Şimdi Ara

Avea Neden Çekmez İşte Cevabı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
5
Favori
80.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avea kullanıyorum ama 2013 e kadar baya ilerleme kaydetti ancak hâlâ ÇEKMİYOR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

Camlıcada çekmiyor diyene inanmayın iPhone 5 kullanıyorum. Camlıcadayım 3 g film çekiyor hız testi yaptım 11 mb çıktı yapmayın etmeyin bu kadar çamur atmayın türkcell hayat kaZıklanınca güzel öyle 5 tl fazla almıyor kat kat alıyor.

arkadaşım işim gücüm yok yalan mı yazacağım ben de çamlıca sosyal tesislerin altındayım erdil lisesine oraya git 3g yazarsa çek fotosunu ispat et ben senin gibi bir yerlere hizmet amacıyla yazmıyorum şu an avea abonesiyim ucuz diye katlanıyorum ama telefon çekmiyor sen istediğin gibi yalan konuş milleti kandır ben kimseye bağlı değilim doğru olan neyse onu yazarım
  • Çekmiyorsa zorlamıyacaksın
  • Avea data hattım 1 metre yana gidince 3g oturduğum yatakta 2g çekiyor.Komedi gerçekten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzon sürmenedeyim, evde Avea 3g rahat çekiyordu vodafona geçtim evin yarısında 3g var. Aveadan zayıf çekiyor yani....

• Ankara'da hıdırlıktepe var bilirseniz. Ankara içinde en yüksek tepe ve üzerinde antenler var. Tüm Ankara'yı görüyor ve orada bile çekmiyor, çekiyorsa da sizi arayanlara ulaşılamadı anonsu geliyor.
    Etlik Fatih çarşısı alt katta çoğu zaman çekmiyor ki burası etliğin göbeği.
    Dışkapı Hastanesinin içinde neredeyse hiç çekmiyor.
    Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Acilde çekmiyor.
    Beştepeden sincan-ümitköy istikametine giden bulvarda sürekli kesiliyor.
    Eryaman Kc evlerinin bazılarında çekmiyor.
    Hep çekmiyor değil, konuşmaya düzenli izin verecek kadar kaliteli çekemiyor.
    Çayyolu opetin karşısında tepelik bir apartmandayım evin içinde çekmiyor.
    Aynı numarayı 10-20-30 defa aramaya çalıştığım oluyor ve çekiyor görünüyor. Ha diğer numara çekmiyodur derseniz o numada bazen avea müşteri hizmetleri olabiliyor :)
    Telefonlar nokia E5, Samsung Galaxy S3, Galaxy Note, iPhone4 ve iPhone5.
    Daha ne diyeyim. Çeken yerde mi oturayım?
    1 yıldır müşteri hizmetlerini ara, çalışmalar devam ediyor cevabı, mesajınız ilgili birimlere iletildi SMS'i ni gayet iyi çekiyor :)

AMA her ay hesabımdan parayı çatır çatır ÇEKİYOR!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bana çekiyor diyelerin ya burada mesaj sayısını arttırmaya çalıştığını ya da avea dan olduklarını düşünmemem için sebep verin yahu!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redlord -- 13 Ocak 2013; 10:27:40 >

• Tokat/Reşadiye ilçesinde üniversite okuyorum. Bursa'da AVEA hat aldım paketleri vs. memnundum ama buraya geldiğimde aveadan soğudum. Telefon konuşmalarında sürekli cızırtılar oluyor sesler karışıyor bazen de kopuyor. İnternet konusunda da 3G yokmuş sanırım burda telefondan çok yavaş giriyordum. Bursa da video izlerken sorun yoktu ama Reşadiye de video indirmek imkansız hale geldi. Yurtta kalıyorum internetim yok ve telefondan bağlanıcam AVEA yı kime tercih etmiyor 3G yok çekmez diyorlar. Malesef burada AVEA konusunda sıkıntılar var :/
  • Çeken diyenlerde var çekmiyo diyenlerde.

