Şimdi Ara

Avea Prime Klasik 1500 dk 1500 sms 6gb 39 TL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
3
Favori
16.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: korayalttantire

39 TL'den yararlanmak için önce SOZ yazıp sonra ONAY yazıp 5555'e gönderin dediler, gönderdim ama gelen mesajda aylık 6 TL indirimden bahsediyor. Umarım bir yanlışlık olmaz.

taahütlü fiyat 39 TL,
    taahhütsüz 45 TL.
    Caymanız halinde ayda 6TL x Kullanılan ay olarak hesaplanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Aydır kullanıyorum, çok şükür bir sıkıntı yok, internet hızı diğerleri kadar olmasa da yerine göre yüzümü güldürüyor, en azından rahat rahat gün içinde internette geziniyorum, 10-15 Mbit hız takıntınız yoksa gayet güzel, paketi kaçırmamanızı tavsiye ederim. Hele arada bir diğerlerinin çekmediği yerde Avea çekmiyor mu tattan yenmiyor :D
  • Telefonla konuşurken 3G gidiyor. Turkcell'de konuşurken de 3G'ye bağlanabiliyordum. Avea'da bir ara Surf&Talk vardı. Şimdi yok mu?
  • Avea bayi, kampanya nın Ağustos tada devam edeceğini söyledi. Ne kadar doğru bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

Avea bayi, kampanya nın Ağustos tada devam edeceğini söyledi. Ne kadar doğru bilemem.

Geçişlerdeki talebe göre uzatabilirler..

• Avea'dan turkcelle geçtim 05.04.2015te. 90 gün sürem dolduğunda bayiye gittim. İlk ay geçişten sayılmaz yani ilk ay +90 gün beklemen lazım dedi, 120 güne denk geliyor. 120 gün dolmadan geçersen 30₺ ceza ödersin dedi. 31 temmuzda bu tarife biteceği için avea mh aradım. Kız 👧, 120 gün diye bir şey yok. İlk taşınma tarihinden sonra 90 günü doldurman lazım dedi. Ben ceza ödemeden ne zaman başvuru yaparım? Bu avea bilgilendirme rezalet ama tarife bana uygun olduğu için geçmem lazım. Bu işin aslını bilen cevaplar mı lütfen?

• quote:

Orijinalden alıntı: Siceyy

''Prime klasik 39 tl den 31 temmuza kadar uzatıldı bilgilerinize bol kazançlar'' Bölge Sorumlumuzun Mesajıdır .

Kardeşim merhaba ben pocell kullanıcısıyım bildiğin gibi pocell de avea nın alt yapısını kullanıyor. Acaba diyorum pocell den bu tarifeye geöiş yapabiliyormuyum yani bu kampanyadan yararlanabilirmiyim acaba?
    Not: Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim.

• hep zaten ya yeni gececn ya da aveaya yeni gelecen

• quote:

Orijinalden alıntı: korayalttantire

Telefonla konuşurken 3G gidiyor. Turkcell'de konuşurken de 3G'ye bağlanabiliyordum. Avea'da bir ara Surf&Talk vardı. Şimdi yok mu?

Ben kullanabiliyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: cantkn

quote:

Orijinalden alıntı: Siceyy

''Prime klasik 39 tl den 31 temmuza kadar uzatıldı bilgilerinize bol kazançlar'' Bölge Sorumlumuzun Mesajıdır .

Kardeşim merhaba ben pocell kullanıcısıyım bildiğin gibi pocell de avea nın alt yapısını kullanıyor. Acaba diyorum pocell den bu tarifeye geöiş yapabiliyormuyum yani bu kampanyadan yararlanabilirmiyim acaba?
    Not: Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim.

Ben de Pocell deydim.. Pocell'i çok sallamıyorlar.. 12 lira sim kart ücreti istiyor, zaten avealı muamelesi yapıyorlar. Turkcell'e taşıdım hattımı. Duruma göre önümüzdeki ay belki yine taşırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayals -- 23 Temmuz 2015; 9:59:46 >

• 12 tl simcard parasi verdiginizde numaraniz degismeden bu kampanyadan yararlanabiliyormuydunuz. Bende bimcelliyim ondan sordum. Sadece 12 tl vererek kampanyadan yararlanabiliyorsak dusunebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir avea bayisine sordum 15 tl sim kart parası ve pocelide iptal ettirdiğiniz için 25 tl de ceza tutarı ödeyip bu tarifeye geçiş yapabilirsin dediler. Ceza tutarının ne amaçla alındığını sordum onlarda bilmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_uar2

12 tl simcard parasi verdiginizde numaraniz degismeden bu kampanyadan yararlanabiliyormuydunuz. Bende bimcelliyim ondan sordum. Sadece 12 tl vererek kampanyadan yararlanabiliyorsak dusunebilirim.

Öyle olsa ben de geçecektim ama hayır, zaten avealısınız siz diyorlar. Numara taşıma gibi değerlendirilmiyormuş alt lisanslamalar.
    O yüzden hiç bir yeni kampanyadan yararlandırmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayals

quote:

Orijinalden alıntı: cem_uar2

12 tl simcard parasi verdiginizde numaraniz degismeden bu kampanyadan yararlanabiliyormuydunuz. Bende bimcelliyim ondan sordum. Sadece 12 tl vererek kampanyadan yararlanabiliyorsak dusunebilirim.

Öyle olsa ben de geçecektim ama hayır, zaten avealısınız siz diyorlar. Numara taşıma gibi değerlendirilmiyormuş alt lisanslamalar.
    O yüzden hiç bir yeni kampanyadan yararlandırmıyorlar.

Başkan benim semtimdeki avea bayisi geçiş yaptırıyor bilgin olsun. Farklı bir bayiye sor bunların bir dediği bir değini tutmuyor

• Bende dün yeni hat alarak geçtim... Hatta bilgiyi avea bayii kendi verdi...

• pocell'deki ceza bedelini ödeyip geçiş yapılabiliyorsa bu alt avea markaları için çok güzel bir fırsat olur.

•  Avea Prime Klasik 1500 dk 1500 sms 6gb  39 TL

İlk faturam kesildi sıkıntı yok. 33.75 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 25 Temmuz 2015; 17:06:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Avea Prime Klasik 1500 dk 1500 sms 6gb  39 TL

İlk faturam kesildi sıkıntı yok. 33.75 TL

Hayırlı Olsun,Uyumlu faturalarının devamı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: trolleritrolleyenadam

hep zaten ya yeni gececn ya da aveaya yeni gelecen

ben hali hazırda bulunan abonesini bu denli sevmeyen başka bir operatör görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arrtezyen -- 26 Temmuz 2015; 0:05:30 >

• Siceyy kullanıcısına yanıt
    Yeni geçtim. Neler yapmak lazım, nerelere mesaj atayım mesela.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.