Şimdi Ara

Avea Prime Mini Tarifesi Bombası 37,5 TL... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
22
Favori
31.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben burdan bakıyorum ama daha iyi kampanyalar var mı bilgim yok:http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/Faturali/Cihaz
  • 🚮

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Istanbul'un göbeğinde sayılabilecek bir yerde terasta oturuyorum (Bakırköy) Aveanın interneti burada bile hikaye. Merkezi bi yer derken Taksim Meydanini mi kastediyorsunuz? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isin içinde avea varsa hersey tirt.

• quote:

Orijinalden alıntı: serghat

Ben Istanbul'un göbeğinde sayılabilecek bir yerde terasta oturuyorum (Bakırköy) Aveanın interneti burada bile hikaye. Merkezi bi yer derken Taksim Meydanini mi kastediyorsunuz? :)

Salonda full çeken 3g yan odada çekmiyor. edge bile zar zor açıyor siteyi. faturasız adam gibi tarife çıkarsalar hen turkcell e geçerim.

• göze carpanlar ve kullanabileceklerim;

ayda 5 kez ispark bedava
    ayda 5 kez havataş bedava
    avis %50 indirim.
    global lounge hizmeti

fakat bu hizmetlerin coğu 3 aylık. sadece bu hizmetler icin tarifeye gececeğim .acaba 3 aydan sonra devam ettirirler mi.
  • Faturalı avea hattımızı kontörlüye çevirip. Sonrasında Prime tarifesine geçsek nasıl olur?

Veya en kötü numarayı vodafone'a taşıyıp, erkesi gün memnun kalmadım diye avea prime'a taşısak?

Bu gibi yollar ile faturalı avealıların prime tarifesini indirimli kullanma gibi bir şansı olamaz mı?
  • Kardeşim Ankaranın orta yerinde evde odalarda balkonda hiçbir yerde doğru düzgün çekmiyor. Bana 4 gb net veriyor ama kullanamadığımdan yarısını bitiremiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker

Ben her ay 50-60tl arasi fatura oduyorum ve 3g cekmiyor... Turkcell bakiyorum ama bulamiyorum ki kafama uygun cok pahali

aynen hocam ya şöyle interneti 2gb olup sonra hız düşsün ama sınırsız olsun ..konusma minimum 300-500 dk arası her yone olaun sms önemli değil..30-40 tl lik bir turkcell olsa saniye beklemem..
    bir kaçış yolu bulmamız lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala avea çekmeyen var diyen var dağdamı yaşıyorsunuz diyeceğimde aksarayım köyüne gittiğimde note 2 telefonumla 12mbit hızları görüyorum siz hala çekmiyor diyorsunuz aslında türksel çekiyorda oda cüzdanınızı haberiniz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duvan.35

hala avea çekmeyen var diyen var dağdamı yaşıyorsunuz diyeceğimde aksarayım köyüne gittiğimde note 2 telefonumla 12mbit hızları görüyorum siz hala çekmiyor diyorsunuz aslında türksel çekiyorda oda cüzdanınızı haberiniz yok

Bende note 2 kullaniyorum ama 1 ay boyunca whatsapp bile kullanamadım. Simdi turkcell kullanıyorum hic sorun yok. Bu ne demek oluyor? Demek ki avea her yerde çekmiyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 15 Eylül 2014; 7:16:03 >
  • quote:

hala avea çekmeyen var diyen var dağdamı yaşıyorsunuz diyeceğimde aksarayım köyüne gittiğimde note 2 telefonumla 12mbit hızları görüyorum siz hala çekmiyor diyorsunuz aslında türksel çekiyorda oda cüzdanınızı haberiniz yok

Şehir merkezinde oturmama rağmen Avea evimin batıya bakan odalarında çekmiyor. Aslında çekiyor gösteriyor ama konuşulmuyor. Internet'e bile bağlanmıyor. Sadece benim telefonumda olan birşey değil. Bu civardaki tüm Avea aboneleri şikayetçi ama Avea'nın yaptığı birşey yok.

Yani neymiş; Aksaray'ın köyünde çekiyor diye tüm Türkiye'de çekecek diye bir kural yokmuş.

• quote:

hacı senin o aksarayın köyünde çeken avea değil note 2 telefonundur emin ol
  • Avea hayırlı olsun bize. Ayda 5 Ispark falan da var. Zaten ipadin interneti 14TL normal hat 25 tl. Ayda 40ı rahat buluyorum vodafone'da. 37,5+5 vereceğiz. Inşallah çekme sıkıntısı olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea da 2 yil kaldim. Simdi 3 aydir vodafone dayim. Kesinlikle avea nin interneti vodafona 10 basar. Vodafone da internet berbat otesi.altunizade de internet calismiyor.. Bakin yavas demiyorum dupeduz internet yok.. Aveanin tarifesi iyiymis ama ben bu tarife kampsamini 6 ayda zor tuketirim

• avisde %50 indirim varmış pm ile kod paylaşabilir misiniz rica etsem?

• Duvan.35 kullanıcısına yanıt
    Antalya Işıklar'da oturuyorum.Şehrin göbeğinde Avea çekmiyor maalesef.

• Yillardir faturali hat kullaniyorum vodafone nun cekim ve net hizi eh iste dedirtirdi aveaya ise geceli 2sene oldu eskiden ogrenci hatti fakir hatti denirdi alakasi yokmus ben memnunum 1000dk 1000sms 4096mb net icin 29lira oduyorum keriz yerine konmuyorum faturam sismiyor konusmalarim kesilmiyor.
    Madem bulundugunuz ortamda avea cekmiyor, kullanmayin beyler bayanlar oparatore suc atmayin.
    Adam tuksel kullaniyor ayda 30liraya 2gb net kullaniyor sadece :D

• arkadaşlar yurtdışında kullanım için mantıklı mı ?
  • kızılay meydanında internet çekmiyor çok ciddiyim 3 senedir aveadayım böyle bi rezillik yok 3 kere aradım 3 kere düzelttik dediler ama hikaye evin içinde 2 duvar varsa 3g hikaye onumuzdeki ay vodafona geçiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.