Ben yaşadığımı bilirim. 7 senedir Kocaeli'de aynı semtteyim. 7 senedir hala aynı sorun. 2 telefon değiştim hepsinde aynı sorun. çekmiyor arkadaş evimin içinde cam kenarına yakın olmam gerekiyor konuşurken. Mesajları telefonu cam kenarına götürmeden alamadığım zamanlar oluyor. 2-3 çubuğun üzerine zar-zor çıkıyor. 2 kere avea müşteri hizmetlerine mesaj attım. ilgilendiklerini sorunun çözüleceğini söylediler hala aynı . hat değiştirmeyi sevmediğim için saklıyorum. Tamam bazı yerlerde çok iyi çekiyor ama oturduğum yer Kocaeli-Derince-Yenikent . Köyde değilimki arkadaş her taraf site. Burda bu sorunu yaşıyacaksam napıyım Türkiyenin %99.3 nü ben.

Birde şu sorun var evde bazen 3g var çoğu zaman yok. Galiba 2 şebeken çekiyo.Sorun eski 3g olmayan şebekemi anlamadım ama yok evimin içinde semtimin çoğu yerinde yaşıyorum bu sorunu.

Neyse anlat anlat bitmez . Son bir sorum daha var hattım eski aria hatlardan bunun bir etkisi olabilirmi acaba bunuda merak ediyorum. Gerçi evime gelen misafirlerdede aynı sorunu yaşadıklarını gördüm ama sorayım dedim yinede.

• Türkiyenin başkenti Ankara da mı dağın başındaki köyde çekmiyor...Sene 2013 avea Ankara da çekmiyor.Hemde Batıkentde...
  • işte bu yüzden 20tl ye 1000 dk da verseler yine almam
  • İstanbul üniversitesi avcılar kampüsündeki yurtta odada ya tek çizgi yada hiç cekmiyor konuşma yapmak için resmen dışarı çıkıyoruz

• aslında gsm 1800'e üvey evlet muamelesi yapan devlet ve kanunlarımız
    gsm 900 ile hemen hemen aynı seviyede sinyal gücü verdirttiriyorlar
    baz istasyonlarına ve %1 bile fazla sinyal verdiklerinde ceza kesiyorlar yada öncesinde uyarıyorlar
    gsm 1800 %15 den fazla sinyal verdirtmiyorlar gsm 900 ise %10 gsm 900 den güçlü görünsede gsm 1800
    frekans aralığı yüksek olduğundan gsm 1800 duvarlardan geçemiyor ve daha fazla sinyal gücü basmanız gerekiyor
    %25 lik bir sinyal basmanız gerekmekte tabi buda daha fazla radyasyon demek
    yani gsm 900 baz istasyonu 5w basıyor ise gsm 1800 baz istasyonu 18w güç basması gerekmekte
    ki hemen hemen aynı kararlılakta çalışabilsin
    tabi buna kanunlarımız izinvermiyor bu kanunları yeniden düzenlettirmek gerekiyor

• Bende Avcılar Cihangir Mah.Kalyon sk.taşındım avea cep telefonum ve kablosuz modemim çekmiyor,böyle giderse hattımı başka operatöre taşıyacağım.Buradan herkese ilan ediyorum.
  • Ben de yorum yapayım. Geçen ay aveaya geçtim geçmez olaydım Balıkesir'in göbeğinde telefonla konuşurken kesiliyor ses var mı böyle bir şey? İnternet hızını hiç söylemeyeyim diyorum da otobüse binince 3g çekmiyor olacak iş değil. Vodafonedan geçtim aveaya hadi o da dağ taş dinlemez demiyorum da şehrin ortasında da çekmez mi bir hat arkadaş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

Sonuç olarak çekmiyor. Daha kaliteli dersiniz ama bence kaliteli bir operatör değil.

