31 Aralık 2008'e kadar kamu kimliği taşımayan tüm bireysel kullanıcılar da bu tarifeden yararlanabilir
bu süreden sonra kamu tarifesi iptal olup baska bir tarifeye mi gececek yoksa bu tarih hattı alabilmek için verilimis bi süre mi
sınırsın kamu devam edecek sadece kamu kimliğin olmadan sınırsız kamu hattı alamayacaksın bu tarife kamu çalışanları için geçerli idi deiştrdiler diğer kişilerde yararlansın diye
quote:
Orjinalden alıntı: tekin55
Arkadaşlar aveanın sitesinde söyle bi yazı var
31 Aralık 2008'e kadar kamu kimliği taşımayan tüm bireysel kullanıcılar da bu tarifeden yararlanabilir
bu süreden sonra kamu tarifesi iptal olup baska bir tarifeye mi gececek yoksa bu tarih hattı alabilmek için verilimis bi süre mi
yok yok.Sadece kayıt süresi o.Avea'nın en çok güvendiği tarifelerden biridir TÜM KAMU.
bilgi icin cok saolun arkadaslar.yarın hemen bir kamu hattı alıyorum
sınırsız kamu gercekten cok guzel bır tarıfe. bende geçtım artık gunde en az 5 saat telefondayım
ve avea da ses kalıtesı ve cekım gucu de cok guzel oldu. gecen gun 2 saat kesıntı olmadan sohbet ettım. cok memnunum
quote:
Orjinalden alıntı: alcilpolple
sınırsız kamu gercekten cok guzel bır tarıfe. bende geçtım artık gunde en az 5 saat telefondayım
ve avea da ses kalıtesı ve cekım gucu de cok guzel oldu. gecen gun 2 saat kesıntı olmadan sohbet ettım. cok memnunum
darısı avea kullanan diğer abonelere (kesintisiz görüşmek için)
Faturasız hattan geçtiğim zaman ne kadar ücret ödeyecem faturaliya geçiş yaptığım için.Bİlen varmı
quote:
Orjinalden alıntı: Metalürjist
Faturasız hattan geçtiğim zaman ne kadar ücret ödeyecem faturaliya geçiş yaptığım için.Bİlen varmı
tam fiyatını bilmiyorum ama 4 ay boyunca her ay %30 fatura indirimi kazanırsın geçtiğin zamn