çekmiyo, salonda 2g çekiyo :))
  • Yeni birşey daha öğrendik.

Bende diyorum televizyonun yanında turkcell hattım çaldıgında dırı dırı dırı sesler niye çıkıyor.
    Aveada olmuyordu.

Aynı evde turkcell full çekerken avea zayıf çekiyordu. Şimdi anladık sebebini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

bunu biliyoruz zaten ama geçenlerde vodafone dan avea ya geçtim.korktuğum olmadı.ankara-antalya arası hiç avea yazısı düşmedi.birde 1 çizgi bile çekerken internete hızlı şekilde girilebiliyor.1800 mHz den dolayı.

Evet Antalya da iyi çekiyor.Konya altı dayken 3-4 çubuk çekiyordu. V.fone da öyle şekilde. En üst kattaydık o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan24

sLm KartaL soğanlıktan Numan ben AVEA ya geçmeyi düşünenLer birdaha düşünün bence soğanlık gibi yerde Bırakın evimde çekmeyi sokağımızda Bile çekmiyo AVEA Bide rekLam da %99 kapsama aLanı diyoLar yaLan benCe ..

Aynen Altıntepe taraflarında evde otururken bir dişi çekiyor, yola çıktıgınız 3-4 dişi arası gibi. ama minibüs cad.sıne çıktıgınızda hemen full oluyor . ne iş anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

aveanın kullandığı gsm 1800 bandı gsm 900 bandından daha fazla şarj harcıyor diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz?

900 daha fazla harcar daha doğrusu şöle deyim

telefon sinyal seviyesi ne kadar az ise okdar çok şarj harcar
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Avea bu işte full çektiği yerde bile sorunlu..Odamda her zaman full çektiği halde arayanlara ulaşılamıyor anonsu diletiyordu..Msj larım 30-48 saat gecikmeli gidiyor bana msjlar atıldığı gibi ulaşıyordu!!

Avea nın dandikliğini hiç bir tabire sığdıramıyorum.Müşteri hizmetlerinden başla da herşeye kadar

24 saat sonra msj ulaşmayınca iptal oluyor bende hep öle oluyor şahsen
    zaten nasıl 30 -48 saat sonra gidiyor anlamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

Avea bu işte full çektiği yerde bile sorunlu..Odamda her zaman full çektiği halde arayanlara ulaşılamıyor anonsu diletiyordu..Msj larım 30-48 saat gecikmeli gidiyor bana msjlar atıldığı gibi ulaşıyordu!!

Avea nın dandikliğini hiç bir tabire sığdıramıyorum.Müşteri hizmetlerinden başla da herşeye kadar

Neyini anlamadin? Durumu acikca belirttim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

Neyini anlamadin? Durumu acikca belirttim

24 saat bitiminde msj otomatik iptal oluyor zaten karşı tarafa gitmemişse
    sen 30 48 saat sonra geliyor diyosun bende nasıl gelecek diyorum

• Universitede ki bolumumuz bodrum katta , bildiginiz gibi ogrencilerin cogu avea kullanir , benim de arkadaslarimin cogu avea kullanir , gel gor ki bolumde olan arkadaslarimi her aradigimda ulasilamiyor , vodafone olan kisiyi aradigimda bazen sorun olsa da her seferinde ulasabiliyorum mesajlar iletiliyor , turkcel olan kisilerde ise hic sorun yok. Ben sahsen vodafone kullaniyorum , ama avea eski avea degil bunlar sehir efsaneleri diyenler gelsinler mersin universitesinde denesinler bir , cacik avea bu kadar merkezi bir yerde yine cekmiyor.Arkadaslarim evime geliyor ki yine merkezi bi yerde oturuyorum , salonda avea cekmiyor boyle birsey olur mu ? Bu siralama degismicek anlasilan turkcel-vodafone-avea.

Avea her zaman en uygun tarifeleri verip genelde ogrenci ve maddi durumu olmayan kesimi kendine ceker ama hicbir zaman da vodafone ve turkcel kalitesine erisemez.
  • Avea cekim bakimindan gercekten sıkıntılı. Ankaranin merkezi bolgesinde bile evin hicbiyerinde cekmeyince insan gercekten sinir oluyor. Diger evdede evin bazi yerlerinde cekiyor bazi yerinde cekmiyor. Kampanyalarindan dolayi kullaniyorum fakat artik biktirmaya basladi. Hattimi degistirmeyi dusunuyorum

• Aradığınızda gelip çözüm üretmiyorlar mı ?

