Şimdi Ara

Avea Prime Klasik 1500 dk 1500 sms 6gb 39 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
3
Favori
16.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: modifix06

2g de donanımhaber minide dolaşabiliyormusunuz?

Sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

Arkadaşlar birisi yardım edebilir mi ? Ben aveadan turkcelle geçmiştim 2 ay oldu sanırım şu an hat taşıyamam. İstanbuldayım gidip faturalı hat çıkarttırsam ne diyeceğim yani 39 tllik 1500 dk 1500 sms 6 gb internet mi diyeceğim ? İnternette 69 tl diyor sorun çıkar mı ? Ve son tarih KESİN olarak ne zaman lütfen acil yardım...

Yeni hat cikarmana gerek yok, cunku 3 ay bekleme suresi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: isseyy

avea akıllı kamudayım. bu tarifeye geçiş yapabilirmiyim??

Evet ayda 65 lira, 1 yil taahhutlu.

• ttnetsiz, trcellden geçip 1 yıl taahhüt versek; 39 lira demek, aveaya bir uğrayalım madem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow was here

quote:

Orijinalden alıntı: marcoreuss

Bende dün geçtim Turkcell den. TTNet aboneliğine gerek yok 1 yıl taahhütlü 39 TL. Turkcell 59 liraya kullandığın ve her ay 65 lira ödediğim tarifeyi kontratım bitince bana 70 liraya teklif etti ve geçiş kaçınılmaz oldu. Deneyip göreceğiz Avea yı sıkıntı çıkarsa 3 ay sonra geçiş yolları açık.

3 ay sonra degil memnun kalmazsan hemen ertesi gün gecersin baska operatore.

Hocam emin misin ben 90 gün şartı var diye biliyorum ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: heathrow was here

quote:

Bende dün geçtim Turkcell den. TTNet aboneliğine gerek yok 1 yıl taahhütlü 39 TL. Turkcell 59 liraya kullandığın ve her ay 65 lira ödediğim tarifeyi kontratım bitince bana 70 liraya teklif etti ve geçiş kaçınılmaz oldu. Deneyip göreceğiz Avea yı sıkıntı çıkarsa 3 ay sonra geçiş yolları açık.

3 ay sonra degil memnun kalmazsan hemen ertesi gün gecersin baska operatore.

Hocam emin misin ben 90 gün şartı var diye biliyorum ?

Yeni alinan hat icin gecerli o.

• Biraz önce hattımı geçirdim bu paketle, faturasız sanıyordum faturalı şartmış. Umarım sorun olmaz sabit 39 lira gelir. 6 günde açılır dedi neden bu kadar geç ? Bir de 1 yıllık taahhüt bitince artık 39 lira olmayacak mı yoksa devam edecek mi ?

• Geçiş tamamlandı.
    Turkcell 'de , 50 ping 14mbit download, 3.5mbit upload aldığım yerde, şimdi 550 ping , 0.20 download . 0.02 mbps upload alıyorum. Ankara'da merkezi bir yerdeyim.

Bir sorun mu var, avea 'a geçildikten sonra yapılması gereken bir ayar mı var?
  • HSeldon H kullanıcısına yanıt
    Avea ya hoş geldin hocam :)

• HSeldon H kullanıcısına yanıt
    3G kapalı olabilir hat üzerinde müşteri hizmetlerinden yada online işlemlerden actirin.

• gefe16 kullanıcısına yanıt
    Açtım telefon üzerinde , avea 'nın android uygulamasını kullanarak . Şimdi bütün hat gitti :) . No sim card , uyarısı veriyor :) . Dur bakalım. Bir müşteri hizmetlerini arayayım.
  • Arkadaşlar bu tarifede 6gb bitince hızı dusup devammı ediyor yoksa internet duruyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: undis06

Arkadaşlar bu tarifede 6gb bitince hızı dusup devammı ediyor yoksa internet duruyormu

Otomatik 500 mb tanımlanıyor 5 tl sanırım, o da biterse hızı düşüyor 256 kbpsye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: undis06

Arkadaşlar bu tarifede 6gb bitince hızı dusup devammı ediyor yoksa internet duruyormu

Otomatik 500 mb tanımlanıyor 5 tl sanırım, o da biterse hızı düşüyor 256 kbpsye

Çok saçma birşey direk 256 ya dussun işte 5 tl nedir

• Hattım çarşamba günü açılmıştı şimdi sorgulama yapıyorum tüm paketlerim bu ayın 22sine kadar gözüküyor. Niye böyle ? Bir dahaki aya kadar olması gerekmiyor mu ?
  • Bu tarifeye geçmeyi düşünüyorum. 6 GB bittikten sonra 4 kere daha 500 mb internet tanımlanıyor otomatik x5 TL den 20 TL daha sonra 256 kbps düşüyor ve sınırsız oluyor internet. 59 TL ye patlıyor bu.
  • quote:

Hattım çarşamba günü açılmıştı şimdi sorgulama yapıyorum tüm paketlerim bu ayın 22sine kadar gözüküyor. Niye böyle ? Bir dahaki aya kadar olması gerekmiyor mu ?

Hesap kesim tarihi her ayin 22'si. Bu ay kismi fatura cikacak. Yani gun sayisi kadar fatura odeyeceksiniz.

• Sırf Avea'ya daha çok dakika daha çok MB için geçmek isteyenler, yapmayın. 4-5 Yıldır Avea kullanıyorum, son birkaç aydır 3G hızı berbat bir hal aldı, eskiden 8-9 megabit hızları gördüğüm yerlerde şimdi 0.3 megabit download hızı alıyorum, Avea son aylarda kaliteden çok ödün verdi. Kimsenin Avea'ya geçmesini tavsiye etmem şu saatten sonra.

• Hız işi biraz şans anlaşılan.
    Ben Ankara'da merkezi bir yerdeyim. Hız testlerinde Turkcell den daha iyi sonuç verdi. Yine en kalabalık merkezi yerlerde test ettim , gene iyiydi. Yaşadığnız bölge önemli.
  • Arkadaşlar bugün başvuru yaptım tarifeye geçiş devam ediyormuş.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.