Şimdi Ara

Avea Prime Klasik 1500 dk 1500 sms 6gb 39 TL (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
3
Favori
16.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben turkcell 4gb 500 dk 49₺ tarifesinden geçiş yaptım. Şimdi çok memnunum. Ayrıca yurtdışında 60dk. aranma ve belirli havalimanlarında 600 dk. TTNET wifi kullanma hakkı gibi ayrıcalıkları var. Süper olmuş bu ya şiddetle tavsiye ederim!
  • nightbringer kullanıcısına yanıt
    Turkcell ile kıyaslrsanız fiyat normal gelebilir ama Avea şartlarında şu anki 49 TL pahalı. Kaldı ki 3000 dk lık versiyonunu 37.5 TL ye kullananlar varken ya da indirim almayı başaranlar varken bu fiyat iyi değil. Avea indirim bölümüne bağlanıp pazarlık yaparsanız ne ala.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea Prime Klasik-Mega tarifem;(Bana özel)
    Avea içi 3.000 dk.
    Her yöne 1.500 dk.
    Her yöne 1.500 sms
    6 gb İnternet : 45 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 8 Ağustos 2015; 2:24:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizinki iyi. Benzer şekilde indirim alanları biliyorum ama bu biraz da şans işi. Ben biraz daha beklicem, okulların açılması gibi örnekler çoğalır. İndirimle ilgili tecrübelerini paylaşan arkadaşlar artar. Bu arada size de hayırlı olsun çünkü benzer şekilde bana verilse (özellikle Avea içi dk güzel) hayır demem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day1972 -- 8 Ağustos 2015; 8:22:34 >
  • Konu başlığının güncelleme vakti gelmedi mi?

• Arkadaşlar, Avea Prime ayrıcalıklarından Suada Havuz ve Sports International indirimleri için şifre alıyorsunuz. Her şifre 1 kişi içindir denmiş. Peki sadece hat sahibi mi yararlanabiliyor? Eş dost için şifre alıp onları da yararlandırtma imkanım var mı sizce?
  • Ay sonuna kadar inşallah bitmez kampanya :/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    39 TL olan kampanya bitti, 49 TL ye olan ve 31 Ekime kadar devam edecek olan kampanya başladı.

• buradan yardım edecek arkadas varsa ben de gecmeyı dusunuyorum.

sorum su, isparklardan yararlanabiliyor muyuz

Prime Mini Hoşgeldin ıcın ayda 1, digerleri icin ayda 3 diyor.

Havatas fln guzelmis.

turkcellin sacma profosyoneller kulubu de aynı para. sozde harbiye konserine yuzde 50 indirim yapmıs, cuma gunune konser yok, sertab erener konserı vardı o da 1 ay onceden satısı durdurdular. uyuz oldum resmen adamlara. varsa yardımcı olabilecek degiseyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: day1972

39 TL olan kampanya bitti, 49 TL ye olan ve 31 Ekime kadar devam edecek olan kampanya başladı.

aynı kampanya 49 tl mi oldu hiç geçmem o zaman vodafone kullanmaya devam ederim
  • GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    Hocam, bütçenize/şartlarınıza uyum sağlamıyorsa tabii ki geçmeyin. Özellikle 6gb net yetmeyecekse 4 defa 5 TL den 500 mb ek net tanımlanıp fiyat 49+20+1.5=70.5 TL ye fırlatıcaksa (!) Avea biraz şark kurnazlığı yapmıyor mu sizce?

• 49 tl lik kampanya yerine aile tarifesi daha mantikli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüh be kaçırdık.52.5 a red medium mu yoksa bu tarifemi mantıklı acaba.internet 4 gb'a nadir ulaşıyorum
  • Arkadaslar selam sizden bir ricam var , yazlık transfer için hakkım bitti . Kullanmayan bir arkadaş var mı ? 7580 e PRIME TRANSFER 2 yazıp yollayabilirmisiniz ? kodu pm atarsanız sevindirirsiniz . teşekkürler
  • 49 tl olan tarifeyi alınca diger hizmetlerden yararlanabiliyor muyuz?

mesela ispark, havatas, yurtdısında aranma, loungelar..

eger bunlar Varsa gecerim ama sadece dakikaysa gecmeyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.