Şimdi Ara

Avea Prime Klasik 1500 dk 1500 sms 6gb 39 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
3
Favori
16.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Des İyi niyetli arkadaşlarım için hiç bir şey demiyorum onlar için konu açtım zaten ama böyle bi kaç kişi çikabiliyor çok doğal onlaraydi bu çıkışım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikir ayrılığı olur, yanlış anlaşılma olur. Maksat büyütmemek. Benim için faydalı oldu burası.
    Şimdi yine sorum var. Verdikleri yazı yanımda değil o yüzden soruyorum. Hattım açıldı ama ilk işlemler için söz ve onay yazıp göndermem gereken numara neydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 24 Mayıs 2015; 16:00:31 >
  • 5555

• Teşekkür ettim. İşlem tamam

• arkadaşlar bu 6 gb internet sınırsızmı hız düşümü varmı 6gb sonrası fatura duruyomu bunu öğrenebilirmiyim.
  • 6 GB bittiğinde otomatik olarak 500 MB 5 TL karşılığında yenileniyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Siceyy

Des İyi niyetli arkadaşlarım için hiç bir şey demiyorum onlar için konu açtım zaten ama böyle bi kaç kişi çikabiliyor çok doğal onlaraydi bu çıkışım

Dostum bu tarifeye gecemedim kimse bilmiyor ama seninde yuregine saglik yinede haberdar ettigin icin.

• Bugün ben de avea bayisine sordum öyle bir tarife yok dediler maalesef
  • bu tarifenin son günü ne zaman acaba hat taşısak 1 hafta sonra hattı tekrar avea yapsak kabul olurmu
  • Beyler s.a.

Müşteri hizmetlerini aradım böyle bir kampanya var , fakat bu kampanyadan avea faturalı hat kullananlar YARARLANAMIYOR . Bunun haricindeki tüm operatörler ve avea faturasız hat kullanıcıları yararlanabiliyor.

Bursa'da durum bundan ibaret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ToKuGaWa- -- 26 Mayıs 2015; 18:16:07 >

• Avea interneti bursada nasil merkezde vodafonedan gecmeyi dusunuyom

• quote:

Orijinalden alıntı: -ToKuGaWa-

Beyler s.a.

Müşteri hizmetlerini aradım böyle bir kampanya var , fakat bu kampanyadan avea faturalı hat kullananlar YARARLANAMIYOR . Bunun haricindeki tüm operatörler ve avea faturasız hat kullanıcıları yararlanabiliyor.

Bursa'da durum bundan ibaret

Mis gibi işte

Daha ne olsun

• Tekrar Avea'ya dönme cezası 30₺ kesiliyormuş. Buna rağmen bu tarifeye geçmeye değer mi? 90 gün şartı bitmesine 40 gün var daha.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende az önce iş yerine gelirken bir bayinin camında gördüm 1500 dk + 1500 sms + 6 gb internet = 39 TL diye. Bende hemen girdim ve geçiş başvurusu yaptım. Hız azalması vs. de olmadığını tarifenin Prime Klasik tarifesi olduğunu söylediler.
    İş yerine gelince netten bi bakayım dedim aveanın sitesinde ttnet kampanyalı olanı görünce bayiyi tekrar aradım bi yanlışlık olmasın dedim ben ttnet kampanyasına falan katılmadım. burada prime klasik taahhütlü 59 tl görünüyor dedim.
    Merkeze sorup bana döneceklerini söylediler. Neyse kısa kesiyim tekrar aradılar ve hiç bir sorun olmadığını tarifenin taahhütlü 39 tl olduğunu ttnet kampanyasından farklı olduğunu söylediler. Bakalım ilk faturada şok yaşamam umarım :) Bayi bir çok kişiye yaptığını da söyledi ayrıca.
  • 30₺ cezayı göze alarak bayiye gitti ve nano sim kart ile birlikte istedim. Nano sim 15₺ dedi. Mh aradım prosedür gereği böyle dedi. Onu bana mail at da sizi şikayet edeyim dedim, olmaz öyle, biz sizin şikayetlerinizi alıyoruz ama geri dönmüyoruz çünkü kural bu 15₺ dedi. Sim kart kesilince sorunlu oluyor dedim heee dedi kapattım ben de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • babasayfa bana verdikleri sim microsim 2li diye geçiyo hiç bir ücrette talep etmediler. ama nanosimde nasıl bir uygulama var bilemedim doğrusu.
  • Bu iyi ama diğer tarife daha iyi değil mi?
    Şu sabit hat ve internet kullanıyorsanız 39₺, eğer sadece taahhüt verirseniz 45₺ olan. Onda da 6gb internet var. Ek olarak sınırsız sms , avea ve sabit hatlarla sınır konuşma var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siceyy

Müthiş kampanya Aveada çalistigim için bilgilendiriyim dedim geçişlere ve yeni faturali hat alanlara ozel

hocam tt net şart değil bildiğim kadarı dile turkcell den taşıma yapacağım
    son geçiş tarihi ne zaman hocam ?
  • Super tarife gercekten, yeni hat almamiz gerekecek

• quote:

Orijinalden alıntı: blckdrgn

Bende az önce iş yerine gelirken bir bayinin camında gördüm 1500 dk + 1500 sms + 6 gb internet = 39 TL diye. Bende hemen girdim ve geçiş başvurusu yaptım. Hız azalması vs. de olmadığını tarifenin Prime Klasik tarifesi olduğunu söylediler.
    İş yerine gelince netten bi bakayım dedim aveanın sitesinde ttnet kampanyalı olanı görünce bayiyi tekrar aradım bi yanlışlık olmasın dedim ben ttnet kampanyasına falan katılmadım. burada prime klasik taahhütlü 59 tl görünüyor dedim.
    Merkeze sorup bana döneceklerini söylediler. Neyse kısa kesiyim tekrar aradılar ve hiç bir sorun olmadığını tarifenin taahhütlü 39 tl olduğunu ttnet kampanyasından farklı olduğunu söylediler. Bakalım ilk faturada şok yaşamam umarım :) Bayi bir çok kişiye yaptığını da söyledi ayrıca.

İlk faturan az gelir belli olmaz 2.sine bak

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.