Şimdi Ara

Avea Prime Klasik 1500 dk 1500 sms 6gb 39 TL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
3
Favori
16.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • prime'a geçilmez turkcellden geçtim primeye ilk aylar güzeldi en sevdiğim özellikde ayda 5 kere ispark kullanımıydı. Şimdi onu ayda 1 kullanıma düşürmüşler zaten net paketi yetmiyor her ay 60tl ödüyorum 40tl ödeyeceğim yerde turkcell'e geri dönmeyi düşünüyorum açıkcası
  • Avea cekiyorsa turkcell e geçilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 yıllık avea lıyım yoklu la bize kampanya.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okttay -- 8 Temmuz 2015; 14:57:39 >
  • turkcelliler geçmesin çok pişman olur. internet yavaş, görüşmeler kesiliyor
  • bu 6gb internet prime midi de ki gibi 4 gb + 2 gb değil dimi direk 6 gb
  • Kampanya hala devam ediyor dün başvurdu

İnşallah bizi kandirmazlar gerçekten 39 TL gelir fatura

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temmuz sonuna kadar Avea'ya bu tarife ile geçsem, Ağustos'ta taahhüt versem 39 TL'den yararlanabilir miyim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

Kampanya hala devam ediyor dün başvurdu

İnşallah bizi kandirmazlar gerçekten 39 TL gelir fatura

Avea kandırmaz. Fatura konusunda gördğüm en güvenilir GSM operaötrü. Net
  • sıkıntı düzeldi 57 liralık gözüken tutar 30,5 olarak güncellendi.
    teşekkürler arkadaşlar
  • kampanya devam ediyormu ağustos ayında s4 taahhütüm doluyor yeni olarak prime klasik mi yapsam
  • Arkadaslar bir kaç yer hariç ben Istanbul da bir sıkıntı yaşamadım avea da internet 6 GB olmasi çok iyi ilaç gibi geldi.

• Kampanya devam ediyor ankarada

• Avea faturalıyım bu tarifeye geçme imkanım var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siceyy

''Prime klasik 39 tl den 31 temmuza kadar uzatıldı bilgilerinize bol kazançlar'' Bölge Sorumlumuzun Mesajıdır .

avea sayfasında 12 hazirana kadar demiş ama hala alınabiliyor sanırım değil mi?

"19 Mayıs - 12 Haziran tarihleri arasında tarifeye yeni aktivasyon, numara taşıma ve Avea'nın faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla gelen ve 12 ay taahhüt veren müşteriler için tarifenin aylık ücreti 39TL'dir. Taahhütsüz aylık ücret ise 45TL'dir."
  • 31 Temmuz'a kadar geçerli olduğu şurada yazıyor:http://www.aveaprime.com.tr/tarifeler/klasik

Yılbaşı kampanyası olarak geçiyor.

Ben de dün akşam numara taşıma için başvurdum. Uzun bir süre sonra Avea kullanacağım. Umarım memnun kalırım.
  • Ben bu tarifeye şöyle bakmak istiyorum;
    1500 dk her yöne
    1500 sms her yöne
    8gb sonrasında 256kbps internet(paket aşımı sonrası 4 tane x 5Tl'lik 500mb'lık pakete eklendiğinde.)
    +- 2 tl vergiler
    Hepsi ayda 61 TL. Yanında Aylık İspark+Havataş avantajlarıyla.
    *Evimde sabit hat ve internetim yok bu yüzden 256kbps işimi görecektir.

"TAÇSIZ KRAL AVEA.."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 10 Temmuz 2015; 21:58:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onbirhood

quote:

''Prime klasik 39 tl den 31 temmuza kadar uzatıldı bilgilerinize bol kazançlar'' Bölge Sorumlumuzun Mesajıdır .

"19 Mayıs - 12 Haziran tarihleri arasında tarifeye yeni aktivasyon, numara taşıma ve Avea'nın faturasız tarifelerinden geçiş yoluyla gelen ve 12 ay taahhüt veren müşteriler için tarifenin aylık ücreti 39TL'dir. Taahhütsüz aylık ücret ise 45TL'dir."

39 tl devri kapanmış gözüküyor.. Yeni aboneler için taahhütlü 59 tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: YellowHat

quote:

Orijinalden alıntı: onbirhood

quote:

39 tl devri kapanmış gözüküyor.. Yeni aboneler için taahhütlü 59 tl.

Hayır bana bayi tarihlerin önemli olmadığını bu tip kampanyaların belli sayı tamamlanmadan kapanmadigini

Ve hala 39 TL olduğunu soyledi

• Denizlideki bayi de devam ettiğini söyledi.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.