Şimdi Ara

avea sahurda internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dikkat sahurda kullandığınız internet kotanızdan düşüyor.
    Boşuna 300 mb gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lanet olsun aynısı benim başıma geldi bu sabah. 5 buçukta facebook ve messenger ı güncelledim. 60 küsür mb gitti kotadan.
  • surekli internete bagli iseniz 2den sonra baglantiyi kesin tekrar baglanip kullanin... 2den once baglanmissaniz 2den sonraki kullanimlariniz normal kotadan dusuyor...

• interneti sınırsız olmayanlar aveada böyle paketleri kullanmamaları gerek anlaşılan.
    Milletin kotasını düşürüp bedavadan para kazanayımmı dedi avea ne yaptı

• 500mb gitti ya bu avea tam şerefsiz . 2 den sonra actim hep.

• Turkcell sınırsız paketim var diye kabul etmedi kampanyayı. Yoksa yine aylarca AKK sonrası hız düşmesin diye falan kullanırdık. :)
  • Aradım müşteri hizmetlerini,hesap kesilince bakabiliriz dediler. Arayıp şikayet kaydı oluşturalım hep birlikte

• Aynı benimde başıma geldi sahur paketi 400 mb gösteriyordu ama normal paketten gitti avea ramazan günü özür dilemeli en azından yine 500 mb serbest zamanlı tanımlamalı hatlara.

• Bende sorun yok beyler. 500MB yi sonuna kadar kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin613

surekli internete bagli iseniz 2den sonra baglantiyi kesin tekrar baglanip kullanin... 2den once baglanmissaniz 2den sonraki kullanimlariniz normal kotadan dusuyor...

Ben de tam dediğinizi yaptım ancak kotadan 400 mb yedi bile

• quote:

Orijinalden alıntı: The dark lord

quote:

Orijinalden alıntı: yasin613

surekli internete bagli iseniz 2den sonra baglantiyi kesin tekrar baglanip kullanin... 2den once baglanmissaniz 2den sonraki kullanimlariniz normal kotadan dusuyor...

Ben de tam dediğinizi yaptım ancak kotadan 400 mb yedi bile

hocam baska bir sorun olmustur ben ilk gunden beridir kullaniyorum super firsat paketim de var... 1 kere baglantiyi kesmemistim o gun normal kotamdan gitti onun haricinde kota sorunu olmadi... Her gun 300 400mb da kullaniyorum...

• Bendede aynı şekildi Ama Mobil veriyi Kapayıp Açınca Düzeldi

• Bende de ayni problem kullanilan datalar farklı saatte guncelleniyor dolayisiyla notadan düşüş oluyor. Online işlemlerden bakabilirsinoz . Bu tam bir aldatmaca lanet olsun diyorum. Kaldi ki neti kapatip actigim zaman da guncellenmiyor. Beleşçi avea...

• Haydaa. 500 mb internet var diye kullandik kendi internet paketimden dustu :@ o zaman bu kampanyanin ne anlami var anlamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 de uyuya kalıyorum. 2-6 nedir yahu. Sahur vakti degilki

• En iyi sahur paketi aveanın. Bende bi sorun olmadı kendi kotamdan gitmedi hic

• pttcell yapmıştım yedek hattımı pişman oldum avea yapsaydım ramazan da sahurda netten faydalanabililcektim :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.