+12345648979
  • yatağımın sol tarafındayken iyi sinyal alıyor 4 dişin 3 tanesi doluyor...ama sağ tarafa yani duvar tarafına dönünce 1 dişe iniyor..

hayır kçımda jammer mı var arkadaş anlamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

yatağımın sol tarafındayken iyi sinyal alıyor 4 dişin 3 tanesi doluyor...ama sağ tarafa yani duvar tarafına dönünce 1 dişe iniyor..

hayır kçımda jammer mı var arkadaş anlamadım gitti

Desene hergün solundan kalkıyorsun.
    Bu duvar meselesi avea da çok etkili. Bazı yerlerde iç odalara girdikçe çekmeme sorunu baş gösteriyor. İyi çeken bir odada bırakıp, çalınca koşuyoruz.
  • Vodafonedan turkcelle geçtim bende. AVEA'ya geçecektim aslında aklım yatmıştı fakat bi kaç arkadaş çekim gücü kötü felan diyince soğudum ve ardından geri turkcelle geçtim. sms atmışlardı size özel net paketi hattınızı taşırsanız felan diye 500mb için. 5,90 tl diye.

500 DK; 250 turkcell , 250 her yöne.
    1500 SMS her yöne + 1000 sms turkcell.
    500mb internet

TOPLAM= 33 TL ödicem her ay. nasıl sizce?
  • Avea 5 para etmez bir operatör..

Ankara Bahçelievler'de kalıyorum.. Hattım 2002'den beri Avea..( ozamanlar Aria idi hatırlayanla )

Evim giriş katı.. zemin katı da değil.. evimde Avea 0 çekiyor.. 8 yıldır bu dairede telefonla ne zaman konuşmak istesem bahçeye çıkıyorum ya da kafamı camdan dışarı çıkartıyorum ancak o zaman 1 sinyal çekiyor.. %90 bana ulaşmak istenildiği zaman telefonumun hattı düşmüyor.. Aradığınız kişiye şu an da ulaşılamıyor deniliyor.. Evime her Avea hattı gelen aynı sorunu çekiyor.. Yemek siparişi verdiğim zaman bile Avea Pos cihazınız varsa Pos cihazı ile kredi kartımla dışardan çekmeyi deneyin diyorum..

Türkcell Full çekiyor.. ama işte 10 yıllık hattımı böyle küt pat değiştirmek içimden gelmiyor.. Hattı da eski ev arkadaşım benim için açtığı için hattımı farklı bir operatöre yönlendiremiyorum.. Yani geçemiyorum Turkcell'e.. yeni hat almak da tam bir fiyaskodur..

Vodafone 2 sinyal çekiyor.. Türkcell 5 avea 0

Arkadaşım da karşı apartmanda kalıyor 2. katta.. O da aynı problemi çekiyor.. ANKARA BAHÇELİEVLER'DE AVEA ÇEKMİYOR.. Çekiyor diyenler varsa gelsin buyursun.. Kaç kere aradım şikayet ettim rica ettim ama adresimi falan alıyorlar hiçbirşey değişmiyor..

Geçen hafta bir arkadaşımla konuştum Bir operatör firmasında teknisyen.. Bana verdiği bilgiye göre, Avea'nın türkcell'den daha kötü çekmesinin tek sebebi GSM uydularına en fazla parayı turkcell bastırdıgı ıcın.. sonra vodafone ve en son avea, o yüzden en ucuz ve en berbatıdır..

• En son eylul 2012 de aradim hala ne giden var ne soran,hemde kac defa aradim,beykoza tepetarlada hic bir yerde cekmiyor,dedim bugun reklamlari falan degismis,belki baska seylerde degismistir dedim ve aradim,tekrar kaydimi aldilar yine 48 saat icinde donecegiz dediler,bakalim beklemedeyim yoksa gercekten sikintili

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.