Şimdi Ara

Avea Prime Klasik 1500 dk 1500 sms 6gb 39 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
3
Favori
16.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecişim tamamlandi.Güncel fatura 65 TL gözüküyor bu sebeple söz yazıp yolladığım mesaja gelen cevapta 6 TL indirim olacağı yazıyor ve 39 TL yerine 59 TL oluyor. Bu sebeple taahhüt olayını askıya aldim yarın avea ile gorustukten sonra taahhüt vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 28 Haziran 2015; 2:35:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sabah baktım Online işlem merkezi güncel fatura bilgisine 39 TL olarak gözüküyor bende ONAY yazıp yollayıp taahhüt verdim 39 TL olarak tanımlandı şu an için oldukça memnunum.

Avea Prime Klasik 1500 dk 1500 sms 6gb  39 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 28 Haziran 2015; 10:52:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Arkadaşlar sabah baktım Online işlem merkezi güncel fatura bilgisine 39 TL olarak gözüküyor bende ONAY yazıp yollayıp taahhüt verdim 39 TL olarak tanımlandı şu an için oldukça memnunum.

Bende gecsemmı kararsızım 😁

• Arkadaşlar müşteri hizmetleri 85 TL fatura çıkarılır tarafınıza bu tarifeye geçerseniz diyor? Sayın Bayii Yetkilisi sıkıntı yaşamayalım bu hususta? Bende hat almayı planlıyorum sırf bu tarife için.
  • Evimde ki bağlantı hızı bu Vodafone dan farkı yok.

• Bende bir kaç saat önce gidip başvurdum. Yalnız ben bilerek ilk etapta taahhütsüz istedim. Benim genel olarak bulunduğum yerlerdeki çekim gücüne bakacağım. 60 Gün içinde tarifeye taahhüt verme hakkınız var dedi , beğenirseniz sms atarsınız 45 TL'den 39TL'ye düşer dediler. Ben bu şekilde aldım , denedikten sonra duruma göre taahhüt vereceğim. Yalnız 1500DK ve 6GB internet bence çok iyi. Bağlantıda veya 3G'de sorun yaşamazsam , taahhütte vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antizero

Bende bir kaç saat önce gidip başvurdum. Yalnız ben bilerek ilk etapta taahhütsüz istedim. Benim genel olarak bulunduğum yerlerdeki çekim gücüne bakacağım. 60 Gün içinde tarifeye taahhüt verme hakkınız var dedi , beğenirseniz sms atarsınız 45 TL'den 39TL'ye düşer dediler. Ben bu şekilde aldım , denedikten sonra duruma göre taahhüt vereceğim. Yalnız 1500DK ve 6GB internet bence çok iyi. Bağlantıda veya 3G'de sorun yaşamazsam , taahhütte vereceğim.

Aynen ben de geçersem deneyip taahhüt vermeyi düşünüyorum. Bu arada Avea.com.tr'de Prime Klasik Yılbaşı kampanyasının son tarihi 31 Temmuz yazıyor ama Prime Klasik Yılbaşı kampanyasıyla kaç TL olduğu (39 TL) artık sayfada yazmıyor.
  • korayalttantire K kullanıcısına yanıt
    Fiyat sitede yazmıyor. Bayilerin camlarına vs yazıyorlar sadece. Herhangi bir avea bayisine gidip bu tarifeden bahsederseniz 39 TL diye yardımcı oluyorlar. Taahhütlü 39 , taahhütsüz 45. Bu fiyatlar mevcut avealılar için geçerli değil bildiğim kadarıyla.
  • 12 ay taahhüt vermemiz durumunda veya başka bir durumda indirim yapılabiliyor mu acaba?

• anlamadım bugün geçişim tamamlandı. güncel fatura 57 tl müşteri hizmetlerini aradım mevcut ttnet abonesi olduğunuzu belirten belgeleri teslim etmeniz gerek dedi. bu ne saçmalık ?
    bu sıkıntıyı yaşayan var mı ?
  • Benim adıma iki hat var. İkisi de yararlanabilir mi yoksa tek hatla mı sınırlı?

• quote:

Orijinalden alıntı: karakarqa

anlamadım bugün geçişim tamamlandı. güncel fatura 57 tl müşteri hizmetlerini aradım mevcut ttnet abonesi olduğunuzu belirten belgeleri teslim etmeniz gerek dedi. bu ne saçmalık ?
    bu sıkıntıyı yaşayan var mı ?

Siz Yılbaşı kampanyası yerine TTnet'li yeni kampanyadan mı yararlandınız acaba, ya da m. hizmetleri öyle anlamış da olabilir.
  • Arkadaşlar biten cihaz kampanyalari :) daha bir sürü duyuru warda hepsini atmam zor

• Arkadaşlar önemli bi bilgi daha veriyim Z3 taahütlü fiyati düştü ;)
     Avea Prime Klasik 1500 dk 1500 sms 6gb  39 TL Avea Prime Klasik 1500 dk 1500 sms 6gb  39 TL

•  Avea Prime Klasik 1500 dk 1500 sms 6gb  39 TL

İstanbul - Beşiktaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 2 Temmuz 2015; 0:21:32 >
  • Bu 6gb lık tarife devam ediyor mu ? Tam hattımı taşımayı düşünüyordum hemde 10 gün önce z3 almıştım. Cihazı tavsiye ederim iphone karşısında durabilecek performans stabilite anlamında ender android telefonlardandır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

İstanbul - Beşiktaş

Sana ozel baz istasyonumu kurdular bu ne ya 😄

• Bugün ben de , Ankara Kızılay civarında hız testi yaptım. 23 donwload çıktı. O hızlara ulaşılıyor yani.
  • windshair kullanıcısına yanıt
    Kampanya devam ediyor , bende gecis icin basvurmustum. Az once mesaj geldi , yarin sahur vaktinde gecis tamamlanacakmis. Bakalim nasil olacak.

• Ben avea faturalı hattı kullanıyorum. Faturasıza geçersem tekrar faturalıya geçmek için kaç gün beklemem gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.