Şimdi Ara

Avea Prime Klasik 1500 dk 1500 sms 6gb 39 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
3
Favori
16.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Prime sitesine girip kampanya detaylarina baktim. 59tl yaziyor ama 19mayis-12haziran arasi gelenlee 39tl taahhutlu , taahhutsuz ise 45 lira. Kampanya 12 haziranda bitiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Créw

Bugun bende gecis yaptim 4-6 gun icerisinde gecis yapicaktir dediler.
    Gecisten sonra 2 tane mesaj aticakmisim birisi onay digeri soz yazip 5555 e atip taahhutu baslatiyormusum.
    Verdikleri sim kart 128kb

İlk faturam ne zaman gelicek?
    Bu arada bize bu haberi verip faydalanmamizi saglayan arkadasimiza cok tesekkur ediyorum.

Başladıgın tarihten bir daha ki ay hocam bu arada hayırlı olsun ne demek :)
  • Soganlık/Yakacık bayısınde devem edıyor, Ama benım merak ettıgım avea faturalı hat sahıbıyım. Ben nasıl yararlanabılırım
  • Prime mini yada klasık kampanyasından indirimle gelenler grup1 den cihaz kampanyasına gırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejke

Prime mini yada klasık kampanyasından indirimle gelenler grup1 den cihaz kampanyasına gırıyor

Hocam nasil yani tam anlayamadim. Biraz daha acabilirmisiniz?

• Grup 2 çıkar arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Créw

quote:

Orijinalden alıntı: ejke

Prime mini yada klasık kampanyasından indirimle gelenler grup1 den cihaz kampanyasına gırıyor

Hocam nasil yani tam anlayamadim. Biraz daha acabilirmisiniz?

ben z3 sordum bırıncı grupdan sokuyolar 24 ay 3900 grup3den telın fıyatı 2350 cıvarı.prime mine %50 hosgeldın kampanyasından oldum.adı prıme bana faydası yok.ayrımcılık resmen,herkeze aynı fıyattan versınler madem oyle seymı olur ya.
  • bu tarifenin sadece avea prime olan halinin linki nerede? göremedim illa ki ttnet ile alacağımız yazıyor,
  • http://www.aveaprime.com.tr/Home/Tarifeler

• Bugün ben de geçtim. Haber veren arkadaşa teşekkürler. Umarım Avea eskisi gibi değildir.

12 'si -yenilenmez ise- son günmüş.
  • avea akıllı kamudayım. bu tarifeye geçiş yapabilirmiyim??
  • "PRIME KLASİK 6GB Heryöne 1500 dk 1500 SMS 6gb internet 39TL bu aysonuna kadar devam ediyor bununla alakalı hızlı aktivasyonlar alalım". Bölgemizin sorumlusundan gelen mesaj hadi yine iyisiniz bir kiyak daha yaptım :) Son tarih 12 Haziran değil yani .

• hala bu tarifenin ttnetsiz alınabileceğine dair bir ibare yok. avea üstelik de faturalı olunca insan güvenemiyor.

• Ben ttnet siz aldım. 1 yıl taahüt verdim sadece.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar birisi yardım edebilir mi ? Ben aveadan turkcelle geçmiştim 2 ay oldu sanırım şu an hat taşıyamam. İstanbuldayım gidip faturalı hat çıkarttırsam ne diyeceğim yani 39 tllik 1500 dk 1500 sms 6 gb internet mi diyeceğim ? İnternette 69 tl diyor sorun çıkar mı ? Ve son tarih KESİN olarak ne zaman lütfen acil yardım...

• Bende dün geçtim Turkcell den. TTNet aboneliğine gerek yok 1 yıl taahhütlü 39 TL. Turkcell 59 liraya kullandığın ve her ay 65 lira ödediğim tarifeyi kontratım bitince bana 70 liraya teklif etti ve geçiş kaçınılmaz oldu. Deneyip göreceğiz Avea yı sıkıntı çıkarsa 3 ay sonra geçiş yolları açık.
  • 2g de donanımhaber minide dolaşabiliyormusunuz?

• Bende vodafone ile ave arasında gidip geliyorum daha önce avea kullandım çok tatmin etmemişti ama şu şartlarda vodafoneden 2 kat daha fazla kullanım veriyor acaba primenin bi önceliği varmıdır çekim ve internet konusunda

• quote:

Orijinalden alıntı: marcoreuss

Bende dün geçtim Turkcell den. TTNet aboneliğine gerek yok 1 yıl taahhütlü 39 TL. Turkcell 59 liraya kullandığın ve her ay 65 lira ödediğim tarifeyi kontratım bitince bana 70 liraya teklif etti ve geçiş kaçınılmaz oldu. Deneyip göreceğiz Avea yı sıkıntı çıkarsa 3 ay sonra geçiş yolları açık.

3 ay sonra degil memnun kalmazsan hemen ertesi gün gecersin baska operatore.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ugur A.

Bende vodafone ile ave arasında gidip geliyorum daha önce avea kullandım çok tatmin etmemişti ama şu şartlarda vodafoneden 2 kat daha fazla kullanım veriyor acaba primenin bi önceliği varmıdır çekim ve internet konusunda

@eurosim isimli uye, oncelik verildigini iddia etmisti. Ancak musteri hizmetlerindeki butun temsilciler bir fark olmadigini soyluyorlar.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.