Vodafone bu konuda çok çalışıyordu diye hatırlıyorum.
  • Bulunduğum yerde AVEA 10 sene önce de aynı idi şimdi de aynı. Yani çekmiyor. Telefonda programla ölçüm yapıyorum; %5 seviyelerinde.

Adam 10 senede hiç mi yatırım yapmaz yaw.

Hani bide utanmadan boy boy çekim kalitelerini öven reklam yaparlar.

-
    Ayrıca Vodafonun da herhangi bir toplumsal hezeyan sırasında iş yapamayacağını düşünüyorum,
    Çünkü;
    Yazın İstanbul'a yağan şiddetli dolu sırasında en az 15 dk boyunca vodafone hattımla hiç bir yere ulaşamadım, çıkış alamadım. Yani o anda sınıfta kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KütahyanınPınarları -- 26 Ekim 2012; 13:10:31 >
  • ben de 6 ay kadar önce avea ya geçtim geçen yıl ki sınıflarım da çekiyordu ama bu yılki çogu sınıfım da hiç çekmiyor üniversitenin göbeğin de 3g ile internete girmiyor.Yeni bi eve taşındım Samsun / atakent bilenler bilir evin içinde cam kenarları hariç hiç biyer de çekmiyor illallah ettim.Vodafone a geçmeyi planlıyorum tekrardan
  • Anadolu üniversitesinde mühendislik kantininde de çekmiyor. şikayet ediyorum mesaj atıyorlar "şikayetiniz üzerine sizi aradık ama ulaşamadık" diye. e sorun da işte bu zaten arıyorlar ancak ulaşamıyorlar çekmediği için. hattı kendi üstüme aldırdımda 3 ay daha sabredicem artık vodafone ya da turkcell e geçeceğim.
  • arkadaşlar avea gerçekten çekmiyor. siz köyden falan bahsediyorsunuz ben istanbul çamlıca'dayım daha 1 kez olsun 3g yazısını göremedim 2g olan da evde maksimum 2 diş çekiyor zaten 2 oldu mu seviniyorum :D acil buna el atmaları lazım ucuz diye avea kullanıyorum ama 5 tl fazla verir turkcell e geçerim hiç olmazsa adam gibi cepten nete girerim daha iyi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thief27 -- 31 Aralık 2012; 10:33:49 >
  • avea biraz sıkıntı arkadaşlar.Bir sorum olacak sizlere benim her yöne tarifem var. 3g li görüntülü konuşmada tarifede mi gidiyor yoksa kontörümüz den mi?
  • 3g kullanılıyo artık.böyle bir dezavantajı yok bence.
  • "avea çekmiyor" diyenlere karşı çıkanlar, iddianızın geçerli olması için ülkenin her yerini karış karış dolaşmanız lazım. Ama ben size tek bir yer söyleyerek bile iddiamı ispatlayabilirim. Elazığ'ın bazı yerlerinde çekmiyor mesela. Şebeke göstergesi her zaman düşme eğiliminde avea'da. İstanbul'da oturuyorum ve geçen sene numaramı taşıyarak yıkılan paket aldım. Arama yaptığım da onlarca defa karşı tarafa sesim gitmediği oldu ve kapatıp tekrar aramak zorunda kaldım. 7 ay dayanabildim avea'ya
  • Camlıcada çekmiyor diyene inanmayın iPhone 5 kullanıyorum. Camlıcadayım 3 g film çekiyor hız testi yaptım 11 mb çıktı yapmayın etmeyin bu kadar çamur atmayın türkcell hayat kaZıklanınca güzel öyle 5 tl fazla almıyor kat kat alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Motor Kafa

avea biraz sıkıntı arkadaşlar.Bir sorum olacak sizlere benim her yöne tarifem var. 3g li görüntülü konuşmada tarifede mi gidiyor yoksa kontörümüz den mi?

Tarife den düşer

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.