Şimdi Ara

Avea Prime Klasik 1500 dk 1500 sms 6gb 39 TL (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
3
Favori
16.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tarife çok iyimiş gerçekten buna mı geçsem acaba? Turkcell YILDIZ GENC kullanıyorum 500 dk + 1000sms + 2gb internet 25 tl + telsiz ücreti..

Nike hocam siz neden 33 tl ödediniz numara mı taşıdınız?

Not: Bu arada benim tüm spor ayakkabılarım nike'tır hastasıyım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Bu tarife çok iyimiş gerçekten buna mı geçsem acaba? Turkcell YILDIZ GENC kullanıyorum 500 dk + 1000sms + 2gb internet 25 tl + telsiz ücreti..

Ben de önceden o tarifede idim, Avea'nın bu tarifesi Prime avantajları olsun İstanbul'da ki performansı olsun Turkcell Yıldız Genci yüzbine katlar.

İstanbul'da benim kullandığım yerlerde konuşmada ve internet hızında bir sıkıntı yaşamadım en iyi yanıda yok internet bitti yok konuşma sürem bitti gibi sıkıntılar yok bu fiyata rakipsiz ve mükemmel bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 4 Ağustos 2015; 13:40:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siceyy

Müthiş kampanya Aveada çalistigim için bilgilendiriyim dedim geçişlere ve yeni faturali hat alanlara ozel

Peki kullanmaya başladık bu fiyat sabitmi bide ne kadar taahhütlü istiyoralr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Bu tarife çok iyimiş gerçekten buna mı geçsem acaba? Turkcell YILDIZ GENC kullanıyorum 500 dk + 1000sms + 2gb internet 25 tl + telsiz ücreti..

Ben de önceden o tarifede idim, Avea'nın bu tarifesi Prime avantajları olsun İstanbul'da ki performansı olsun Turkcell Yıldız Gençi yüzbine katlar.

İstanbul'da benim kullandığım yerlerde konuşmada ve internet hızında bir sıkıntı yaşamadım en iyi yanıda yok internet bitti yok konuşma sürem bitti gibi sıkıntılar yok bu fiyata rakipsiz ve mükemmel bence.

Ben İzmir'de ikamet ediyorum. Dediğiniz gibi internet olayı çok iyi. Fakat internet hızı nasıl? Sanırım bende geçeceğim..

• Bugün son geçiş günüydü sanırım değişmediyse.

• Bence devam eder

• 30 Eylül'e kadar uzamış..
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/PrimeKlasikYeniMusteri

Edit: Yılbaşı kampanyası dedikleri farklı bişeymiş. Tarife indirimi bitmiş.
    Bayi yapamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayals -- 3 Ağustos 2015; 15:41:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce aradım.Kampanya dün itibariyle bitmiştir dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturalar tam olarak kaç lira geliyor. Benim 40.5 ₺ geliyor.

Avea 'da internetin ulaştığı max hız kaç ? 22mbit civarı gördüm.
  • Devam eder

• devam eder mi arkadaşlar
  • 6 gb bitti benim. Sonra 4 tane 500 mb de bitti. Şuan fatura dönemine kadar 256 kb ile idare ediyorum. Çok işime yarıyor. 96 olsaydı çileden çıkarırdı. Mesela Spotify müzik bile rahatça dinleyebiliyorum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenLive

6 gb bitti benim. Sonra 4 tane 500 mb de bitti. Şuan fatura dönemine kadar 256 kb ile idare ediyorum. Çok işime yarıyor. 96 olsaydı çileden çıkarırdı. Mesela Spotify müzik bile rahatça dinleyebiliyorum. :)

Bu tarifenin farklarından sadece biri 256kbps olup devam etmesi.

• 30 temmuzda kendi hattimida bu tarifeye taşıdım.
    Bu 39 Tl lik fiyata tum vergiler dahilmi acaba?
    Yoksa birde bu tutara vergilerimi eklememiz gerekiyor?

• arkadaşlar bu tarifeye hala geçmemiz mümkün mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenLive

6 gb bitti benim. Sonra 4 tane 500 mb de bitti. Şuan fatura dönemine kadar 256 kb ile idare ediyorum. Çok işime yarıyor. 96 olsaydı çileden çıkarırdı. Mesela Spotify müzik bile rahatça dinleyebiliyorum. :)

Benim bildğim 256 kbps sınırsız internet veren ilk operatör bu Tarife ile birlikte Avea oldu ve gayet iyi bir hız bence her türlü iş görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siceyy

Müthiş kampanya Aveada çalistigim için bilgilendiriyim dedim geçişlere ve yeni faturali hat alanlara ozel

Şuan sanırım güncellenip Prime Klasik Yaz olarak 49 TL ye sunuluyor. Eski kampanya gibi Soz yazıp taahut verip indirim alabiliyor muyuz? Acaba?
    Avea çalışanı olduğunuz için 1. elden bilgi edinelim
  • Son güncelleme

• Bu haliyle çok pahalı. İndirim tanımlanırsa (eski fiyata) ne ala değilse alternatiflere yönelmek lazım.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.